Bedste alternativer til Bitcoin i 2020

Hvad er de bedste alternativer til Bitcoin? Hvilken cryptocurrency er bedst at investere i i 2020? Der kan ikke benægtes, at cryptocurrencies er nået langt siden lanceringen af ​​Bitcoin. Med nye teknologier, der udvikles hver dag og tilbyder mere robuste sikkerhedsfunktioner, er der ingen mangel på investeringsmuligheder at vælge imellem. Dog med et så stort udvalg af alternativer kan det være lidt forvirrende at forstå, hvor man skal placere dine penge. Her er en liste over de bedste Bitcoin-udskiftninger baseret på deres popularitet og markedsydelse.


Bedste alternativer til Bitcoin

Bedste alternativer til Bitcoin

Bedste Bitcoin-alternativer

Selvom Bicoin bestemt er den mest populære form for cryptocurrency, er den ikke den eneste. Der er masser af andre digitale valutaer, som folk handler med. Her er de bedste af dem.

Ethereum

Hvis der er nogen cryptocurrency, der kommer tæt på at konkurrere med populariteten af ​​Bitcoin på dagens marked, ville det være Ethereum. Denne valuta har langsomt og støt fået popularitet i den nylige fortid. Men selvom det er det næst mest elskede cryptocurrency efter Bitcoin, tjener begge disse kryptomønter forskellige formål. I modsætning til Bitcoin’s blockchain-baserede simple transaktionsideologi fungerer Ethereum som en decentral platform til udvikling af applikationer. Nogle vil sige, at dette naturligvis er et overlegen alternativ til Bitcoin, men mange mennesker er uenige.

Mens Ethereum leverer en række smarte kontraktmuligheder, er det også betydeligt mere kompliceret. Det faktum, at værdien af ​​Ethereum er baseret på de apps, der udvikles gennem det, gør investeringerne lidt mere usikre. Desuden deler ETH volatiliteten af ​​Bitcoin. Da ETH ikke ønsker at erstatte Bitcoin, men kortlægge sit eget kursus, er det op til dig at beslutte, om det passer godt til dig eller ej.

Dash

Dash er en af ​​disse kryptokurser, der prioriterer anonyme transaktioner frem for alt andet. Valutaen har gjort en stor fremgang i markedet siden lanceringen og betragtes nu som en af ​​de sikrere investeringsmuligheder.

Det tilbyder også en meget hurtigere transaktionshastighed end Bitcoin. En anden stor ting ved Dash er, at det giver to niveauer af sikkerhed til investorer og deres transaktioner. Grundlæggende betaler det frivillige at logge på transaktioner og bliver dermed et selvbærende system.

Med alt det der synes, ser Dash ikke ud til at have potentialet til at konkurrere med Bitcoin, så meget mindre overgå det. Selv med det to-niveau styringssystem kan det ikke sikre fuldstændig sikkerhed for transaktioner. Da den stort set er afhængig af den samme blockchain-teknologi som Bitcoin, er den også modtagelig for de samme trusler som Bitcoin. Dash er en god investeringsmulighed for dem, der leder efter en lidt bedre sikkerhedsfunktion end Bitcoin og også muliggør hurtigere transaktioner. For langtidsinvesteringer er denne crypto muligvis ikke den første port-of-call.

litecoin

Hvis Bitcoin er kryptoverdenens guld, er Litecoin sølvet. Denne kryptomønt er længe blevet betragtet som tæt på Bitcoin og tilbyder et meget forbedret transaktions- og handelssystem. Litecoin var en af ​​de tre kryptomønter, der blev vedtaget af Coinbase omkring midten af ​​2017, og siden da har mønten haft en god del popularitet blandt krypto-investorer.

Vi nævner Litecoin her, fordi det tilbyder en overlegen struktur og system end Bitcoin, takket være dets Segregated Witness eller SegWit-teknologi. Ved at gøre dette har den tilføjet en betydelig tilføjelse til sin liste over fordele. Nu kan den håndtere bulktransaktioner let og til en reduceret pris pr. Transaktion. Dette er nogle faktorer, der seriøst støtter Litecoin som et levedygtigt alternativ til Bitcoin i den nærmeste fremtid.

Monero

Monero er en ny cryptocurrency på blokken (kæde), og den lover at være en af ​​de bedste til anonym online handel. I modsætning til Bitcoin, hvis blockchain er mere eller mindre gennemsigtig og kan få adgang til af enhver for at se relevante transaktionslogfiler, indeholder Monero overhovedet ikke denne facilitet.

Det forhindrer dybest set folk i at kende de transaktioner, der er foretaget af andre mennesker, og giver dermed større sikkerhed for brugerne. Om dette er en god ting eller ej, er stadig op til debat. Men kendsgerningen er, at investering i Monero faktisk kan løse en masse af de personlige problemer, som folk overvejer, når de investerer i andre cryptocurrencies. Hvis anonymitet er navnet på dit spil, kan Monero muligvis være den perfekte cryptocurrency investeringsmulighed for dig.

ripple

Ripple er en ideel cryptocurrency til internationale transaktioner. Det giver investorer mulighed for hurtige transaktioner på tværs af grænser til minimale transaktionsomkostninger. I betragtning af det store potentiale i det internationale cryptocurrency-marked kan en investering i Ripple føre til stor udbetaling, hvis markedet forbliver relativt stabilt. Og selvom Ripple muligvis ikke er den bedste cryptocurrency på markedet at investere i lige nu, har den en række funktioner til sin fordel, der gør det til et vigtigt monetært værktøj til internationale betalinger.

Bedste alternativer til Bitcoin – endelige tanker

Der har du det. Dette er de bedste alternativer til Bitcoin på nuværende tidspunkt. Når nye kryptomønter introduceres på markedet, er der imidlertid altid en mulighed for, at en ny cryptocurrency opstår som den næste trendsætter. Hvis du er en seriøs kryptoinvestor, skal du følge med den seneste udvikling og investere i henhold til de fremherskende tendenser, fordele og mangler ved de forskellige kryptovalutaer på markedet i dag. Når det er sagt, er det meget sandsynligt, at de 5 mønter, vi har opført her, vil være blandt de øverste valg til at erstatte Bitcoin i din cryptocurrency-investeringsportefølje. Kan du være den næste cryptocurrency millionær?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me