Bitcoin vs. Bitcash – Alt hvad du behøver at vide

Bommen af cryptocurrency spredte sig som en fyrbande for ikke længe siden. Tusinder af mennesker begyndte at investere i Bitcoin, og andre former for digital valuta som Bitcash, Ripple og Etherium begyndte at dukke op. Selvom cryptocururrency bliver mere og mere almindeligt, hvad ved du virkelig om dem? 

Bitcoin vs. Bitcash - Alt hvad du behøver at vide

Bitcoin vs. Bitcash – Alt hvad du behøver at vide

I vores guide taler vi dig gennem historien om digital valuta, hvordan de fungerer, og hvad er fordele og ulemper at bruge forskellige typer valuta som Bitcash mod originalen Bitcoin. Hvis du ønsker en kort oversigt over verden af ​​cryptocurrency, skal du gøre dig komfortabel til en hurtig læsning.

Hvad er Cryptocurrency?

CryptocurrencyDen nemmeste måde at beskrive kryptoer på er at de er en form for digitale kontanter.

Ligesom virkelige penge, de har værdi, bortset fra at de ikke er bundet af en fysisk form, heller ikke en central myndighed, der kontrollerer eller forvalter dem. 

Udviklere fra hele verden har etableret cryptocurrencies og et aktivt samfund, der opretholdt og forbedrede dem gennem blockchain teknologi (som vil blive drøftet nærmere.)

Inden vi går i dybden med cryptocurrencies, er det bedst at vide, hvorfor de blev oprettet i første omgang.

Hvad der forårsagede fremkomsten af ​​kryptokurser?

Cryptocururrency kom ind i folden for et årti siden, og det blev udviklet til at bekæmpe finansielle krise oprettet af det traditionelle banksystem. Mange eksperter har sammenlignet denne periode med Stor depression. Ja, det var så slemt.

U.S. banker begyndte uddele lån til venstre og højre at få flere kunder, men denne beslutning forårsagede deres undergang. Mange mennesker kunne ikke betale dem tilbage, og efter et stykke tid fik den lave tilstrømning af penge bankerne til at kollapse og arkiv for konkurs.

Mange mennesker mistede en masse af deres penge, mens bankernes indflydelse og magt begyndte at aftage på grund af denne katastrofe. Dette inspirerede et team af talentfulde enkeltpersoner til at danne en anden form for finansielt aktiv, der var mere sikker. 

Bitcoin er født

BTC var den første nogensinde succesrige form for cryptocurrency. I modsætning til hvad der var almindelig tro, var der andre dannede begreber om digitale kontanter før Bitcoin’s undfangelse, men ingen var så populær eller så effektiv.

Bitcoin havde til formål at forhindre problemer, der måtte opstå som følge af forkert forvaltning af konventionelle penge ved at indføre flere nyttige funktioner:

 • Privatliv og anonymitet
 • Prisbillige transaktionsgebyrer
 • Decentralisering
 • Hurtigere transaktioner i udlandet
 • Endelig levering = Mindre økonomiske problemer som inflation

Mange andre fordele kommer med at bruge cryptocurrencies, men disse er de vigtigste.

Blockchain-teknologi

Hver cryptocurrency bruger en kaldet teknologi blockchain, som, som du måske har gætt, består af en “Kæde af blokke.” Blokkene er en form for poster grupperet sammen. De går videre til den næste blok, så snart den maksimale hukommelse er nået i den forrige blok. 

Du kan forestille dig dem som kasser fyldt med data der viser enhver vellykket kryptotransaktion og deres detaljer. Hver blok leveres med en tidsstempel, der viser dens tidspunkt for oprettelse og proces.

En blockchain er dybest set en decentral form af en hovedbok, der spænder over tusinder af servere, og enhver person inden for netværket har en adskille kopi af blockchain. Blokke skal behandles meget for at blive en del af kæden. Og dette tjener som tidslinje for hver tidligere transaktion.

Gafler

Hvad med Bitcoin Cash? Bruger den det samme blockchain som Bitcoin? Det korte svar er Ja. Det gør det ved brug af gafler, hvor den originale blockchain-kode kun er opdateret på specifikke noder.

Originalen forbliver den samme, mens disse opdaterede noder adskiller sig fra originalen til danne nye blockchains. De dannede mønter af disse nye blockchains er anderledes og adskilt fra originalen.

Du spekulerer måske på, hvorfor disse nye cryptocurrencies blev oprettet i første omgang. Godt, Bitcoin er ikke nøjagtigt et perfekt system, og en del af dets samfund ville have noget bedre.

Dannelse af Bitcoin-kontanter

Bitcoin Cash eller BCH blev dannet på 1. august 2017, efter at medlemmer af Bitcoin-samfundet var utilfreds med den originale protokol. 

Efter en række debatter besluttede de at skabe en helhed ny cryptocurrency der har en blokgrænse på 8MB, hvor originalen kun havde 1 MB. De større blokstørrelser tilladte flere behandlede transaktioner pr. Blok, hvis fordele og ulemper vil være diskuteret yderligere i.

Fluktuerende priser

Meget som virkelige penge, værdien af ​​cryptocururrency stiger og falder med tiden. De ændrer sig afhængigt af hvor meget de kræves, vedtages og bruges. Vi kan analysere deres værdiforandring i forhold til deres værdi vækst og ROI (investeringsafkast.)

Både Bitcoin og Bit-kontanter har en bestemt værdi. Bitcoin er den ældste og mest etablerede form for cryptocurrency mest værdi og dominerer a stor del af kryptomarkedet (67,59% pr. 16. september 2019) Bitcash har kun 2,11%.Bitcoin markedsandel

Bitcoin Cash var oprettet kun for to år siden. Mens de fleste antog, at det ville fange en stor del af Bitcoin’s markedsandel, har dets markedsdominans været på en konstant tilbagegang siden dens top på 13. november 2017 på 9,74%. 

Ifølge CoinMarketCap er Bitcoin-prisen nede 0,37% i løbet af den sidste 24-timers handelsperiode, mens Bitcoin Cash er op 4,22%. Bitcoin har generelt en mere stabil prisudsving, som du kan se fra nedenstående diagram.Bitcoin-diagram

Brug for hjælp?

Mange tilgængelige websteder giver ajourførte kryptomarkedsoplysninger synes godt om CoinMarketCap, TradingView, og CryptoCompare hvis du selv vil følge cryptocurrency-tendenser.

Kryptomarkedet bliver mere og mere overbelastet med nye former for cryptocurrency, der prøver at klatre i rækkerne. Men Bitcoin hersker overlegen som den øverste valuta, med Bitcoin Cash, der følger efter 4. plads. Betyder det, at Bitcoin er den bedste form for cryptocurrency? Ikke nødvendigvis.

BCH vs. BTC: Fordele og ulemper

Nu har du en lille idé om, hvad begge dele er. Hvad siger du, vi ser på fordele og ulemper af hver enkelt? Okay så. Lad os gå.

Bitcoin Cash

Vi kommer til at sparke det sammen med den nye. Værsgo:

 • Fordele

Denne er meget billigere end Bitcoin, så det er lettere at få fat i. Dets transaktionsgebyrer er også lavere. For tiden har det et gennemsnitligt transaktionsgebyr på $ 0,00396, mens Bitcoin’s er $ 1.045. Bitcoin gennemsnitlige transaktionsgebyr lider under høje pigge (hvor det værste er $ 63,85 den 22. december 2017). På den anden side har Bitcoin Cash været konsekvent på nedre side siden dens undfangelse:

At være billigere og hurtigere gør Bitcoin Cash mere handelsvenligt generelt.

 • Ulemper

Mens en øget blokstørrelse giver fordele, har den en mulig bivirkning af reduktion af netværkets modstand mod angreb udefra såvel som centralisering.

Det har også lavere investor tillid sammenlignet med Bitcoin, og dets “markedets penetrations- og adoptionsgrad” er mindre dominerende. Dette stammer fra det faktum, at det er meget nyt på cryptocurrency-markedet end Bitcoin.

Handel er mindre levedygtig med hensyn til tilgængelige handelspar – de kumulative virkninger af disse ulemper sænk pris og adoptionssats for Bitcoin Cash.

Bitcoin

Nu for giganten i branchen. Her er fortjeneste og bagvær ved Bitcoin.

 • Fordele

Da han er den originale kilde, fungerer Bitcoin som basisvaluta for hele cryptocurrency-systemet. Dette er hvad resten af ​​cryptocurrencies handler med og kan handles på praktisk talt hver børs (Det har flest handelspar.) 

Det dominerer mere end halvdelen af ​​hele kryptomarkedet (67,6%) og forbliver det Guldstandarden i en hurtigt ekspanderende og meget konkurrencedygtig industri. På grund af dets massive brugerbase og højere markedsværdi, Bitcoin bevarer sin værdi meget bedre end Bitcoin Cash.

Når du har de mest fulde noder på kryptomarkedet, gør det det utroligt svært at blive angrebet af centraliserede institutioner og regeringer.

 • Ulemper

Bitcoin er meget dyrere og har højere transaktionsrater. Transaktioner er også normalt langsommere. Dette gør det til et forfærdeligt valg ved generelle køb.

En anden mindre ulempe er, at Bitcoin’s udviklingsteam ikke har en stærkere forenet front sammenlignet med andre hold. Denne indre diskurs sammen med dens enorme brugerbase kan muligvis ende hindrer dens forbedringsproces

Investering med Cryptocurrency

Det er ret let at sige, at forskellige mennesker har interesse i at købe cryptocurrency. Alle har deres grunde. Uanset om det er for anonymitet eller bare for at tjene penge, investerer i Bitcoin, Bitcash eller enhver form for cryptocurrency kan være en god idé. Lad os tale om nogle “wheres og hows.”

1. Hvor kan jeg købe dem?

Kender du ikke din vej rundt? Jeg hjælper dig med det. Lad os først sparke det af med hvor du kan købe cryptocurrency.

Cryptocurrency-udvekslinger

Disse virksomheder kommer ofte med et gebyr for håndtering af transaktionen, så sørg for at gøre dit undersøg og find en der passer dig. Disse to er de mere populære:

 • Coinbase

Dette er meget populært blandt amerikanske baserede cryptocurrency-investorer, fordi det er let at forbinde din bankkonto. Coinbase opkræver a 0,5% spredning af købet og et ekstra gebyr, der afhænger af hvilket område du er i og type betaling, du brugte.

 • Binance

Anset for at være den største cryptocurrency udveksling i verden af bind, Binance opkræver et tilbagetrækningsgebyr og et ekstra 0,1% gebyr for enhver handel. Der er tilgængelige rabatter, så sørg for at tjekke for dem. I Binance er cryptocurrencies normalt udvekslet for hinanden. Du skal dog vælge at købe dem med en kreditkort til en pris.

Mæglerudveksling

Folk ansætter ofte mæglere til fordelene ved at have større likviditetsbassiner, lavere glider og spredningsgebyrer, og flere omhandlede cryptocurrency-par. Her er to af de bedste kryptomæglere:

 • Plus500 

Plus500 tilbyder mange fordele, såsom adskillige betalingsmuligheder (som Paypal,) Minimum indskud på $ 100, -en mulighed for live chat, og a hurtig tilmeldingsproces.

 • eToro

eToro tilbyder mange betalingsmuligheder, -en minimum indbetaling på $ 200, og en fremragende støttegruppe.

Andre måder, du kan investere i BTC

Ønsker mere? Du har det. Kontroller følgende.

 • Bitcoin ATM

Det fungerer ligesom ATMS for fysiske kontanter. Coin ATM Radar har tusinder af hæveautomater på tværs af OS.

 • P2P-udvekslinger

Brugere kan sende annoncer med angivelse af deres ønsket valutakurs og betalingsmetode til Bitcoins. Andre brugere kan besvare reklamerne med mulighed for at møde personligt og betale med kontanter eller bruger online bank at handle direkte.

 • Gråtonefonde

Du kan få begge dele Bitcoin og Bitcoin Cash gennem gråtoner, en aktivadministrator for din digitale valuta. Mens disse aktier koster mere end den faktiske værdi af mønten, behøver du ikke at bekymre dig om opbevaring eller implementering ekstra sikkerhed.

Et par tip, inden du låser dit køb

Før du træffer nogen beslutning, vil jeg varmt anbefale dig at tage et kig på følgende tip. Jeg er helt sikker på, at du får et andet perspektiv på sagen:

 • Har dine grundlæggende oplysninger i hånden

Dine SSS, bankkontonummer, ID-billede, adgangskoder til din digitale tegnebog osv. Kryptotransaktion og registreringsprocesser kræver dine data, så det er bedst at være forberedt.

 • Undgå at bruge et kreditkort

Finansiering af dine investeringer med lån fra høje renter er en dårlig idé.

 • Vær opmærksom på, at crypto-investeringer ikke har nogen forsikring

Securities Investor Protection Corporation forsikrer ikke Cryptocurrency i tilfælde af tyveri eller fiasko (Nogle udvekslinger som Coinbase har dog deres egen forsikringspolice.)

 • Sørg for, at online-transaktioner udføres med en sikker og privat internetforbindelse. (Prøv en troværdig VPN).
 • Hvis den ønskede udvekslingsplatform ikke tilbyder din foretrukne cryptocurrency, kan du ganske enkelt køb først Bitcoin og byt den ud efter din foretrukne valuta.

2. Hvordan gemmer jeg min Cryptocurrency?

Du kan holde dine valutaer inde to typer digital tegnebog:

Varm tegnebog

Etablerede udbydere eller børser tilbyder denne slags tegnebog igennem Sky lagring der er adgang til via internettet. Udvekslinger tilbyder varme tegnebøger ved sammenføjning. Mange foretrækker at bruge tredjepart varme tegnebøger der kan bruges på tværs af forskellige platforme. 

Transaktioner er normalt hurtigere til varme tegnebøger. Men vær opmærksom på, at varme tegnebøger med Bitcoin har en stor risiko for at blive hacket. Sørg for at vælge en udvekslingsplatform, der i det mindste tilbyder forsikring ekstra sikkerhed. 

Her er et par populære kilder til varme tegnebøger:

 • Blockchain

Det kommer ikke fra valutaveksling, hvilket reducerer din risiko for at være et hackingmål. 

 • Coinbase

Det leveres med forsikring, der dækker tab forårsaget af hacks, tyveri, falske overførsler og sikkerhedsbrud.

 • Electrum

Unik software, der giver dig mulighed for at gemme din valuta på din computer.

 • Mycelium

En mobil hot-tegnebog til både iOS- og Android-brugere. 

Kold tegnebog

Kolde tegnebøger giver ekstra sikkerhedsforanstaltninger at varme tegnebøger ikke har. De kommer i form af bærbare enheder, der kan gemme din valuta. Her er nogle populære udbydere af kolde tegnebøger:

  • Ledger Nano: I lighed med et flashdrev kan disse tegnebøger koste $ 60- $ 120
  • Trezor: Meget lille kolde tegnebøger der koster $ 80- $ 170

Husk at bruge stærke adgangskoder såvel som tofaktorautentisering til dine digitale vekslingskonti til valutaveksling.

3. Hvordan administrerer jeg min investering?

Husk, at hver investering medfører potentielle risici. Digitale valutaer er underlagt relativt højere risici, fordi de er meget nyere i spillet sammenlignet med andre etablerede former for investeringer som obligationer eller aktier. Her er et par måder, du kan mindske disse risici:

 • Diversificer din portefølje

Du har sandsynligvis hørt om dette før, mange investorer har brugt denne taktiske måde før fødselen af ​​cryptocurrencies. Ved investerer i adskillige kilder, du har en større chance for at bevare dine investeringer, hvor lukrative valutaer kan udgøre mislykkede.

 • Spil “Køb og hold” -spil

Det er så enkelt som det lyder. Køb noget cryptocurrency og bare vent på, at dens værdi stiger. Dette betragtes som en passiv investeringsform, der ofte overgår den aktive modpart. Det er også billigere på grund af lavere transaktionsgebyrer.

Som nævnt i de foregående dele er markedet for digital valuta ekstremt flygtig, med priser konstant i en tilstand af flux. Disse få centrale strategier, vi har nævnt, kan hjælpe dig styr din investering i et ustabilt marked.

Indrømmet, det er måske ikke den hurtigste måde at tjene på dine investeringer på kort sigt, men det generelt klarer sig bedre på lang sigt. Dette er godt for begyndere, der ønsker at dyppe ned i en verden af ​​cryptocurrencies.

Bitcoin vs. Bitcash – Konklusion

Der er masser at lære om arbejdet med cryptocurrencies synes godt om hvordan man får dem, eller den risici forbundet med dem. Men vi håber, at vores guide har givet dig en vis forståelse af, hvad cryptocururrency er, hvordan de fungerer, og hvordan man kan investere med dem sikkert.

Hvis der er noget, du ikke kan vikle dit hoved rundt, skal du rope os i kommentarerne nedenfor, og vi vil kaste lys over sagen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me