Com veure la televisió britànica a l’estranger en línia de forma gratuïta en línia

És una vergonya Els canals i serveis del Regne Unit estan bloquejats fora de les fronteres britàniques. En altres paraules, ningú fora del Regne Unit pot accedir a aquests canals o serveis degut a geo-restriccions.


Alguns dels millors continguts de la televisió es transmeten en serveis de streaming basats al Regne Unit i no vull perdre el contingut entretingut, sobretot quan tinc dues eines que em pot ajudar a solucionar la situació actual. Seguiu per aprendre com podeu utilitzar un VPN i Smart DNS per al vostre avantatge de streaming.

Com veure la televisió britànica a l'estranger en línia de forma gratuïta en línia

Com veure la televisió britànica a l’estranger en línia de forma gratuïta en línia

Transmet el TV del Regne Unit a l’estranger amb VPN

Així és com funcionen els proveïdors de contingut. Examinen la vostra adreça IP i detecten d’on venir la connexió a Internet. Si teniu qualsevol lloc fora del país on es basa el contingut que voleu, s’acabarà el vostre intent d’accés.

Així, qualsevol El canal amb base britànica és inaccessible per als usuaris que es connectin des de fora del Regne Unit. Tanmateix, si ho fan canvieu la seva adreça IP a una del Regne Unit, podran accedir a material britànic. Aquesta tècnica implica una VPN siguda que no només reemplaça el trànsit a través del servidor de la vostra elecció (al país que desitgeu), però també protegir les vostres dades mentre esteu connectats. Amb una VPN, arribeu a amaga la vostra adreça IP original i substituir-lo per un que reveli una geolocalització diferent. Aquests són els passos que heu de seguir obtenir TV del Regne Unit des de qualsevol lloc:

 1. El primer pas us implica obtenir una subscripció VPN. Eviteu aquestes VPN gratuïtes com Hola.
 2. Configuració d’un compte VPN.
 3. És hora de descarregueu i instal·leu l’aplicació VPN des del lloc web.
 4. Ara tu llançar l’aplicació i buscar un servidor al Regne Unit.
 5. Connecteu-vos al servidor del Regne Unit i guanyar un Adreça IP britànica.
 6. Aquest és un enfocament que us permetrà fer-ho desbloquejar tota mena de canals del Regne Unit a l’estranger.

Millor VPN per UK TV

No sé de vosaltres, però m’estic mostrant ExpressVPN subscripció He descobert que és la millor VPN que puc tenir. Recordo provar-ho per primera vegada; Em van oferir 30 dies per pensar en aquest compromís. Si no m’hagués agradat, en podria tenir va demanar un reembossament sense preguntes. Ho és Les capacitats de streaming són increïblement bones. Ara, sé que ExpressVPN és la millor VPN que pots tenir, però en cas que no estigui dins del pressupost, fes una ullada a les altres VPN a les quals et pots subscriure.

Obteniu línia de TV del Regne Unit a l’estranger amb proxies DNS intel·ligents

Aquesta tecnologia és una mica diferent d’una VPN pel que fa a la seguretat ja que no protegeix la vostra connexió en línia. A diferència d’una VPN, no obtindreu cap adreça IP nova. La vostra seguirà igual i es mantindrà visible per als ulls del públic.

Quan configureu el DNS intel·ligent al vostre dispositiu de reproducció, no podreu fer-ho anul·leu fàcilment les restriccions geogràfiques imposat al contingut al qual voleu accedir. Les vostres dades i trànsit seran redirigits a través d’un dels servidors designats, fent que aparegueu a diversos llocs al mateix temps. Però tingueu en compte que no podeu desbloquejar tot amb un SmartDNS, tret que el que estigueu utilitzant suporti aquest desbloqueig.

Ara, si heu trobat un Smart DNS que és més una eina adequada per desbloquejar, seguiu els passos següents.

 1. Obteniu la vostra subscripció Unlocator i inscriviu-vos a la prova gratuïta de 7 dies.
 2. Has de configureu el DNS intel·ligent al vostre dispositiu. Aquests vídeos / tutorial de configuració us poden ajudar.
 3. Obteniu accés complet als canals del Regne Unit que suporta Unlocator.

El millor de Unlocator és que tu no necessiteu cap targeta de crèdit per inscriure-s’hi. El seu Smart DNS admet el desbloqueig de BBC iPlayer, ITV, Channel 4, TVPlayer, Now TV i Sky Go. És el que he pogut demanar preus raonables. Aquesta empresa danesa sap el que els clients volen i està oferint en conseqüència. Podeu desbloquejar més de 220 canals durant una prova de 7 dies. En cas que no us agradés, sempre podeu donar-vos de baixa.

Els millors canals de televisió del Regne Unit per veure a l’estranger

L’ús de proxies VPN o Smart DNS us permet accedir als canals següents independentment del lloc on viviu actualment.

 • BBC iPlayer
 • Hub ITV
 • Canal 4 (4oD)
 • Canal 5 (el meu5)
 • Sky Go
 • Esports del cel
 • Ara TV
 • Reproductor de TV
 • Amazon Prime UK
 • Netflix Regne Unit

Com veure la televisió britànica a l’estranger en línia de forma gratuïta en línia

A causa de diversos acords de llicència, és molt poc probable que els canals de TV del Regne Unit com BBC i ITV estiguin disponibles a l’estranger en un futur proper. Per això, és fonamental utilitzar serveis com ExpressVPN i altres proveïdors VPN més importants del Regne Unit per aconseguir la vostra reparació diària a la televisió britànica..

Heu utilitzat aquests serveis a EUA, Canadà, Austràlia o altres països a l’estranger per reproduir la televisió britànica? Comparteix la teva experiència o preguntes a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me