Sådan kan du se BBC iPlayer i Kina

BBC iPlayer er en af ​​mine foretrukne streamingtjenester. Da jeg var i Kina, kunne jeg imidlertid ikke følge med mine tv-shows, fordi det er kun tilgængeligt i England. Det er bare en grund. Selvom det var tilgængeligt, forbød Kina alle BBC-websteder lige siden de migreret til HTTPS. Efter alt dette kan man undre sig over, hvilke muligheder de har. Søg ikke mere; Jeg har svaret. I denne vejledning skal jeg vise hvordan man fjerner blokeringen af ​​BBC iPlayer i Kina. Følg min leder, så kommer du bare fint.


Sådan kan du se BBC iPlayer i Kina

Sådan kan du se BBC iPlayer i Kina

Sådan kan du se BBC iPlayer i Kina ved hjælp af en VPN

At forsøge at få adgang til BBC iPlayer overalt uden for Det Forenede Kongerige er nytteløst, Kina er ingen undtagelse. Når du prøver at få adgang til kanalen i udlandet, får du en af to frustrerende geo-fejlmeddelelser. Her er hvad jeg fik, da jeg forsøgte at se Killing Eve på platformens websted:

 • ”Dette indhold ser ikke ud til at fungere.”BBC iPlayer Error One
 • ”BBC iPlayer fungerer kun i England. Beklager, det skyldes rettigheder. ”BBC iPlayer Error 2

Geo-restriktioner tillader ikke adgang, medmindre den kommer fra det land, hvor tjenesten, kanalen eller webstedet er baseret. Det er tilfældet med BBC iPlayer som mennesker, der ikke er i England og ikke har et Britisk IP kan ikke komme forbi fejlmeddelelsen, der dukker op.

Kinesiske brugere eller endda britiske udstationerede i Kina, der ønsker at streame kanalernes indhold, kan gøre det med en VPN. Så rolig, jeg vil ikke forlade dig tomhendt. Fortsæt med at rulle og lære hvordan man fjerner blokeringen af ​​BBC iPlayer i Kina.

Se BBC iPlayer i Kina

Denne del er afgørende, så læs den nøje. For at få adgang til BBC iPlayer overalt i verden har du brug for en VPN til forfalskning af din placering. At udføre det samme job i Kina kræver nogle ekstra foranstaltninger. Kina er en fjende af internettet, og brugen af ​​en VPN er hård i regionen. Det kan blokere adskillige VPN-udbydere. Der er dog nogle få VPN’er, der stadig fungerer i landet. Jeg vil tale om dem senere.

At ændre din placering er ikke det eneste, VPN’er er i stand til. De også beskytte dine data med krypteringer på højt niveau og skjul din identitet når du gennemser internettet. Med det ude af vejen er det her, du skal gøre, så du kan få adgang til BBC iPlayer i Kina:

 1. Inden du begynder, skal du vælge en VPN, der fungerer i landet. jeg anbefaler ExpressVPN.
 2. Når du abonnere, download deres ansøgning på den enhed, du ønsker at streame BBC iPlayer på.
 3. Efter det, log ind med kontoen du lige har oprettet og navigeret til serverlisten.
 4. Vælg en britisk server da kanalen kun er tilgængelig i Storbritannien. Hit connect.
 5. Når forbindelsen finder sted, gå tilbage til BBC iPlayer.
 6. Du vil bemærke, at der ikke er flere fejl på din skærm, og at du kan se BBC iPlayer i Kina med lethed.Dræbte Eve BBC iPlayer

Bedste VPN for Kina

Som jeg nævnte blokerer Kina VPN’er, men ExpressVPN er ikke en af ​​dem. Du kan helt sikkert stole på de tjenester, som denne VPN tilbyder for brugere. Først får du adgang til servere spredt i 94 lande. 3000+ for at være nøjagtige. For det andet vil du streame i fuld hastighed som deres servere brænder hurtigt. Du vil ikke engang bemærke, at krypteringen forårsagede et fald.

For det andet får du krypteringer af militær kvalitet for at beskytte din enhed mod enhver mulig online trussel. Privatlivsmæssigt, din data bliver ikke logget eller indsamlet ved hjælp af virksomheden med tilladelse fra deres strenge no-log-politik. ExpressVPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse 5 enheder under den samme konto. Det er temmelig godt i betragtning af at det har et bredt enhedskompatibilitetsområde. Du kan downloade deres ansøgning på Android, iOS, PC, Mac samt FireStick.

Nu er ExpressVPN det bedste og det hele, men det er ikke den eneste, der kan fungere i Kina. Tjek bedste VPN’er til Kina i nedenstående tabel.

Hvad man skal kigge efter på BBC iPlayer

Du ved virkelig ikke, hvor meget denne streaming platform kan hæve din internetoplevelse, når du er i et land som Kina. Du tapper ind på det største bibliotek, som Storbritannien nogensinde har set. Lad mig give dig en hurtig idé:

 • Dræbte Eve
 • Atlanta
 • At holde tro
 • Holby City
 • Livvagten
 • Eastenders
 • Peaky blinds
 • Det truende tårn
 • Ambulance
 • Jorden fra rummet
 • Line of Duty
 • organer
 • Clique
 • Doctor Who
 • spøgelser

Stream BBC iPlayer i Kina

Hvem ville have troet det adgang til tjenester som BBC iPlayer ville det være muligt i et land, der er så begrænsende som Kina? Brugere i Kina er nødt til at stole på omgåelsesværktøjer for at få adgang til tusinder af blokerede websteder, og der er ikke noget bedre værktøj end et Virtuel privat netværk. Se live tv, indhent episoder, og download tv-programmer for senere at se med BBC iPlayer i Kina ved hjælp af din VPN. Læs denne artikel godt, og del din oplevelse i kommentarerne herunder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map