Com obtenir BBC iPlayer a Austràlia

Com obtenir BBC iPlayer a Austràlia? BBC iPlayer és un servei d’emissió d’internet, captura, televisió i ràdio de la BBC amb seu al Regne Unit. Permet reproduir programes de ràdio i televisió d’alta qualitat com Doctor Who, Our Girl i The Chance. Tot i això, es limita a la visualització britànica, cosa que només pot veure-la des del Regne Unit. Així, hi ha alguna manera d’evitar això?


Com veure BBC iPlayer fora del Regne Unit

Com veure BBC iPlayer fora del Regne Unit

Les persones a Austràlia, Canadà, Estats Units, Alemanya i França poden accedir a la BBC iPlayer? La resposta és un sí. Amb una VPN, tot tipus de continguts de tot el món poden posar a la seva disposició, convenientment. Podeu reproduir els programes i pel·lícules de BBC iPlayer al dispositiu PC, Mac, Android i iOS. Obteniu més informació sobre com podeu desbloquejar BBC iPlayer des de fora del Regne Unit en aquest tutorial.

Com veure BBC iPlayer a Austràlia mitjançant una VPN

iPlayer sap on esteu, així que si no podeu accedir al Regne Unit, canvieu la vostra IP. És la cosa més fàcil que puguis fer amb una tecnologia tan avançada com una xarxa privada virtual. Una VPN crea aquest túnel privat on es transmeten totes les vostres dades abans d’arribar a Internet. Les vostres dades es xifren quan es desplaça des del vostre dispositiu a una xarxa mitjançant el servidor VPN.

És bastant genial només pensar en totes les possibilitats que pot oferir una VPN. Un desbloqueig de BBC Iplayer és un d’ells. Com veieu, rebrà el missatge següent: “BBC iPlayer només funciona al Regne Unit. Ho sentim, és a causa de problemes de drets. “BBC iPlayer GeoBlocked

Heu de substituir l’adreça IP actual per una britànica en connectar-vos a un servidor del Regne Unit, que ofereix el vostre proveïdor de serveis VPN. Anem a veure com vosaltres visiteu la BBC iPlayer a Austràlia: 

  1. Registreu-vos amb un proveïdor de VPN.
  2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN al vostre PC, Mac, Android, dispositiu iOS.
  3. Inicieu l’aplicació VPN i inicieu la sessió mitjançant el vostre compte VPN.
  4. Ara, connecteu-vos a un servidor VPN del Regne Unit.
  5. Finalment, aneu al lloc web de la BBC iPlayer o inicieu l’aplicació iPlayer.
  6. Mireu BBC iPlayer a Austràlia, Nova Zelanda, Índia o qualsevol altra part fora del Regne Unit.

BBC iPlayer desbloquejat

Voleu una VPN prou bona per desbloquejar la BBC iPlayer? A continuació, subscriviu-vos ExpressVPN. Pot ser que aquest proveïdor de serveis no sigui el més barat, però és el més fiable. Estàs pagant per protegir la teva privadesa i seguretat. Ofereixen actuacions fortes i garanteixen eludir tot tipus de restriccions geogràfiques a tot el món. Si voleu examinar altres opcions, la taula següent us donarà una millor idea. Llegiu el nostre article sobre el document millor VPN per a BBC iPlayer també.

Mira la BBC iPlayer a Austràlia mitjançant un DNS intel·ligent

Quan arribi la temporada de premis, us sentireu malament l’haver perdut els episodis d’un escàndol molt anglès, quan sabíeu que podríeu haver fet alguna cosa al respecte. Si una VPN us pot aportar el contingut de la BBC iPlayer, haureu de dubtar una mica. Suposem que una VPN –per alguna raó– no funciona per a tu. Sempre podeu recórrer a un servidor intermediari Smart DNS.

No són tan segurs com les VPN, però no són desbloquejats. El que heu de tenir en compte és que la vostra IP continuarà sent la mateixa i les vostres dades no es xifraran completament. El que passarà és que les vostres dades relacionades amb la vostra geolocalització es redireccionen parcialment i us permetrà accedir a contingut restringit des de qualsevol lloc. Així s’utilitza un Smart DNS:

  1. Primer, dirigiu-vos a Unlocator i inscriviu-vos a una prova gratuïta de 7 dies.
  2. Seguiu aquests vídeos / tutorials d’instal·lació per configurar Smart DNS al vostre dispositiu de reproducció.
  3. Vés al lloc web de la BBC iPlayer.
  4. Gaudeix del teu accés il·limitat a tot el contingut de la BBC iPlayer.

Deslocalitzador pot desbloquejar més de 200 canals des de qualsevol part del món, cosa que el qualifica com a proxy intel·ligent DNS decent. No us haureu de preocupar de restriccions, prohibicions o censures amb Unlocator. Una cosa més, els representants són més ràpids que les VPN. Si valoreu la velocitat per sobre de la seguretat, aneu amb un DNS intel·ligent i, per això, ens referim a Deslocador.

Veure BBC iPlayer fora del Regne Unit

No és suficient pagar una llicència de televisió britànica per veure contingut britànic com ara BBC Iplayer a l’estranger. De fet, no està permès. Les restriccions es mantindran per a qui sàpiga quant temps. Realment esperen que pleguem els braços i no fem res al respecte? Quan hi ha una VPN i un Smart DNS, podríem preocupar-nos menys de les restriccions geogràfiques. Obteniu una i dues BBC, CBeebies i BBC News a les vostres pantalles fora del Regne Unit i en endavant.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me