Com veure National Geographic fora dels Estats Units

Com veure Nat Geo fora dels Estats Units? Hi ha un altre costat del món que la gent a Austràlia, el Canadà i el Regne Unit no coneixen perquè la Geografia Nacional està restringida amb geo. Moltes persones de tot el món prosperen en arts i ciències, i això és exactament el que Nat Geo ofereix al seu públic. O, direm el seu públic americà? És tan senzill. Si sou als Estats Units, podeu veure el National Geographic. Si no ho és, doncs sort. De fet, la sort no hi té res a veure, perquè un proveïdor de serveis VPN és capaç de donar-li accés a Nat Geo, fins i tot quan no estiguis als Estats Units. Una altra opció per desbloquejar Nat Geo en qualsevol dels països esmentats anteriorment és un proxy Smart DNS. Ambdues eines permeten als usuaris obtenir National Geographic en qualsevol PC, Mac, Android, iPhone o iPad.

Com veure National Geographic fora dels Estats Units

Com veure National Geographic fora dels Estats Units

Com veure National Geographic fora dels Estats Units mitjançant una VPN

Per descomptat, l’eslògan de Nat Geo és més lluny, però aparentment, no és prou lluny per traspassar les fronteres i permetre que altres persones de diferents parts del món visquin curioses, sempre es preguntin o s’atreveixin a explorar. Per sort, hi ha una manera en què aquelles persones de fora dels Estats Units que es veuen privades de contingut fàctic que involucra natura, ciència, cultura i història poden accedir a National Geographic, independentment d’on es trobin. Una VPN crea un túnel digital privat on totes les vostres dades passen i es xifren. Aquest mètode segur us ajuda a obtenir l’anonimat en línia i a protegir les dades dels hackers..

La VPN també us permet connectar-vos a un dels seus servidors distribuïts a molts països. La connexió a un servidor diferent us proporciona la IP d’aquest servidor (on es troba). Això us fa elegible per accedir al contingut disponible. Seguiu aquestes instruccions per conèixer com podeu obtenir Nat Geo fora dels Estats Units mitjançant una VPN.

  1. El primer que heu de fer és registrar-vos en un servei VPN.
  2. A continuació, creeu un compte VPN.
  3. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN al dispositiu on vulgueu reproduir Nat Geo.
  4. Inicieu l’aplicació i connecteu-vos a un servidor VPN als Estats Units.
  5. Després de connectar-vos a un servidor indi, se us proporcionarà un Adreça IP americana això fa que sembli que heu localitzat als EUA.
  6. Ara que teniu una IP americana, podeu accedir fàcilment a Nat Geo des de qualsevol part del món.

Per obtenir un accés garantit a National Geographic amb la màxima seguretat de qualsevol part del món, et recomanem que et registres ExpressVPN. Estan bé! Eludir les restriccions geogràfiques és cosa seva, juntament amb els altres serveis que ofereixen, des de velocitats ràpides fins a un excel·lent servei al client. Si voleu examinar altres opcions, assegureu-vos de veure la taula següent.

Com desbloquejar National Geographic fora dels Estats Units mitjançant un DNS intel·ligent

Busca i descobreix noves col·leccions de ciència & Exploració, aventura, animals i família amb Nat Geo fora dels Estats Units amb un proxy Smart DNS. Aquest proxy desbloqueja correctament contingut de qualsevol part del món, però no conserva les dades dels usuaris. El procediment que opera el DNS intel·ligent difereix del d’una VPN. Per exemple, a diferència d’una VPN, un Smart DNS no dóna als usuaris una nova adreça IP. No et preocupis, obtindràs desbloquejat Nat Geo, i així és com ho fas:

  1. Primer, dirigiu-vos a Unlocator i inscriviu-vos a una prova gratuïta de 7 dies.
  2. Seguiu aquests vídeos / tutorials d’instal·lació per configurar Smart DNS al vostre dispositiu de reproducció.
  3. Vés al lloc web / aplicació de National Geographic.
  4. Prepareu-vos per deixar de banda la realitat i la programació d’entreteniment pseudo-científic de Nat Geo.

Si busqueu un proxy de DNS intel·ligent bo i fiable per ajudar-vos a desbloquejar Nat GEo fora dels Estats Units, aleshores, aneu, per descomptat, amb Deslocalitzador. Funciona molt bé en tots els dispositius i ofereix una prova gratuïta de 7 dies, per la qual cosa val la pena provar-la.

Mireu National Geographic fora dels Estats Units

Si ets un expatriat nord-americà, pots posar-te al dia amb els darrers episodis de la teva sèrie favorita o veure documentals sorprenents com Genius, Mars, The Incredible Dr. Pol i Wicked Tuna a Nat Geo mitjançant un VPN o un proxy Smart DNS. Qui va dir que la televisió no pot ser educativa? El fet de tenir un canal que ofereixi contingut divulgatiu, interessant i substantiu, com el National Geographic, pot fer meravelles per al temps de visualització de la televisió. Per tant, subscriure’s a un proxy VPN o Smart DNS seria una inversió en el progrés intel·lectual.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me