La VPN és legal i segura d’utilitzar?

La VPN és legal i segura d’utilitzar? Hi ha molta gent que pensa utilitzar VPN ometre les restriccions regionals per primera vegada són vacil·lants. Tenen dues preocupacions importants. Cometen un acte il·legal mitjançant la utilització d’una xarxa privada virtual? Posen en risc la seguretat del dispositiu? En aquesta guia, abordaré les qüestions legals i de seguretat de VPN. Tan, és VPN segur i legal per ser utilitzat a Austràlia, Canadà, Regne Unit, Alemanya, França o els Estats Units? Anem a esbrinar.


La VPN és legal i segura d’utilitzar?

És VPN legal i segur d’utilitzar?

La VPN és segura?

La tasca principal de VPN és afegir un capa addicional de privacitat i seguretat a les vostres activitats en línia. En altres paraules, esteu més segur amb VPN que sense aquesta. Tot el vostre trànsit a Internet és xifrat. Ni el vostre proveïdor d’identificació intel·lectual, els hackers o les agències governamentals no poden donar compte del que feu en línia. Això és sempre que utilitzeu un proveïdor VPN de bona reputació.

Malauradament, no tots els serveis VPN tenen la seguretat dels seus usuaris. Això s’aplica especialment a VPN gratuïtes com Hola. En lloc de protegir la privadesa i seguretat del seu usuari Interne, venen les vostres dades privades i fins i tot l’ample de banda a tercers. Heu d’adonar-vos que un cop us connecteu a un servidor VPN, tot el vostre trànsit passarà per aquest servidor.

La conclusió és que una VPN és segura sempre que utilitzeu el directori Proveïdor de VPN adequat.

VPN és legal als EUA, Canadà o en qualsevol altre lloc?

En definitiva, sí, La VPN és totalment legal. La configuració de la vostra pròpia xarxa privada virtual o la inscripció amb un proveïdor VPN no us permetran cap problema legal. De fet, les agències governamentals, els despatxos d’advocats, les empreses de comptabilitat, tots utilitzen la seva pròpia xarxa privada. D’aquesta manera, poden conservar totes les seves dades sensibles lluny dels ulls indiscretos. Dit d’una altra manera, l’ús de VPN no és il·legal als EUA, Canadà, Austràlia o Regne Unit. No hi ha cap llei que prohibeixi als ciutadans d’aquests països connectar-se a un servidor VPN.

En alguns països, però, hi ha lleis obligatòries que obliguen als proveïdors VPN a publicar les dades dels seus usuaris en cas que una agència governamental els sol·liciti. El que cal assegurar-se és això el servei VPN no conserva cap registre de les vostres activitats de navegació.

Alguns canals de transmissió poden afirmar que veure els seus vídeos mentre es connecta a un servidor VPN és contrari als seus termes de servei. És possible que cancel·leu la vostra subscripció si feu servir VPN. Tot i això, aquests incidents han estat pocs i no gaire. En la majoria dels casos, un canal de reproducció simplement bloqueja el vídeo que intenteu veure fins que desconnecteu la vostra connexió VPN.

Països amb VPN prohibides

La llibertat no és tan fàcilment a l’abast de tothom. A continuació, es mostra una llista dels principals països on els serveis d’internet liberals, així com les VPN, estan restringits o bé prohibits:

Xina

La República Popular Xina és un dels països més restrictius del món quan es tracta d’accés gratuït a Internet. El Gran tallafoc de la Xina bloqueja una llista molt extensa de llocs web que, d’altra banda, són de lliure accés a qualsevol altre lloc. Inclou Google, Facebook, YouTube i molts altres llocs web populars que utilitzem cada dia. La Xina ha estat contracorregant les VPN recentment.

Tot i això, podeu utilitzar VPNs per evitar la prohibició del govern i accedir al contingut d’aquests llocs. Si es va adonar, el govern xinès ha aprovat una llei que prohibeix totes les VPN diferents de les aprovades pel govern.

Les deficiències d’això són evidents. Les VPN aprovades pel govern no us permetran accedir a llocs prohibits al país. D’altra banda, es pot utilitzar fàcilment pel govern per supervisar l’activitat d’Internet. Si no respecteu aquestes lleis, us infligiu una multa forta i, en alguns casos, fins i tot pot arribar a la presó.

Corea del Nord

Un altre estat exemplar on la gent no gaudeix gaire de la llibertat: Corea del Nord té una de les lleis d’internet més estrictes al món. De fet, s’ha estat esforçant constantment cap a una intranet nacional. Això significa que els nord-coreans aviat podrien quedar completament eliminats de la xarxa mundial. Només uns quants funcionaris del govern tenen accés real a Internet i fins i tot tenen molts llocs web bloquejats.

Tant si hi ha una guerra nuclear entre Estats Units i NK com si no, és obvi que la guerra del govern de NK a la llibertat de la seva pròpia gent es converteix en un èxit més gran cada dia..

Rússia

El govern rus sempre ha estat desconcertat de la “dissidència” entre les masses. Això afecta especialment la dissidència en línia. Per exemple, els activistes i liberals LGBTQ que donen suport a aquests drets humans bàsics se solen sotmetre a multes i multes fortes quan es troben expressant la seva opinió en línia.

Així, la gent de la Federació Russa ha estat utilitzant VPN per connectar-se discretament amb persones amb idees semblants i expressar la seva opinió sobre l’opressivitat del govern. Però el govern ha estat completament respectat i recentment ha aprovat diverses lleis que prohibien l’ús de VPN. Rússia pot ser un lloc ideal per viatjar, però no espereu que es respectin les vostres llibertats habituals quan hi esteu.

Turquia

Turquia és un dels països islàmics més segurs i liberals del món. Els ciutadans de Turquia gaudeixen sens dubte de majors drets (privilegis de lectura) que qualsevol altra Nació Islàmica del món. Això normalment s’ha estès a Internet.

Tanmateix, en els darrers temps, la política del govern turc s’ha canviat cap a la reducció de la llibertat d’internet. Els seus mitjans socials han estat objecte de prohibicions nacionals i s’espera que aquesta mesura sigui de llarga durada.

Així, per reprendre l’accés a Internet gratuït, molts ciutadans van recórrer a VPN. Però el govern es va avançar ràpidament a descobrir-ho i va provocar diverses repressions sobre els proveïdors i usuaris de serveis VPN. Ara, tal i com està, pot ser tediós fer ús de les VPN del país.

Iraq

Des de la invasió nord-americana de l’Iraq, el país ha estat lluitant per trobar els seus peus i ha fracassat diverses vegades. La insurgència és àmplia al país i la vida de la gent està contínuament afectada per violències civils i violències. L’augment d’ISIS ha comportat encara més la reducció dels drets bàsics.

Per intentar dissuadir més propaganda ISIS de les xarxes socials contaminants del país, el govern iraquià només ha apagat els serveis d’Internet a tota la nació. Naturalment, les VPN formen part del paquet i, si us en quedeu atrapats, podreu aterrar en problemes greus.

Els Emirats Àrabs Units

Els Emirats Àrabs Units podrien haver obert la porta a viatgers internacionals, inversors estrangers i altres, però no deixa de ser un dels règims més restrictius del món. És molt conegut per imposar moltes restriccions en el comportament i la parla i internet no és una excepció. En una sèrie recent d’imposicions, el país ha prohibit l’ús de VPN, però hi ha captura. Només es consideren il·legals aquelles activitats que eviten prohibicions habituals d’internet. Si utilitzeu VPN dins de límits definits per l’estat, no és cap problema. En cas que viatgeu pels Emirats Àrabs Units per primera vegada, us sorprendrà saber que fins i tot les aplicacions VoIP com Skype i Whatsapp estan bloquejades.

Millors proveïdors de VPN 2019

Tal com he dit anteriorment, utilitzar certs proveïdors VPN “gratuïts” us pot comportar problemes. És possible que posi en perill el vostre seguretat i privacitat en línia sense ni tan sols saber-ho. És per això que el pas més crucial és triar un VPN legal i segura. He revisat força serveis VPN i he passat pels seus ToS i polítiques de privadesa també. Aquí teniu les meves 4 VPN més grans en termes de seguretat i legalitat. Esteu completament segur i no incompleu cap legislació en registrar-vos amb cap de les VPN següents.

ExpressVPN és legal al Canadà, EUA, Austràlia o França?

Com he esmentat anteriorment, no cometeu cap ciberdelinqüència donant-vos d’alta i usant ExpressVPN.

 • No mantenen cap registre de l’activitat de navegació.
 • Tu pots navegueu per la web, eviteu les restriccions regionals, i veure pel·lícules en línia de forma anònima.
 • ExpressVPN també us permet desbloquejar tots els canals de streaming principals. Inclou Sling TV, DirecTV, Netflix, Hulu, BBC i molts altres.
 • El seu període de devolució de 30 dies és gairebé inigualable.

Llista de serveis legals de VPN

 • ExpressVPN
 • HideMyAss
 • IPVanish
 • BulletVPN
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • StrongVPN
 • Accés a Internet privat

És VPN legal i segur?

Les VPN s’han convertit en una part integral de l’ús d’internet. Des de protegir la vostra identitat fins a accedir a contingut geoblocat fins a manifestar les seves opinions sense por a l’acció del govern, les VPN fan que tot sigui més fàcil. Però si esteu en un país que desaconsella l’ús de VPN, heu de procedir amb precaució. Pot ser molt satisfactori l’ús d’internet quan està prohibit, però això pot comportar serioses repercussions que s’eviten millor..

Abans de baixar i començar a utilitzar una VPN, és molt recomanable que us familiaritzeu amb les lleis i les penalitzacions que els envolten. D’aquesta manera, podràs saber estar segur i gaudir encara de tots els plaers que pot oferir internet.

Si teniu previst viatjar a un país repressiu (com la Xina), assegureu-vos que ja teniu una VPN al vostre sistema. A més, aneu amb precaució perquè l’ús de VPNs és il·legal allà.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map