BBC iPlayer VPN fungerer ikke – Bedste løsning

BBC iPlayer VPN fungerer ikke - Bedste løsning


BBC iPlayer VPN fungerer ikke – Bedste løsning

BBC iPlayer blokeret i udlandet

At prøve at få adgang til BBC iPlayer fra udlandet ville være som at forsøge at sætte en firkantet tapper i et rundt hul. Med andre ord er det umuligt, medmindre du har en VPN eller en Smart DNS-proxy.

Streamingtjenesten er geo-blokeret uden for Storbritannien på grund af problemer med ophavsret. Så hvis du bor i Australien, New Zealand, Canada, USA eller andre steder, vises følgende fejlmeddelelser på din skærm.

”Dette indhold ser ikke ud til at virke. Prøv igen senere.”

”BBC iPlayer fungerer kun i England. Beklager, det skyldes rettigheder. ”

“BBC iPlayer-programmer er kun tilgængelige til at spille i England.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Hvordan ved BBC, at jeg bruger VPN?

Du skal dog være opmærksom på, at installation af en VPN muligvis ikke er slutningen på det. BBC iPlayer kan ikke lide det, når du spiller tricks, hvorfor det startede at forbyde VPN IP-adresser. Som et resultat kan placeringer fejlmeddelelser stadig vises på din skærm, selvom du bruger en VPN.

Den ideelle løsning ville være at skift til en anden server i England og prøv en ny IP-adresse. Men hvis det ikke fungerer, er jeg bange for, at du bliver nødt til at abonnere på en ny VPN-tjeneste.

Bare rolig, du behøver ikke at spilde din tid på at søge efter et nyt brand, der muligvis er eller ikke er kompatibelt med BBC iPlayer. Det skyldes, at jeg udarbejdede en liste over bedste VPN’er til BBC iPlayer. 

Bedste VPN til at fikse BBC iPlayer Block

Jeg synes, det er fair at sige, at det er bedst, at du bruger top VPN-udbydere at fjerne blokering af BBC iPlayer, især med VPN-sortliste-ting. Derfor må du aldrig abonnere på ukendte mærker eller gratis VPN’er fordi du snart indser, at de ikke er effektive og faktisk ikke kan levere det, de lover.

Efter at have testet flere VPN-tjenester, anbefaler jeg, at du bruger ExpressVPN fordi det er den bedste, når det kommer til omgå geo-begrænset online indhold. Dette betyder, at du kan få adgang til BBC iPlayer hvor som helst i verden, sammen med alle andre UK-begrænsede websteder.

Her er en smag af, hvad ExpressVPN leverer:

 • Adgang til hver britisk kanal fra udlandet, inklusive BBC, ITV, Channel 4, my5 BT Sport, Sky GO, etc.
 • Brugervenlige og let at installere apps til Windows, Linux, Android, Mac, og iOS-enheder. 
 • 24/7 kundesupport for at hjælpe dig med dine spørgsmål.
 • En 30-dages pengene-tilbage-garanti politik.
 • Tre samtidigt VPN-forbindelser under en enkelt konto.

BBC iPlayer er ikke blokeretSå klart, ExpressVPN er uovertruffen, når det kommer til funktioner og fordele. Nedenfor kan du finde en liste over andre premium-tjenester, som jeg sammenlignede den med.

Det smarte DNS-proxyalternativ til BBC iPlayer

Du kan også bruge en anden metode til at fjerne blokering af BBC iPlayer: Smart DNS-proxy. Dette værktøj er kun målrettet mod webadresserne, der afslører din placering og omdirigerer dem, hvilket betyder, at du stadig kan omgå geo-blokke og adgang til BBC iPlayer. Hvis du bor uden for Det Forenede Kongerige og vil bruge en Smart DNS-proxy, er der dog et par ting, du skal vide først:

 • Du kan konfigurere en Smart DNS-service på enhver enhed. Det inkluderer Android, iOS, PC, Mac, PS3 / PS4, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, og Chromecast.
 • Smart DNS-proxies krypter ikke din trafik eller skift ikke din IP-adresse. Forvent derfor ikke nogen online anonymitet.
 • De fungerer heller ikke godt, hvis din internetudbyder bruger gennemsigtige fuldmagter eller DNS-kapring.

Hvis du stadig finder den smarte DNS-proxy-måde tiltalende, hvilket mange brugere gør, anbefaler jeg, at du tjekker ud Unlocator. Denne udbyder har en stor liste over UK-understøttede kanaler, inklusive BBC, ITV, Sky Go, og meget mere. Det giver også kunder chancen for at afprøve tjenesten med en 7-dages prøveperiode.

BBC iPlayer VPN fungerer ikke – Ekstra tip

Hvis du ikke kan få adgang til BBC iPlayer med din VPN, skal du prøve at foretage følgende ændringer, før du træffer nogen drastiske forhold, såsom at abonnere på en anden service.

 • Som jeg nævnte tidligere, begyndte BBC iPlayer at forbyde VPN IP-adresser, så nogle af dem fungerer muligvis, mens andre måske ikke. Som et resultat skal din første handling være at skift til en anden britisk server for at få en ny IP-adresse.
 • Sommetider, ændre din webbrowser kan hjælpe med at løse problemet, hvis du prøver at få adgang til BBC iPlayer på din pc eller Mac. FireFox, Safari, Google Chrome, og Edge er alle gode muligheder.
 • Du kan også følge i mine fodspor, når denne ting skete for mig og bede din VPN-udbyder om hjælp. Hvis nogen har et svar, er det dem.
 • Hvis du prøvede alle ovenstående trin, og du stadig ikke kan fjerne blokering af BBC iPlayer, er det måske bedst at dele måder med din nuværende VPN og abonnere på en ny der understøtter streamingkanalen.

BBC iPlayer VPN fungerer ikke – Bedste løsning

Har du nogensinde oplevet nogen vanskeligheder, når du så BBC iPlayer fra udlandet ved hjælp af en af ​​VPN’erne, der blev nævnt i artiklen? Fortæl os det ved at efterlade en kommentar nedenfor. Hvis du er opmærksom på en VPN, der ikke fungerer med BBC iPlayer, skal du også dele din oplevelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me