Com obtenir BBC iPlayer a Apple TV 4 fora del Regne Unit

Com Obteniu BBC iPlayer a Apple TV als EUA, Austràlia, Canadà, Emirats Àrabs Units i qualsevol altre lloc fora del Regne Unit? La BBC iPlayer s’acaba d’afegir al nou Apple TV 4 al Regne Unit. La BBC iPlayer és un dels canals de streaming més buscats del món. Així, no és d’estranyar això Els expatriats al Regne Unit i la televisió britànica entusiastes de EUA, Canadà, Espanya, Austràlia, França, Emirats Àrabs Units, estan buscant una manera de fer-ho desbloqueja i mira la BBC iPlayer a Apple TV 4 fora del Regne Unit. En aquesta guia d’ajuda, us mostraré com fer-ho obtenir, desbloquejar i veure BBC iPlayer a Apple TV 4 a l’estranger mitjançant Smart DNS o VPN. Tots dos mètodes us permetran fer-ho desviar les georestriccions i per tant accedeix a les aplicacions del televisor britànic a Apple TV 4.

Desbloqueu BBC Watch iPlayer a Apple TV 4 fora del Regne Unit mitjançant VPN o Proxy Smart DNS

Desbloqueu BBC Watch iPlayer a Apple TV 4 fora del Regne Unit mitjançant VPN o Proxy Smart DNS

Creeu un compte d’iTunes al Regne Unit a Apple TV 4: desbloqueu la botiga d’aplicacions del Regne Unit

Per tal de obtingueu aplicacions i canals al Regne Unit a Apple TV 4, has de canvieu l’iTunes al Regne Unit mitjançant un identificador Apple Apple. Seguiu aquests passos per crear una identificació Apple Apple al Regne Unit sense necessitat de targeta de crèdit.

Al vostre PC o Mac:
1. A iTunes, tanqueu la sessió amb el vostre compte iTunes actual. Aquest pas és molt important.
2. A la part inferior de la iTunes Store, canvia la teva regió al Regne Unit.
3. Anar a buscar qualsevol aplicació gratuïta.
4. Feu clic a ‘Aconseguir’
5. Llavors us demanarà que creeu un compte i ara us oferirà l’opció “sense targeta”. Creareu un nom d’usuari i una contrasenya nous per a aquest “nou compte”
6. Introduïu una adreça local a la regió mentre no seleccioneu cap targeta.
7. Des de Apple TV 4, tanqueu la sessió des del vostre compte d’iTunes des de la configuració.
8. Inicieu la sessió amb el document nou identificador d’Apple al Regne Unit acaba de crear.
9. Ja podeu canvieu la vostra regió d’iTunes a Apple TV 4 a Regne Unit i obteniu aplicacions del Regne Unit com BBC iPlayer.

BBC iPlayer a Apple TV fora del Regne Unit: desbloquejar amb VPN

Si ja utilitzeu VPN, tu pots desbloqueu BBC iPlayer al vostre Apple TV connectant-se a Servidor VPN del Regne Unit. Com veieu, rebrà el missatge següent: “BBC iPlayer només funciona al Regne Unit. Ho sentim, és a causa de problemes de drets. “BBC iPlayer GeoBlocked

Si no, obteniu un compte VPN registrant-vos amb un proveïdor de VPN com ExpressVPN. Això canviarà la vostra adreça IP a Adreça IP del Regne Unit, pràcticament enganya als canals del Regne Unit per pensar que es troba al Regne Unit.

 • Apple TV 4 no té client VPN, és a dir, no està habilitat per VPN. En el seu lloc, heu d’instal·lar VPN al vostre enrutador.
 • Un cop establerta una connexió VPN, tot el vostre trànsit provindrà del Regne Unit. Per tant, podeu mireu la televisió britànica com BBC, iTV, Demand 5, Channel 5, reproductor de TV i Sky a Apple TV 4 i altres dispositius de streaming a l’estranger.
 • A més d’eliminar les restriccions geogràfiques, VPN també xifra el trànsit per evitar que possibles espigons en línia puguin espiar el que feu en línia.

BBC iPlayer desbloquejatHe provat ExpressVPN i ho pot confirmar desbloqueja la BBC iPlayer a Apple TV fora del Regne Unit. Podeu utilitzar altres proveïdors de VPN per veure BBC iPlayer a l’estranger també.

BBC iPlayer a Apple TV fora del Regne Unit: mira amb Smart DNS

Malauradament, instal·lar el canal BBC iPlayer a Apple TV 4 no és suficient. Encara no heu de difondre la vostra ubicació per veure el contingut de la BBC sota demanda i en directe. Podeu fer-ho mitjançant Smart DNS. Si utilitzeu Smart DNS, podeu obviar les restriccions regionals que normalment no us podrien bloquejar veure contingut geoblocat com BBC iPlayer, ITV, Now TV.

 • Inicieu la sessió amb un servei Smart DNS que admet desbloquejar BBC iPlayer a Apple TV. Un bon exemple seria Deslocalitzador.
 • Configuració de DNS intel·ligents mitjançant la configuració de codis DNS de Deslocador a Apple TV 4.
 • Veure BBC iPlayer, iTV, Now TV, UK Netflix i altres aplicacions geoblocades a Apple TV 4 a l’estranger.
 • També podeu utilitzar Unlocator per desbloquejar canals nord-americans com HBO Now, Hulu, NBA League Pass a Apple TV 4.

La inscripció a Unlocator és gratuïta i no necessita targeta de crèdit. En total, Unlocator us ajuda a accedir al voltant 214 aplicació de streaming geoblocada. Totes aquestes aplicacions no són compatibles amb Apple TV 4, però.

Millors aplicacions de TV del Regne Unit a Apple TV 4 el 2015

 • BBC iPlayer
 • Reproductor de TV
 • Zattoo
 • Netflix
 • ITV *
 • 4 o * *
 • Demanda 5 *
 • Youtube

* Aquestes aplicacions encara s’han de publicar a Apple TV 4.

Com desbloquejar i veure la BBC iPlayer a Apple TV 4

Atesa l’absència de BBC iPlayer als televisors Apple TV d’antiga generació, l’arribada de la BBC iPlayer a Apple TV 4 arribarà com a notícies agradables per als amants del TV del Regne Unit a tot el món. Tot el que necessiteu desbloqueja i mira la BBC iPlayer fora del Regne Unit és DNS intel·ligents o VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me