Els millors 5 canals de transmissió d’eSports

Els darrers anys han estat importants per a la transmissió en temps real. Un percentatge creixent de la població urbana s’allunya de la televisió tradicional i s’enganxa als serveis de streaming.


Els millors 5 canals de transmissió d’eSports

Una nova era

Hi ha diverses raons per les quals el streaming ha substituït la televisió per a moltes persones, en particular per a les noves generacions. Un dels principals factors és la varietat i l’accessibilitat fàcil.

Tant si es tracta de contingut en directe com a demanda, el streaming ofereix molta més varietat que la televisió mai. Com que l’accés a Internet està disponible a tot el món, ha estat fàcil que el streaming floreixi.

Malgrat la varietat de continguts que ofereix, la transmissió costa molt menys que la televisió per cable o per satèl·lit. Fins i tot els programes de televisió tradicionals ja estan disponibles per a la transmissió en directe, de manera que la gent renuncia a la connexió per cable.

Transmissió esportiva

Fins fa poc l’esport era l’únic que necessitava la televisió. Però ara hi ha diversos serveis de streaming dedicats als esports en directe. Tot i que aquesta és una mala notícia per a la indústria de televisió per cable i per satèl·lit, és una gran notícia per a aquells que sempre han volgut més serveis de transmissió esportiva, fins i tot si la NFL ha destrossat gran part de la seva base de fans i Nike ha insultat el país que l’ha fet ric. Under Armour adora la decisió de Nike Kaepernick, però aquest és un altre tema!

Tot i que els esports tradicionals estan disponibles tant en televisió com en plataformes de streaming, eSports està disponible principalment en serveis de streaming. eSports és una competició o torneig que inclou videojocs.

Aquest segueix sent un nínxol de mercat, però el nombre creixent d’entusiastes ha portat a la creació de diverses plataformes de streaming d’e-sports.

Avui en dia el streaming té molt més abast que les plataformes tradicionals. És per això que moltes organitzacions d’eSports viuen competicions i tornejos en directe per fer créixer el seu seguiment i aportar patrocinadors. Tota una secció es dedica sovint a la gestió del streaming.

Els millors 5 canals de transmissió d’eSports

Aquí fem una ullada a algunes de les plataformes de streaming d’e-sports més populars.

1. Desconcert

La primera plataforma de streaming d’e-sports, Twitch va començar a la reproducció en temps real en videojocs de vídeo el 2011. Com que els videojocs no tenien una plataforma de streaming dedicada, Twitch es va convertir en un èxit massiu fins i tot en els primers dies. A causa de la popularitat de la plataforma, va ser adquirida per Amazon per 970 milions de dòlars.

Després de l’adquisició, la plataforma va obtenir diverses branques noves fora del videojoc per proveir tot tipus de streamers.

A part dels esports, Twitch també ofereix serveis de transmissió regular. Twitch també s’ocupa de microtransaccions des del 2016, després d’introduir la seva pròpia criptomoneda anomenada Bits, que es podria utilitzar per donar voltes d’emissores com a mostra d’agraïment. Aquest mateix any, la plataforma va introduir Twitch Prime, cosa similar a la línia d’Amazon Prime.

2. Mesclador

Es tracta d’una plataforma de propietat de Microsoft, que abans es deia Beam, abans de ser comprada per Microsoft. El que fa que Mixer es distingeixi de la resta és la baixa latència entre la difusió i el contingut que arriba als espectadors.

Això significa que els usuaris aconsegueixen veure l’esdeveniment en temps real, de la mateixa manera que s’està duent a terme. Diversos altres serveis de transmissió esportiva pateixen els 10 o 20 segons de latència, no mantenint l’acció en temps real. Mixer també permet als espectadors interactuar directament amb alguns jocs a mesura que es desenvolupin.

3. Joc de YouTube

Aquesta plataforma reuneix continguts electrònics tant en directe com a demanda. Podeu veure esdeveniments en directe ja que es realitzen en temps real, o bé podeu navegar per l’enorme biblioteca de vídeo per triar vídeos de joc preferits..

La reproducció en directe continua sent el focus principal de YouTube Gaming, però perquè també té una secció sota demanda, la cerca de vídeos de jocs no només és més senzilla, sinó també molt més divertida. YouTube Gaming permet als usuaris rebobinar una emissió en directe, reemplaçant determinades porcions o veient des del principi.

4. Jocs de Facebook

Facebook Gaming és un nou participant al mercat de streaming d’eSports, però com que és Facebook, ja ha aconseguit tenir un impacte en la indústria. La plataforma només s’ha llançat aquest any i es diu FB.gg.

El que fa Facebook Gaming és analitzar les pàgines que els ha agradat als usuaris i els grups que s’han unit per personalitzar el contingut en directe. Els fluxos en directe de Facebook Gaming també es poden trobar al feed de notícies de Facebook. Abans del llançament, Facebook Gaming també havia atret els espectadors d’altres plataformes a unir-se a la seva plataforma.

Però, tot i que el joc de Facebook encara és molt jove, no ha quedat enrere en obtenir alguns drets de transmissió exclusius, inclosos els ESL Pro League i sèries ESL One, la sèrie Gfinity Elite, Galàxies bessones ” H1Z1 Lliga Pro, i Hi-Rez Studios ” Paladins Premier League.

5. TV de vapor

Un dels nous participants a la indústria de streaming d’eSports és Steam.tv. Tot i que ja hi ha diverses plataformes de jocs, els desenvolupadors de Steam TV atrauen als espectadors amb transmissions en directe de videojocs dins de la comunitat Steam.

Steam TV també té moltes altres funcions útils, com ara la integració de xats. A la plataforma, els usuaris poden separar el xat públic del xat personal.

També hi ha un xat de veu integrat per a Google Chrome. Tot i que encara no s’ha utilitzat Steam TV per a transmissions importants, lentament s’està popularitzant tant a les emissores com a les audiències..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me