Com veure la ITV a Austràlia sense cap problema!

Heu intentat accedir a ITV a Austràlia? Si ho teniu, us heu adonat que el canal té alguns geo-blocs seriosos per a això. El fet que la ITV només està disponible per al Regne Unit. Per veure la ITV a l’estranger, haureu de tenir una forma d’evitar les restriccions regionals. A continuació, es mostren dues maneres diferents que us permetran veure la ITV a Austràlia amb facilitat.

Com veure la ITV a Austràlia sense cap problema!

Com veure la ITV a Austràlia sense cap problema!

Com veure ITV a Austràlia amb una VPN

El primer que podeu utilitzar per obviar les restriccions geogràfiques de ITV és una VPN.

Una VPN és principalment una eina de ciberseguretat. Xifra les dades i reorienta el trànsit a través d’un servidor privat i segur. El més fantàstic és que quan us connecteu a un servidor VPN, la vostra adreça IP pública canvia per adaptar-se a la ubicació d’aquest servidor. En altres paraules, tot el que heu de fer per veure ITV a Austràlia és connectar-vos a un servidor del Regne Unit. Això us donarà una IP del Regne Unit, que és l’única IP que ITV permet accedir al seu lloc.

A continuació, us detallem com podeu utilitzar una VPN per accedir a ITV a Austràlia:

 1. Inicieu la sessió amb un proveïdor VPN creïble i de confiança. Mantenir-se lluny de les VPN gratuïtes, ja que poques vegades fan allò que fan publicitat.
 2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN que coincideixi amb el vostre dispositiu de reproducció. Podeu trobar aplicacions VPN natives per a Windows, MacOS, iOS, i Android dispositius.
 3. Inicieu l’aplicació i connecteu-vos a un servidor del Regne Unit.
 4. Espereu que s’estableixi la connexió. Una vegada que això passi, podreu veure la ITV sense cap tipus de bloc geogràfic!

Millor VPN per ITV

Personalment, vaig utilitzar ExpressVPN la darrera vegada que vaig estar a Austràlia per desbloquejar tots els canals que volia veure, inclosa ITV. ExpressVPN és àmpliament conegut per ser el millor servei VPN que hi ha. Si bé la tarifa de subscripció es considera que és un costat car, obté tot el que va pagar amb aquest proveïdor. Fins i tot es pot provar el seu servei beneficiant-se de la seva devolució de 30 dies de devolució, sense preguntes.

Si ExpressVPN no és la vostra copa de te, podeu utilitzar qualsevol d’aquests proveïdors de VPN de primer nivell:

Com veure ITV a Austràlia amb un servidor intermediari intel·ligent DNS

Per als usuaris que no es preocupen molt pels beneficis addicionals de seguretat d’una VPN, hi ha una altra manera d’accedir a ITV a Austràlia. Heu d’obtenir una subscripció a proxy Smart DNS.

Ara, un servidor intermediari Smart DNS no és VPN. Això vol dir que la vostra informació i les vostres dades no seran segures ni privades quan utilitzeu un Smart DNS. Tot i això, això també significa que el procés de redireccionament no es retardarà la vostra connexió a Internet. Una cosa que cal tenir en compte, però, és que els proxies Smart DNS requereixen configurar una configuració. Assegureu-vos que el servei al qual us sigueu subscrit disposa de guies d’instal·lació que us poden ajudar a guiar-vos en aquest procés.

Un altre punt que vull esmentar és que un servei de proxy Smart DNS és això: un servei. Un cop escolliu un proveïdor, només podreu accedir als canals que un proveïdor en concret ofereix. Els diferents serveis tindran diferents canals, així que assegureu-vos de fer la vostra investigació abans de triar un proveïdor de serveis.

Personalment, us suggereixo utilitzar Unlocator com a servidor intermediari de DNS intel·ligent. Unlocator té una llista impressionant de canals desbloquejats, guies de configuració fàcils d’entendre i un període de prova gratuïta de 7 dies molt útil. Ni tan sols és necessari tenir una targeta de crèdit per provar aquest servei. Si us subscriviu a Unlocator, teniu un període de reembossament de 14 dies que us assegureu que esteu completament satisfets amb el que ofereixen..

Creació d’un compte ITV a Austràlia

Tot i que ITV és un canal de reproducció gratuït, encara heu d’inscriure’s en un compte per veure programes en directe i posar-vos al dia. Seguiu aquests passos per registrar el vostre compte ITV gratuït a Austràlia.

 1. Dirigiu-vos a la Web de la ITV.
 2. A continuació, feu clic a “Inicieu la sessió” a l’extrem superior dret de la pantalla.
 3. A la pàgina següent, seleccioneu “Registra’t ara”.
 4. Introduïu les vostres dades, inclosos el vostre títol, nom, adreça de correu electrònic i data de naixement.
 5. A “Codi postal”, introduïu “WC1X 0AA” sense pressupostos.
 6. A continuació, marqueu el “quadre de condicions i condicions ITV”.
 7. Finalment, seleccioneu “Estic llest”.

Aleshores, rebrà un correu electrònic de confirmació a la safata d’entrada. Feu clic a l’enllaç que hi ha dins i el vostre compte ITV gratuït estarà llest per utilitzar-lo.

Accés a ITV a Austràlia – Pensaments finals

Si utilitzeu una VPN o un proxy Smart DNS, podreu accedir a ITV a Austràlia sense cap problema. Recordeu, però, que aquests serveis fan una cosa: obviar els geoblocs. Qualsevol quota d’inscripció, quota de subscripció o requisit establert pel lloc al qual voleu accedir romandran les mateixes. Ni una VPN ni un servidor intermediari Smart DNS us faran pagar els pagaments del servei de streaming propi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me