Sådan kan du se BBC iPlayer i Hong Kong

Behøver du ikke bare hader det, når du higer efter en bestemt ting, men ikke ser ud til at få fat i det? Ja, forestil dig hvornår Jeg mistede adgangen til min BBC iPlayer-konto, lige da jeg kom ind i Hong Kong. Ser du, kanalen er geo-begrænset til England, men det er meget populært i udlandet. For at være ærlig er det ikke rimeligt i betragtning af de to landenes historie. Hong Kong var en del af den britiske krone, og efter min mening er folk der mere tilbøjelige til at få adgang til kanalen. Bare rolig, jeg får dine rettigheder tilbage til dig på kort tid. Jeg fik kanalen uden for England, og det er tid for dig at gøre det samme. Parat? Lad os gøre det. Her er hvordan du kan se BBC iPlayer i Hong Kong.

Sådan kan du se BBC iPlayer i Hong Kong

Sådan kan du se BBC iPlayer i Hong Kong

BBC iPlayer i Hong Kong

BBC iPlayer har meget at tilbyde på en lang række enheder. Selvom BBC er det begrænset til britiske indbyggere, folk i Hong Kong kan stadig få adgang til det ved hjælp af en VPN. De kan endda undgå geo-fejlmeddelelse:

”BBC iPlayer fungerer kun i England. Beklager, det skyldes rettigheder. ”

BBC iPlayer Geo-Error

BBC iPlayer Geo-Error

Det var den fejl, jeg fik, da jeg forsøgte at se The Bodyguard for et stykke tid siden. Nå, denne meddelelse vises, når en seer nærmer sig kanalen fra et andet land, dvs. med en IP-adresse, der ikke viser, at han / hun er i England. BBC iPlayer kan bestemme en streamer’s opholdssted ved at se på deres IP-adresse.

Når det når ud af, at du er en udlænding, gør det det blokerer for din adgang på stedet. Som jeg nævnte før, a VPN kan hjælpe dig med at komme omkring dette problem uden problemer. Følg min leder og find ud af, hvordan du gør det.

Fjern blokering af BBC iPlayer i Hong Kong

VPN’er er internetværktøjer, der oprindeligt var dedikeret til øge en brugers online sikkerhed. Men nu kan de også hjælpe omgå regionale begrænsninger ved at flytte din placering et andet sted. Hvis du opretter forbindelse til en bestemt VPN-server, ser det ud til, at du gennemser i det land, hvor denne server er baseret. Du ender med at have en IP-adresse i denne region og fuld adgang til dets begrænsede indhold.

For eksempel, hvis serveren er i England. Du vil få en britisk IP-adresse når du opretter forbindelse. Med det kan du stream BBC iPlayer selvom du fysisk er i udlandet. Med det sagt skal du følge disse trin og fjern blokering af BBC iPlayer i Hong Kong:

 1. Først skal du gøre det abonnere på en troværdig VPN service. Baseret på min erfaring anbefaler jeg stærkt ExpressVPN. 
 2. Nu skal du få deres dedikerede app. Hent det fra deres websted eller din enheds oprindelige App Store.
 3. Installer det og log ind med dine VPN-legitimationsoplysninger.
 4. Derefter skal du kigge efter en UK server og tilslut.
 5. Afkøl i et par sekunder, indtil en forbindelse er på plads.
 6. Start BBC iPlayer‘S webside eller app.
 7. Stream det bedste BBC-indhold i Hong Kong.

Det kan være en smule skræmmende at vælge den rigtige VPN til jobbet. Det er derfor, jeg er her. ExpressVPN betragtes som en af bedste VPN til Hong Kong. Det kommer med flammende hurtige servere i England og sikkerhedsfunktioner på højt niveau. Hvis du ikke kan lide deres tjeneste, skal du bede om en refusion i løbet af en 30-dages periode og tjek andre bedste VPN’er til BBC iPlayer i nedenstående tabel.

Sådan kan du se BBC iPlayer i Hong Kong ved hjælp af en smart DNS

Omgåelse af regionale begrænsninger er ikke kun afhængige af VPN’er. Der er en anden måde, der specialiserer sig med, men beskytter ikke brugerens data, Smart DNS Proxy.

Servicen giver ikke et ekstra lag beskyttelse med hensyn til stærke krypteringer og sikkerhedsprotokoller. Nej, det er strengt at komme rundt om blokke. Men da det krypterer ikke dine data, det bliver du arbejder med fuld internethastighed.

For ikke at nævne, at selvom din identitet bliver ikke tilslørt, du får se både BBC iPlayer og dine lokale kanaler på samme tid, da din IP ikke er skjult.

Lad os begynde fjerne blokering af BBC iPlayer med Smart DNS, skal vi?

 1. Du skal også abonnere på en velrenommeret udbyder her. Hvilken en? Jamen selvfølgelig, Unlocator. De tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode.
 2. Alt hvad du skal gøre er at logge på med din konto ved hjælp af deres websted og konfigurere DNS ved at bruge disse selvstudier baseret på den platform, du bruger.
 3. Du er færdig. Du kan stream BBC iPlayer i Hong Kong og over hele verden.

EN 7-dages gratis prøveperiode er mere end nok til at teste en udbyder. Glem ikke i løbet af denne periode alt det, der er inkluderet i Unlocator s tjenester kan bruges, også deres VPN-tjeneste. Gå videre, prøv det, så får du snesevis af britiske tjenester i Hong Kong.

BBC iPlayer’s indhold

Når du får fat i denne streaming-gigant i Hong Kong, kan du streame følgende:

 • organer
 • Ambulance
 • East Enders
 • Ranganationen
 • mor
 • Offeret
 • Positur
 • Mayans MC
 • fleabag
 • De elendige
 • Den rigtige CSI
 • Jorden fra rummet
 • Doctor Who
 • Det truende tårn
 • spøgelser

Understøttet enhed?

Som nævnt er BBC iPlayer en af ​​de største kanaler i verden. Det er derfor, det er fair at have et væld af enheder at arbejde på. Her er de

 • WindowsPC
 • AndroidOS
 • iOS
 • Amazon Fire TV
 • Mac
 • Xbox One
 • Apple TV
 • PlayStation

Se BBC iPlayer i Hong Kong

Uanset hvilket britisk indhold du er i, har BBC iPlayer. Jeg ved, du er fast ved hvad Hong Kong har at tilbyde, men du kan gå ud af denne begrænsning, du bor i. Brug en VPN eller Smart DNS, og du har et helt andet streamingkatalog til at tappe til. Hent BBC iPlayer i Hong Kong og lad mig vide, hvordan alt det der gik for dig i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me