Millor VPN de Pantaya

Pantaya, el servei més important, es va llançar el 2017. Ofereix la col·lecció més gran i diversa de taquilles espanyoles que podríeu trobar. Tot i això, accedir a Pantaya presenta un problema amb el qual no molts saben com tractar. El servei està dirigit als hispans residents als Estats Units. Fins i tot com a subscriptor, viatjar a l’estranger significa no poder transmetre el servei del servei. Aquest article us mostrarà com tractar el problema mitjançant una VPN.


Millor VPN de Pantaya

Millor VPN de Pantaya

Què és Pantaya?

Còmodament, el títol “Pantaya” significa “pantalla” en espanyol. Açò s’exemplifica per les llargades que ha recorregut el servei perquè els públics hispànics puguin consumir contingut inclús estranger. Per exemple, la col·laboració amb Lionsgate tindrà l’oferta de serveis de pel·lícules Lionsgate doblades en castellà. Per tant, ara es pot comprendre la transmissió de contingut nord-americà per al públic hispà.

El llançament d’aquest servei exclusiu d’idiomes sembla molt coherent amb que els Estats Units siguin el segon país de parla espanyola més gran del món. Pantaya ofereix contingut com a documentals, sèries, així com primers llançaments als seus subscriptors, i està disponible per uns 6 dòlars al mes. Pantaya també ofereix aplicacions per als usuaris que desitgen accedir-hi mitjançant iOS, la web, Android o Amazon Prime. També està disponible a través de Roku.

Com desbloquejar Pantaya mentre es troba fora dels Estats Units

La vostra adreça de protocol IP o Internet transmet detalls sobre la vostra connexió com ara la vostra ubicació o, fins i tot, la vostra identitat. Per canviar-ho i poder desbloquejar Pantaya fora dels Estats Units, haureu de subscriure-vos a un proveïdor de xarxa privada virtual. Un servei VPN és bàsicament un dels serveis més fiables als quals podeu recórrer per accedir sense restriccions als llocs geo-bloquejats.

Una VPN funciona canviant la vostra adreça IP en connectar-se als servidors remots del proveïdor. Es tracta de servidors que es col·loquen en diferents ubicacions del món. D’aquesta manera, tot el que hauràs de fer per accedir a Pantaya és dirigir la connexió a través d’un servidor que té la seva base als EUA. Consulteu com desbloquejar Pantaya a continuació:

 1. Registreu-vos amb un proveïdor de VPN.
 2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN al vostre Android, iOS, PC o Mac.
 3. Inicieu la sessió amb el vostre compte VPN i connecteu-vos a un servidor dels EUA.
 4. Llança Pantaya.
 5. Transmet el millor contingut espanyol a Pantaya allà on siguis.

ExpressVPN és una eina a Internet molt coneguda per evitar les restriccions regionals. No només això, sinó que també protegeix el dispositiu contra qualsevol intent de pirateria i control de part de tercers. Si voleu obtenir més informació sobre què heu de venir en aquesta revisió, aquí teniu les principals VPN de Pantaya.

Millors VPNs per Pantaya

Els usuaris de VPN aconsegueixen gaudir de tants avantatges respecte als que no. Això es deu al fet que una VPN augmenta el nivell de seguretat xifrant el trànsit d’un usuari. El xifratge dificulta la descodificació del trànsit d’usuaris de tercers, i també inclou els usuaris ISP. Tenir un ISP restringit a l’accés al trànsit d’usuaris significa evitar qualsevol mesura que es pugui aplicar per limitar o controlar la vostra connexió.

Aquests mètodes inclouen la col·locació de límits de l’amplada de banda a usuaris sense tenir en compte o fins i tot bloquejar l’accés a un lloc determinat. Pràctiques com aquestes es coneixen com a acceleració i es poden evitar mitjançant l’ús d’una VPN.

En un mercat ple de centenars de proveïdors, pot ser frustrant buscar els diferents proveïdors a la recerca de la solució perfecta. Per ajudar-vos en això, hem creat una llista d’uns quants serveis que es garanteixen d’oferir el millor en termes de servei. Mireu a continuació:

1. ExpressVPN

Tenim de les Illes Verges Britàniques que tenim ExpressVPN, i arriba a la llista com a proveïdor més recomanat. El servei compta amb prop de 2000 servidors a la seva xarxa, amb una presència a més de 90 països. ExpressVPN és conegut per la seva excel·lència en el servei al client i un servei VPN mai defectuós.

Utilitza encriptació AES de 256 bits per a la protecció i permet fins a tres connexions simultànies per a cada subscriptor. ExpressVPN també té una característica única que ofereixen la majoria dels seus competidors, que és la seva eina de tunelatge dividida.

Mitjançant aquesta eina, ExpressVPN permet triar quines parts del trànsit cal xifrar i quines no. El servei també disposa d’un client VPN prou fàcil de navegar, que ofereix un accés fiable a totes les seves 200.000 IP. El servei promet no emmagatzemar cap registre de trànsit d’usuaris i també els permet triar amb quin protocol VPN cal anar.

Els usuaris aconsegueixen escollir entre OpenVPN, SSTP, PPTP i IKEv2, però se’ls aconsella anar amb OpenVPN, ja que és el més avançat. El servei també té un commutador per matar a Internet i és compatible amb Tor per oferir un anonimat inigualable. Obteniu-ne més informació tot passant pel nostre Revisió ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish ofereix una altra opció viable com a servei que admet la reproducció. Amb seu a Florida, el servei supervisa prop de 1100 servidors, amb ubicacions en més de 60 països. IPVanish també és un dels pocs que posseeixen servidors físics en lloc dels virtuals, i també els gestionen directament.

Això els proporciona una gran avantatge sobre els que contracten, ja que la propietat directa no implica la participació de tercers. Tot i tenir la seva base als Estats Units, IPVanish promet que les dades de l’usuari continuaran sent privades, gràcies a la seva estricta política de registre zero..

IPVanish compta amb una xarxa de nivell 1 capaç de gestionar les necessitats torrents de qualsevol persona. El servei promet facilitar les transferències il·limitades de peer to peer a fitxers i mantenir tota l’operació anònima per a l’usuari. El servei també té la màxima capacitat de suportar diversos dispositius, fins a 10 persones per a aquells que opten per treballar amb el servei.

IPVanish també ofereix protecció contra filtres DNS, així com un interruptor de matança que s’inicia cada vegada que el client VPN es veu compromès. La seva aglomeració de més de 40.000 IP ofereix una àmplia selecció, i la quantitat il·limitada de dades no suposa cap tipus de càlcul de dades per als clients. Consulteu la resta de funcions tot passant per les nostres funcions IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN S’adapta a la factura per a qualsevol persona que busqui un nivell d’accés a Internet realment global. El servei compta amb més de 4500 servidors que supervisa, tots ells basats en més de 60 països. El nombre de servidors de la xarxa li permet oferir diverses funcions que només són exclusives per a ells. Una d’aquestes característiques és la doble protecció de dades.

Els usuaris de NordVPN aconsegueixen xifrar el trànsit dues vegades ja que passa per dos servidors VPN abans d’arribar als llocs preferits. Això significa el doble del nivell de xifrat AES de 256 bits que ho ofereixen altres serveis.

NordVPN té una col·lecció de servidors ofuscats als quals poden accedir els usuaris de les regions altament censurades. Això els permet utilitzar NordVPN sense detecció. El servei també funciona molt bé per torrenting i és ideal per a la transmissió de serveis com Pantaya i Netflix dels EUA per a usuaris de fora dels Estats Units.

Els subscriptors també tenen accés a programari com CyberSec i SmartPlay, que millora la seva experiència. CyberSec permet als usuaris gestionar anuncis no desitjats, mentre que SmartPlay els proporciona accés a llocs i canals de geo-restricció. Per obtenir més informació sobre aquest servei, feu un cop d’ull al nostre NordVPN Review.

Anar a les millors VPN de Pantaya

Els tres proveïdors enumerats anteriorment són més que capaços de proporcionar una experiència de transmissió sense problemes. Assegureu-vos de consultar les revisions individuals, ja que proporcionen més informació sobre cada servei. Això us ajudarà a triar un servei VPN que s’adapti a totes les vostres necessitats.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map