Com veure la BBC iPlayer a Roku fora del Regne Unit

Com veure la BBC iPlayer a Roku fora del Regne Unit? Tens un Roku i vols transmetre el contingut de BBC iPlayer? No hi ha cap problema, podeu obtenir els canals que no estan disponibles a la vostra regió si utilitzeu una VPN o un Smart DNS. Roku és un fantàstic quadre de reproducció que us permet veure serveis de transmissió de TV per Internet. A diferència d’altres serveis de streaming que permeten complements d’altres països, Roku no ho fa. Només obté una regió quan configureu el vostre compte. Si esteu separat entre Netflix USA i BBC iPlayer, obteniu un compte dels Estats Units o del Regne Unit, no podreu tenir-ne tots dos. Però, què passa si voleu tenir Netflix americà i BBC iPlayer alhora?

Com veure la BBC iPlayer a Roku

Com veure la BBC iPlayer a Roku

Coses que heu de tenir en compte

Si ja teniu un compte al Regne Unit, BBC iPlayer hauria d’estar disponible per al vostre Roku. Si no teniu cap compte al Regne Unit, consulteu aquest article per aprendre a obtenir-ne un. Tanmateix, si us heu registrat en un compte Roku nord-americà, primer heu de crear un compte britànic al Regne Unit. La BBC apareixerà al costat de les vostres aplicacions. El desbloqueig de la BBC iPlayer és el següent gran pas sobre el qual estem aquí per parlar-ne. Com veieu, rebrà el missatge següent: “BBC iPlayer només funciona al Regne Unit. Ho sentim, és a causa de problemes de drets. “BBC iPlayer GeoBlocked

Segueix llegint per aprendre a veure BBC iPlayer a Roku fora del Regne Unit mitjançant un VPN o un proxy Smart DNS. 

Mira la BBC iPlayer a Roku Overseas mitjançant una VPN

Una VPN és un mètode segur i garantit perquè pugueu veure BBC iPlayer a Roku fora del Regne Unit. Fins i tot amb un compte del Regne Unit i l’aplicació iPlayer al vostre nucli, encara es troba bloquejat fora del Regne Unit. Aquí és on es presenta una VPN a la imatge i s’utilitza per evitar les restriccions regionals. La connexió a una VPN us permetrà reproduir els canals del Regne Unit a Roku fora del Regne Unit. Apreneu a fer-ho configurar canals britànics a l’estranger a Roku utilitzant una VPN en aquest article aquí mateix. Tot i que una VPN s’utilitza principalment per superar geo-restriccions de contingut, la connexió a una va més enllà. Aquests són alguns dels avantatges de VPN:

 • Eviteu les restriccions geogràfiques a llocs web o canals de streaming.
 • Protegir la privacitat dels usuaris contra la vigilància del govern i la vigilància del govern.
 • No guardeu els registres d’activitats dels usuaris mentre torneu.
 • Amagueu la vostra activitat de navegació de la vostra xarxa local i ISP
 • Permet descarregar els fitxers.
 • Eviteu la censura a Internet i eviteu els tallafocs.

BBC iPlayer desbloquejat

Una VPN que us portaria a la BBC iPlayer a Roku fora del Regne Unit seria ExpressVPN. Aquest proveïdor de serveis ofereix serveis premium, amb agents útils, una àmplia selecció d’ubicacions de servidors i prestacions fiables. A més, el seu paquet inclou un Smart DNS, de manera que podeu obtenir dues maneres de desbloquejar la BBC iPlayer de Roku.

Mireu BBC iPlayer a Roku fora del Regne Unit mitjançant un DNS intel·ligent

El DNS intel·ligent és un altre mètode que permet veure la BBC iPlayer fora del Regne Unit. Amb un DNS intel·ligent, és possible que pràcticament canvieu la vostra ubicació i aparegueu al Regne Unit. Un cop hàgiu configurat el vostre DNS intel·ligent, podreu accedir a tots els canals del Regne Unit a Roku. Els avantatges d’utilitzar un Smart DNS inclouen:

 • La capacitat de transmetre vídeos en línia mitjançant la velocitat completa d’Internet.
 • Velocitats ràpides.
 • Mantenir la mateixa adreça IP local
 • Desbloqueig de contingut geo-bloquejat de tot el món.
 • Tenir tots els dispositius de streaming compatibles. Alguns dispositius Roku no tenen configuració de xarxa avançada. En aquest cas, no podeu canviar la configuració del DNS. Configureu el vostre router amb Smart DNS.
 • No heu de canviar la configuració del DNS intel·ligent si voleu desbloquejar contingut d’una altra regió. Mira al mateix temps BBC, Netflix dels EUA, Canal + i Hulu.

La nostra elecció per al millor proxy intel·ligent DNS seria Deslocalitzador. Desbloquegen l’accés a més de 196 canals que us permeten reproduir els vostres programes favorits des de qualsevol part del món. Sens dubte, Unlocator us ajudarà a obtenir la BBC iPlayer a Roku fora del Regne Unit en molt poc temps. Amb Unlocator, ja sabeu que es prohibeixen les prohibicions i que se suprimeixen les restriccions a qualsevol dispositiu, independentment del lloc on esteu.

VPNs vs DNS intel·ligents

El fet que tinguin funcions similars no vol dir que funcionin de la mateixa manera. Si bé una VPN xifra totes les vostres dades a través de la seva xarxa privada, un Smart DNS no. El fet que no sigui així, permet al DNS intel·ligent proporcionar velocitats més ràpides. A diferència d’una VPN, un Smart DNS no us concedirà una adreça IP nova, cosa que significa que només rebrà un anonimat en línia mínim. Si bé gairebé totes les VPN poden obtenir-vos tots els canals que pugueu pensar desbloquejats, els canals i serveis que voleu desbloquejar depenen del tipus de DNS intel·ligents que utilitzeu..

Mira BBC iPlayer a Roku

A partir d’ara, podeu transmetre el streaming de la real iPlayer de la BBC. En realitat, ens referim a la que gaudeixen els britànics. Si seguiu els passos que us proposem, podreu veure els darrers programes de la BBC i, fins i tot, la televisió en directe en HD a Roku des de qualsevol part del món. Roku segueix sent una elecció afavorida per al reproductor de vídeos i el fet que pugueu obtenir tots els serveis que desitgeu fa que sigui millor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me