Com veure la Copa Mundial de la FIFA 2018 sense subscripció per cable

Com veure la Copa Mundial del 2018 sense la subscripció per cable? Tot i que la selecció nacional de futbol americana no es va classificar a Rússia 2018, hi ha molts aficionats al futbol americà que busquen una manera de veure l’esdeveniment en directe. La Copa Mundial de la FIFA 2018 queda ara a dues setmanes de fer història a Rússia. Amb tota aquesta il·lusió inconfessible, probablement haureu d’ajustar l’horari de visualització de futbol amb el que s’adapti a la vostra pròpia programació. Hauries de ser perquè pots. Què passa si et dic que no necessitaràs una subscripció per cable per veure l’esdeveniment de futbol més èpic de l’any? Hi ha molts canals de reproducció que podeu utilitzar per veure la Copa Mundial de la FIFA en línia i tots els vostres talladors de cable podreu gaudir-ne a l’aplicació de Fox Sport en qualsevol dispositiu de streaming que us vingui al cap, inclosos Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, PS4, Xbox, PC, Mac, Android i iOS.

Com veure la Copa Mundial de la FIFA 2018 sense subscripció per cable

Com veure la Copa Mundial de la FIFA 2018 sense subscripció per cable

Canals de reproducció de la Copa Mundial de la FIFA 2018

La FIFA ha promès una àmplia cobertura per a la copa mundial d’enguany, i hi ha molts canals nord-americans que transmetran l’esdeveniment on la gent pugui veure sense cable. No cal que entri en una subscripció per cable a llarg termini, ja que aquests canals ofereixen una prova gratuïta de set dies, en cas que no siguin del vostre gust. Alguns d’aquests canals són:

  1. Trompao TV
  2. DirecTV Ara
  3. Sling TV
  4. Hulu TV en directe
  5. PS Vue

Mira la Copa Mundial de la FIFA sense cable

Anem a explorar les vostres opcions ara??

Fubo TV

Es tracta d’un proveïdor de contingut OTT (over-the-top) que satura els seus subscriptors amb una cobertura esportiva d’alta definició fiable i extensa, sense exigir-los que tinguin subscripció per cable. La llista de canals de fuboTV continua creixent, ja que recentment va afegir NBC Sports, Fox Sports i ESPN a la seva línia. La plataforma ofereix als seus espectadors accés a lligues i tornejos esportius importants tot el que es pot fer en una prova gratuïta de 7 dies. FuboTV té aplicacions en tots els principals dispositius de streaming, inclosos Roku, FireStick, Apple TV, iPhone, iPad, Android i Chromecast.

DirecTV Ara

La funció més atractiva que ofereix DirecTV Now és que ja no calen els serveis del cable cable. Els espectadors poden tallar el cable sense cap mena de dubte i transmetre els seus programes favorits mitjançant l’aplicació DirecTV a Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS i dispositius Android. AT&Ara, DirecTV us permet veure la Copa Mundial de la FIFA sense cable als Estats Units.

PlayStation Vue

El fet que la paraula PlayStation es trobi al títol no vol dir que només estigui disponible a PS3 i PS4. PSVue de Sony és un servei de streaming en directe que funciona sense cable a FireStick, Apple TV, Roku, Android, iOS entre altres dispositius. Amb aquest servei de streaming, bàsicament obté la televisió segons els seus termes i pot gaudir de TV, esports, pel·lícules i notícies en directe..

Hulu TV en directe

Mira milers de pel·lícules i programes en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Podeu publicar fins a 50 o més canals de TV en directe i sota demanda, inclosos esports, notícies i entreteniment, prèvia subscripció al pla de Hulu. Això vol dir que també és una altra opció per veure la Copa Mundial de la FIFA sense cable, però encara necessitareu un compte de VOD per accedir a l’àmplia biblioteca de streaming de Hulu..

Sling TV

La millor característica que ofereix aquest servei de streaming és la llibertat, ja que ja no hi ha necessitat que els espectadors s’aferrin a l’antic televisor. L’aplicació Sling TV està disponible a Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast, així com a Samsung i LG Smart TV. No hi ha canals inútils ni compromisos a llarg termini ni tarifes ocultes, tan sols l’oportunitat de reproduir la televisió en directe en tots els teus dispositius.

Com desbloquejar canals de reproducció de copa del món mitjançant una VPN

Ara que ja esteu excitats i emocionats de poder veure la Copa Mundial de la FIFA sense subscripció per cable, us hem de recordar que tots aquests canals es veuen bloquejats. És una mica decebedor, però està bé, saps per què? Com que les restriccions geogràfiques es poden superar amb una xarxa privada virtual. Les prohibicions, les restriccions i les censures realment no són tan importants quan s’utilitza un proveïdor de serveis VPN. Una VPN envia bàsicament tot el trànsit a un túnel privat que xifra i protegeix les vostres dades abans d’arribar a la xarxa pública, que és Internet. Crea una connexió segura entre vosaltres i el vostre servidor emmascarant la vostra pròpia adreça IP de manera que ningú no sàpiga qui sou i què feu. Simplement heu configurat una VPN en un dels següents iPhone, Android, iPad, PC i Mac. Després, instal·leu l’aplicació VPN i us connecteu a un servidor nord-americà. Voleu saber què més fa una VPN??

  1. Tenir una adreça IP americana desbloqueja Fubo TV, PS Vue, Sling TV i tots els altres canals només als Estats Units. Aquesta adreça IP se us proporciona gràcies a la vostra VPN.
  2. Desbloqueja els canals de reproducció de la Copa Mundial de la FIFA que no estan disponibles als EUA com ara RAI TV, ZDF, BBC iPlayer i molts altres.
  3. VPN és immune a representacions DNS de segrest o DNS transparents.
  4. Una VPN tal com hem esmentat anteriorment xifra tot el trànsit i bloqueja les peticions no autoritzades i les interferències de tercers.

El desbloqueig d’aquests canals requereix un proveïdor de serveis VPN, i només en tenim. La diversa distribució geogràfica de servidors ExpressVPN i els forts protocols de xifrat fan que sigui avui dia.

Com veure la Copa Mundial de la FIFA 2018 sense Cable

El fet de no tenir subscripció per cable ja no és cap problema i estar situat a l’altra banda del planeta ja no és cap problema. Res és problemàtic si hi ha VPN. De quina altra manera voleu que presenciau qui porta a la Copa del Món si no teniu cap VPN? Voleu veure la competició de futbol més gran del 2018 només perquè no teniu cable i no viviu als Estats Units? Doncs vam fer el que teníem i és a dir, donar-vos una solució a tota aquesta situació. Ara, la pilota està a la teva pista, què vas a fer al respecte?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me