Mira els canals americans a Roku Ultra fora dels Estats Units

Com mireu els canals americans a Roku Ultra fora dels Estats Units? Per tant, heu comprat un Roku Ultra. Si viviu fora dels Estats Units, probablement us preguntareu com treure el màxim partit al vostre nou dispositiu de reproducció en streaming de 4K. En termes de transmissió de canals, podeu obtenir centenars de canals a Roku si viviu als EUA. En aquesta guia d’ajuda, us mostraré com crear el compte de Roku americà necessari per obtenir aquestes aplicacions També podeu aprendre a utilitzar VPN o Proxies DNS intel·ligents a desbloqueu els canals nord-americans a Roku Ultra a Canadà, Alemanya, Regne Unit, Austràlia, Mèxic, o en qualsevol altre lloc a l’estranger.

Mira els canals americans a Roku Ultra fora dels Estats Units

Mira els canals americans a Roku Ultra fora dels Estats Units

Com obtenir canals americans a Roku Ultra fora dels Estats Units

El procés de aconseguir canals nord-americans a Roku Ultra es divideix en dos passos. Els primers passos requereixen que crear un compte Roku americà. En cas contrari, no podreu afegeix aplicacions dels Estats Units al Roku. El segon pas consisteix bàsicament en configurar Smart DNS o VPN per fer-ho mireu els canals americans a Roku Ultra fora dels Estats Units. Heus aquí com podeu registrar-vos per a un compte americà Roku a l’estranger.

 1. Primer, configuració VPN o DNS intel·ligents al vostre PC / Mac. Aquest és un pas crucial. Sense això, Roku marcarà el vostre compte com a no estatunidenc.
 2. Ara, dirigiu-vos a https://my.roku.com/index i trieu “Crea un compte”.
 3. A continuació, empleneu la informació necessària i després feu clic a “Continua”.
 4. A continuació, escolliu un Pin i feu clic a “Continua”.
 5. A la pàgina següent, heu de fer les opcions de pagament: Paypal o targeta de crèdit.
 6. Si ja teniu un compte Paypal, utilitzeu l’opció de pagament Paypal. El vostre país de Paypal no afecta el vostre compte Roku.
  • Utilitzeu una adreça dels EUA vàlida per crear el vostre compte de Roku americà. Podeu utilitzar Califòrnia com a estat i 90210 com a codi postal.
 7. Si trieu la targeta de crèdit com a opció de pagament, heu d’utilitzar la vostra pròpia adreça de carrer associada a la targeta de crèdit.
  • Aleshores, cal convertir el codi postal en un codi postal vàlid.
  • Tingueu en compte la ciutat associada a la nova zip, ja que es requereix per a la configuració del compte Roku.
  • Per crear un codi postal vàlid, agafeu els dígits del codi postal. El codi postal M1Z4L3 passa a ser 143. Afegiu zeros al final si teniu menys de 5 dígits al vostre codi postal. De manera que el 143 passa a ser ZIP 14300.
 8. Ara que hàgiu finalitzat el compte Roku, restabliu el dispositiu de reproducció Roku a la configuració de fàbrica. A continuació, utilitzeu el compte de Roku americà de nova creació al dispositiu Roku.

Com afegir canals americans a Roku Ultra fora dels Estats Units

Ara que heu registrat el vostre compte Roku dels Estats Units i l’heu utilitzat per iniciar la sessió al Roku Ultra, és hora d’afegir canals nord-americans com HBO Now, Hulu, Sling TV i Amazon Prime..

 1. Premeu el botó “Home” del vostre comandament per obrir la pantalla principal.
 2. Desplaça’t cap avall i selecciona “Transmissió de canals ” per accedir a la botiga de canals.
 3. Cerqueu el canal que voleu afegir.
 4. Un cop trobeu el canal, premeu “D’acord” al comandament a distància.
 5. Finalment, seleccioneu “Afegeix canal ” per instal·lar el canal al dispositiu Roku.

Utilitzar VPN per veure canals nord-americans a Roku Ultra Overseas

El darrer pas per veure els canals nord-americans que heu afegit al vostre Roku Ultra implica fer servir la vostra ubicació en línia. Això es pot fer de dues maneres. El primer és utilitzar una xarxa privada virtual, també coneguda com a VPN. Geo-restringit canals com Hulu, HBO GO o Sling TV comproveu la vostra adreça IP per determinar si podeu elegir el vostre contingut o no. VPN us permet obtenir un Adreça IP americana encara que no visqui als EUA. Al seu torn, enganya aquests canals geoblocats perquè creguis que actualment resideixes als EUA.

 • Tu pots ometre les restriccions geogràfiques imposat a tots els canals dels Estats Units mitjançant VPN.
 • VPN també us proporciona més privadesa i seguretat en línia. Tot el vostre trànsit a Internet és xifrat.
 • La VPN no es pot instal·lar directament al mateix Roku. Cal que configureu la vostra connexió VPN en un router compatible.
 • Si decidiu que configureu la VPN al vostre enrutador, tots els dispositius de streaming connectats a aquest encaminador compartiran la seva connexió VPN, inclosa la Roku Ultra.

Probablement heu comprat un Roku Ultra per la seva funció de streaming en format 4K. Per això és fonamental registrar-se amb un proveïdor de VPN amb servidors VPN ràpids com ara ExpressVPN. Hem revisat força serveis VPN. Aquí es mostra la llista dels millors proveïdors de VPN més ràpids als quals podeu fer servir desbloqueu els canals nord-americans a Roku Ultra.

Desbloqueu els canals dels Estats Units a Roku Ultra fora dels Estats Units amb DNS intel·ligents

Si no us molesta massa en xifrar el trànsit d’Internet, utilitzeu-lo DNS intel·ligents en lloc de VPN. Tot i que aquesta opció no té les funcions de privacitat addicionals de VPN, encara és més barata. No haureu de decidir quins canals voleu desbloquejar, ja que els determinen el servei de proxy Smart DNS que utilitzeu. Tanmateix, tal com passa amb VPN instal·leu Smart DNS al router. No hi ha cap manera de configurar Smart DNS en un Roku ja que la seva configuració de xarxa està bloquejada.

 • Cal esmentar que és molt probable que no pugueu configurar el DNS intel·ligent al vostre encaminador. El procés consisteix principalment en canviar les adreces del servidor DNS primari i secundari. Qualsevol que hagi parlat amb la configuració de la xarxa abans hauria de saber fer-ho. Sinó, consulteu aquests vídeos i guies de configuració.
 • Les noves adreces de servidor DNS primari i secundari que heu d’utilitzar us proporcionen el servei de proxy Smart DNS amb el qual us registreu.
 • Assegureu-vos que el servei de proxy Smart DNS realment admet desbloquejar els canals americans a Roku abans de registrar-vos.

Deslocalitzador és un servei de proxy Smart DNS que realment és compatible desbloquejant els canals nord-americans a Roku Ultra. Tu pots veure HBO GO, Sling TV, Amazon Prime, Hulu, ABC Anar fora dels Estats Units i molts més utilitzant els servidors DNS. Inscripció a un judici de 7 dies és gratuït i no necessiteu cap targeta de crèdit per completar el registre.

Com obtenir canals americans a Roku Ultra a l’estranger

Aquí teniu un resum de tots els passos que heu de seguir per desbloquejar els canals nord-americans a Roku Ultra a l’estranger.

 1. Primer, registreu-vos amb una Proveïdor VPN o Serveis de proxy DNS intel·ligents.
 2. Configuració VPN o DNS intel·ligents al vostre encaminador.
 3. Creeu el vostre compte de Roku americà si encara no en teniu.
 4. Restabliu el dispositiu Roku Ultra i utilitzeu el compte de Roku dels EUA de nova creació per iniciar la sessió.
 5. Afegiu els vostres canals favorits als Estats Units al dispositiu Roku.
 6. Mira els canals americans a Roku Ultra fora dels Estats Units.

Si necessiteu ajuda per fer algun d’aquests passos, només heu de deixar un comentari a continuació i faré el possible per ajudar-vos. Si ho acabes utilitzant ExpressVPN o Deslocalitzador a mira els canals americans a Roku Ultra, feu-me saber com va.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me