Com veure BBC iPlayer a la televisió intel·ligent fora del Regne Unit

Com veure BBC iPlayer a la televisió intel·ligent fora del Regne Unit? Si no podeu pujar BBC iPlayer al vostre televisor, potser no serà tan intel·ligent com creieu que ho és. Tanmateix, si l’aplicació està disponible i no podeu accedir-hi, probablement us trobareu fora del Regne Unit. Se suposa que les televisions intel·ligents ofereixen accés a la BBC i altres canals, però els problemes de llicències i drets d’autor poden afectar tota l’experiència de streaming intel·ligent. Només els residents del Regne Unit poden gaudir del contingut del BBC iPlayer, mentre que les persones a Austràlia, Canadà, Estats Units i Alemanya no ho poden fer. El fet que el vostre televisor sigui intel·ligent no vol dir que us pugui portar BBC iPlayer allà on esteu. Es tracta de la feina de representants VPN i del servidor de seguretat DNS intel·ligents. Obteniu més informació sobre com podeu veure BBC iPlayer fora del Regne Unit a Samsung, Sony o LG amb TV intel·ligent mitjançant VPN o Smart DNS..

Com veure BBC iPlayer a Smart TV

Com veure BBC iPlayer a Smart TV

Com obtenir aplicacions del Regne Unit a la vostra TV intel·ligent a l’estranger?

Abans d’introduir-nos en com podeu veure la BBC iPlayer a la vostra Smart TV a l’estranger, primer heu de canviar la regió de la vostra Smart TV a Regne Unit. En cas contrari, no podreu instal·lar-hi aplicacions britàniques.

 • Com canviar la regió de TV intel·ligent Samsung
 • Com canviar la regió de televisió intel·ligent Sony Bravia
 • Guia per canviar la regió de TV intel·ligent OS OS a LG.

Com mirar BBC iPlayer a la televisió intel·ligent mitjançant una VPN

Els televisors intel·ligents són molt populars entre els espectadors de televisió. Permeten als espectadors veure el captura i altres programes sota demanda, normalment mitjançant una aplicació, connectant-se a Internet. Una bona elecció d’aplicacions entretingudes seria la BBC iPlayer. Com veieu, rebrà el missatge següent: “BBC iPlayer només funciona al Regne Unit. Ho sentim, és a causa de problemes de drets. “BBC iPlayer GeoBlocked

El fet de ser bloquejat geo no és un obstacle i no hauria de ser un problema per a aquells que coneixen la funció d’una VPN. La VPN connecta el vostre Smart TV a un dels seus servidors (en aquest cas, servidor del Regne Unit) i enrutitza tot el vostre trànsit i dades a través d’aquest servidor. D’aquesta manera, sembla que utilitzeu Internet des del país on es troba el servidor al qual teníeu accés. Anem a explorar com funciona això:

 • VPN us proporciona privadesa addicional xifrant el vostre trànsit. També podeu navegar per la web de forma anònima mentre feu servir VPN.
 • Els televisors intel·ligents no tenen clients VPN. Com a resultat, heu de configurar la VPN al vostre enrutador per habilitar una connexió VPN al vostre Smart TV.
 • De forma alternativa, podeu registrar-vos amb un proveïdor de VPN que ofereix als usuaris proxies DNS intel·ligents per desbloquejar contingut georerestringit. Uns bons exemples són BulletVPN i ExpressVPN. A diferència de la VPN, Smart DNS es pot configurar directament a la majoria dels televisors intel·ligents per evitar les restriccions regionals.
 • Alguns ISP de tot el món utilitzen segrestació DNS i proxies transparents. Si el vostre ISP és un d’ells, heu d’utilitzar VPN en lloc de Smart DNS per veure la BBC iPlayer fora del Regne Unit..

Aquests televisors intel·ligents substitueixen la necessitat d’utilitzar un ordinador i les VPN fan que siguin molt més interessants. ExpressVPN és un dels proveïdors de serveis que pot reforçar la vostra relació amb el vostre Smart TV. Pot evitar les restriccions imposades a la BBC iPlayer i altres serveis perquè pugueu veure-la quan vulgueu fora del Regne Unit.BBC iPlayer desbloquejat

No només això, sinó que aquest proveïdor de serveis és prou fort per mantenir-vos segur durant tota l’experiència. Per obtenir més informació sobre altres proveïdors de serveis, assegureu-vos de veure la taula següent. Coneix quina és la millor VPN per a Smart TV en aquest article.

Com mirar BBC iPlayer a la televisió intel·ligent mitjançant un DNS intel·ligent

Un Smart TV s’assembla molt a un ordinador. Podeu navegar pel web, consultar les vostres plataformes de xarxes socials i executar les mateixes aplicacions que teniu al vostre telèfon intel·ligent. Com que un Smart TV és una font d’entreteniment important, equipar-lo amb les aplicacions necessàries pot millorar el seu ús. BBC iPlayer, per exemple, és una excel·lent aplicació per disposar al vostre Smart TV i un Smart DNS pot obtenir-lo per a vosaltres, encara que esteu fora del Regne Unit. Tot el que haureu de fer després de subscriure-us a un és introduir l’adreça del servidor DNS que us proporciona. Aquests són els passos que heu de seguir per obtenir un desbloqueig de la BBC iPLayer al vostre Smart TV:

 1. Primer, dirigiu-vos a Unlocator i inscriviu-vos a una prova gratuïta de 7 dies.
 2. Seguiu aquests vídeos / tutorials d’instal·lació per configurar Smart DNS al vostre Smart TV.
 3. Vés al lloc web de la BBC iPlayer.
 4. Gaudeix del teu accés il·limitat a tot el contingut de la BBC iPlayer.

Deslocalitzador és un servei SmartDNS basat a Dinamarca que pot desbloquejar més de 200 canals. Podeu obtenir la BBC iPlayer desbloquejada així com altres canals o serveis a un preu molt barat. Plus Unlocator permet una compatibilitat excel·lent i incomparable amb tots els dispositius, inclosos els televisors intel·ligents. Amb un DNS intel·ligent com Unlocator, podeu superar les restriccions geogràfiques i veure el contingut que vulgueu allà on vulgueu.

BBC iPlayer no funciona a Smart TV

Si la BBC iPlayer no funciona al vostre televisor, és possible que el vostre dispositiu no estigui certificat. Si el dispositiu no està certificat, la BBC no ho admet, cosa que explica per què no funcionarà al vostre televisor ni al vostre dispositiu de TV connectat. Les aplicacions de BBC iPlayer per als televisors connectats de Samsung i Sony us permeten accedir a la programació de BBC TV sota demanda. A més, iPlayer el 19 de juliol de 2018 va tancar en alguns models LG anteriors. Abans de frustrar-vos de no trobar l’aplicació al vostre Smart TV, podríeu comprovar si el vostre dispositiu està certificat per a l’ús de la BBC iPlayer primer..

BBC iPlayer a Smart TV

Un televisor intel·ligent no és intel·ligent si no pot accedir a BBC iPlayer. Un cop obtingut això, podeu concentrar-vos a desbloquejar l’aplicació fora del Regne Unit. Ja no heu d’esperar que es publiquin els programes i programes per veure’ls. Ara podeu connectar-vos fàcilment a Internet des del vostre Smart TV per veure iPlayer sempre que ho trobeu adequat. Si iPlayer no està disponible on esteu, una VPN o un Smart DNS el podeu obtenir a l’estranger. No us haureu de preocupar d’això, tot el que heu de pensar és a quina VPN o Smart DNS escollireu es desbloqueja iPlayer fora del Regne Unit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me