Com veure BBC iPlayer a Xbox One fora del Regne Unit

Com veure la BBC iPlayer a Xbox un fora del Regne Unit? Igual que la PS4, Xbox no s’utilitza només per a jocs. El producte de Microsoft supera això per a Xbox One que també serveix de streaming de dispositiu. Quan es va desenvolupar, Microsoft tenia totes les intencions de fer que Xbox One fos la principal font d’entreteniment de la casa. I la integració de la televisió a la Xbox va vendre el producte com a tal. Com que Xbox One admet contingut de vídeo, canviar a TV regular o qualsevol altre dispositiu no tindria sentit. Per tant, el que queda és concedir als usuaris de Xbox la possibilitat d’accedir als canals i serveis que vulguin veure. És allà on es desprèn Microsoft i s’obtenen VPN i proxies intel·ligents DNS. Ambdues eines poden ajudar a desbloquejar els serveis de transmissió principals i donar-los accés des de qualsevol part del món. Seguiu per obtenir més informació sobre com podeu veure BBC iPlayer a Xbox One fora del Regne Unit mitjançant un servidor VPN o un servidor intermediari Smart DNS. 

Com veure BBC iPlayer a Xbox One

Com veure BBC iPlayer a Xbox One

Com obtenir aplicacions del Regne Unit a Xbox One

Si voleu instal·lar aplicacions del Regne Unit a la vostra Xbox One, primer heu de canviar la regió de Xbox One. Seguiu els passos següents:

  1. Activa la vostra Xbox One.
  2. Vés a “Els meus jocs i aplicacions” a la pantalla d’inici de Xbox.
  3. Seleccioneu “Aplicacions” -> “Configuració”.
  4. Ara, trieu “Sistema” -> ‘Llenguatge & Ubicació’.
  5. A “Ubicació”, trieu el Regne Unit si voleu descarregueu aplicacions Xbox exclusivament disponibles al Regne Unit.
  6. Un cop fet, reinicieu la consola Xbox.

Seguint aquests passos, us permetria arribar fins ara amb les vostres aplicacions del Regne Unit. Encara necessitareu una VPN o Smart DNS per obtenir el desbloqueig de la BBC iPlayer fora del Regne Unit. I us expliquem com podeu utilitzar les dues maneres de veure BBC iPlayer a la vostra Xbox One.

Mira BBC iPlayer a Xbox One fora del Regne Unit mitjançant una VPN

Instal·lar una VPN a Xbox One no és tan senzill com executar-la en un telèfon intel·ligent. Però això no vol dir que no es pugui gestionar. Tingues paciència amb nosaltres. El que heu de fer és configurar primer la VPN al router Wi-Fi. El vostre encaminador també ha d’estar preparat per VPN, en cas contrari, quin és el punt? Un cop el router estigui configurat per executar una connexió VPN, heu d’activar la vostra Xbox One WiFi i connectar-vos al enrutador. Si no teniu un encaminador compatible amb VPN, podeu subscriure-vos a una VPN i inserir manualment els detalls de VPN a la configuració del router Wi-Fi. Però, heu de saber que els passos implicats en el procés varien segons el proveïdor de VPN i la marca del router Wi-Fi. Dels molts proveïdors de serveis que admeten encaminadors Wi-Fi de diverses marques, els millors són ExpressVPN i BulletVPN. A diferència d’altres proveïdors de serveis, aquests dos ofereixen una opció Smart DNS. També podeu connectar-vos a una VPN a la vostra Xbox One mitjançant un PC. Haureu d’instal·lar el programari VPN al PC i, a continuació, connectar un cable Ethernet a la part posterior del vostre PC i Xbox per assegurar-vos una connexió VPN. No dubteu també a fer una ullada a les millors VPN de la llista de iPlayer de la BBC.

En poques paraules, podeu anar-hi BBC iPlayer GeoBlocked

Per aixòBBC iPlayer desbloquejat

Mireu BBC iPlayer a Xbox One fora del Regne Unit mitjançant un DNS intel·ligent

L’opció més ràpida i econòmica és triar un DNS intel·ligent per desbloquejar la BBC iPlayer fora del Regne Unit. Un DNS intel·ligent pot desbloquejar restriccions geogràfiques de països de tot el món al mateix temps. A més, és fàcil de configurar en consoles de jocs com Xbox One. Només cal dirigir-se a “Configuració de xarxa” i continuar amb la configuració que normalment seguiu. Hi ha molts proveïdors de DNS intel·ligents al mercat, però Unlocator és de molt el millor. Haureu de necessitar les dues adreces DNS que us proporciona el proveïdor de DNS intel·ligents amb la publicació creant el compte Unlocator. Deslocalitzador serveix principalment per desbloquejar els principals serveis d’entreteniment amb la seva gran xarxa de servidors. Pot desbloquejar més de 200 canals de tot el món. Aquest Smart DNS funciona en tots els dispositius, inclòs el Xbox One.

Mira BBC iPlayer a Xbox One

Com a consumidors, estem impressionats de l’enfocament que desenvolupen les empreses que intenten fer dels seus dispositius el més polivalent i el més versàtil possible. El seu objectiu és millorar l’experiència del client a tots els nivells i no ens enyorem amb això. De fet, guanyem els nostres diners. Tanmateix, si hi ha una tecnologia que s’ha de lloar, les VPN i els proxies de DNS intel·ligents són líders. No només ens ajuden a desbloquejar contingut, sinó que a més segurem mentre ho fem. Tot i que són difícils, els servidors VPN i Smart DNS són els que necessiteu per veure BBC iPlayer a Xbox One fora del Regne Unit. També comproveu com fer-ho desbloqueu BBC iPlayer a Ps4 en aquest article aquí.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me