Millor VPN per a Youtube – Revisió 2020

Quina és la millor VPN per a Youtube? La quantitat de temps que les persones poden passar a YouTube en un dia és realment lluny de sorprendre, ja que es carreguen més de 300 hores de contingut al lloc cada minut. Sens dubte, la plataforma de compartició de vídeos és la més popular d’aquest tipus al món. 

Millor VPN per a Youtube - Revisió 2020

Millor VPN per a Youtube – Revisió 2020

YouTube restringit regionalment?

Pot ser realment depriment esbrinar que el servei està bloquejat a la vostra regió concreta per un motiu o per l’altre. Si no és el lloc sencer, potser us agradaria veure un parell de vídeos. De qualsevol forma, una xarxa privada virtual és una eina en la qual podeu confiar per desbloquejar YouTube i veure tots els vídeos que vulgueu, independentment de qualsevol lloc on sigueu. El servei us permet connectar-vos a un servidor remot, canviant així la vostra adreça IP original amb una que s’ajusti al servidor al qual esteu connectat. Això us permet treballar totes les geore restriccions que impedeixen accedir a canals de les regions on estan bloquejats.

Millor VPN de Youtube

Aquests són els millors proveïdors de serveis VPN que podeu utilitzar per a YouTube:

  1. ExpressVPN
  2. HideMyAss
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish

Per què hauríeu d’utilitzar una VPN per a YouTube

En termes de laïcista, un servei VPN us permet treure el trànsit que rebeu des del vostre PC, mòbil o portàtil per tal que ningú pugui accedir al vostre dispositiu i robar-vos les dades personals. Una VPN també permet espatllar la vostra ubicació en línia. Per tant, si voleu evitar que aparegui el següent error de geo-error de Youtube: “Aquest vídeo no està disponible al vostre país”, heu d’utilitzar VPN.

3 principals VPN de YouTube

Si voleu tenir un accés complet a YouTube i una sèrie d’altres canals geo-restrictius, un servei VPN és l’única eina que us permetrà aconseguir.

1. ExpressVPN: la millor opció de l’editor

ExpressVPN ho fa molt millor que els seus rivals quan es tracta del nivell de seguretat i xifrat. Els seus diversos servidors són capaços de gestionar la gran quantitat de trànsit que es produeix en transmetre vídeos HD de llocs com YouTube. Amb el seu servei esperen:

  • Una connexió molt ràpida sense temps d’aturada.
  • Una àmplia selecció de servidors.
  • Accés sense restriccions a YouTube.
  • Protecció garantida de tota la vostra informació personal.

La velocitat amb la qual funciona el servei és molt superior a la que ofereixen altres proveïdors habituals i no hi ha cap temps d’inactivitat sempre que carregueu els vostres vídeos en alta definició. El servei té tants servidors distribuïts arreu del món, de manera que teniu una varietat d’opcions per triar quan busqueu una nova adreça IP.

Si us trobeu amb algun problema que haureu pagat la vostra subscripció, l’equip de representants del client és ExpressVPN sempre estan preparats i disposats a ajudar-vos. Ofereixen respostes puntuals i no triguen més de 30 minuts a rebre la vostra consulta. Estan al vostre servei les 24 hores del dia, per correu electrònic o per xat en directe.

2. HideMyAss

Tancar el segon és HideMyAss, un altre servei relativament popular que podeu utilitzar per circumval·lar les restriccions que impedeixen accedir a YouTube. Els dos aspectes que fan que ExpressVPN sigui millor que HideMyAss és el temps que triga a connectar-se a un servidor i el temps que triga a respondre el seu equip d’atenció al client..

La connexió a un dels servidors VPN de HideMyAss requereix molt més temps del que esperaves, i això només els fa perdre la quantitat de clients. Passa molt de temps perquè, durant la major part del temps, els seus servidors estan assignats o només no estan disponibles.

D’altra banda, tenim un equip d’atenció al client una mica lent. Encara no estem segurs de si ho atribuïm a la manca de formació adequada que faci que tinguin tant de temps a l’hora de resoldre problemes dels clients o al fet que l’equip sigui massa petit per solucionar els problemes de tothom tan ràpidament com haurien de fer-ho. De qualsevol manera, els clients han de saber que hi ha un equip de professionals als quals poden trucar en cas que tingui algun problema.

Malgrat tots aquests problemes, HideMyAss encara us permetrà desbloquejar YouTube, però l’experiència que us pot patir pot obligar-vos a pensar dues vegades el plantejament de la factura del mes següent..

3. VyprVPN

Tancar la llista és VyprVPN, un proveïdor en particular conegut pel seu conjunt de funcions i serveis exclusius.

En termes de seguretat, el proveïdor fa una bona feina proporcionant als seus clients eines impressionants com ara “Camaleó”, però, realment, han de treballar per augmentar el nombre de servidors de la seva xarxa, ja que la majoria sempre estan plens o trigueu molt a connectar-vos. Això significa que potser haureu d’esperar més del que hauríeu de carregar un vídeo d’alta qualitat a YouTube.

El seu servei d’assistència al client també deixa alguns problemes que es poden preguntar, ja que el servei pot trigar més d’un dia a respondre a qualsevol problema publicat. Sovint, els usuaris que van rebre una resposta es queixaven que els comentaris rebuts no eren tan útils com haurien esperat.

VyprVPN us permetrà evitar segur les restriccions que configureu el vostre ISP o els llocs que visiteu, però la majoria de la gent no podrà demostrar el nivell de paciència que requereix per tenir una càrrega de vídeo a YouTube abans de jugar..

Conclusió sobre la millor VPN de YouTube

Ara no teniu cap motiu per no accedir a YouTube i formar part de la comunitat de compartició de vídeo mundial. Sempre que tingueu un proveïdor VPN que us asseguri una connexió d’alta velocitat i temps de càrrega zero, us permetrà gaudir de tots els vídeos que vulgueu al contingut del vostre cor..

Us suggerim que utilitzeu un servei VPN que us asseguri que la vostra connexió a Internet es mantingui segura i sense interferències, ja que hi ha moltes persones malintencionades en línia que busquen obtenir les vostres dades personals i utilitzar-les en contra..

ExpressVPN és una opció estel·lar a considerar, però, us recomanem que dediqueu el temps a provar aquests serveis abans d’adaptar-vos a un que creieu que compleix totes les vostres necessitats.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me