Bitcoin vs Bitcash: tot el que heu de saber

El boom de cryptocurrency estès com la pólvora no fa gaire. Milers de persones van començar a invertir-hi Bitcoin, i altres formes de moneda digital com Bitcash, Ripple i Etherium va començar a aparèixer. Tot i que les criptocurrencies són cada cop més habituals, què en sabeu realment? 

Bitcoin vs Bitcash: tot el que heu de saber

Bitcoin vs Bitcash: tot el que heu de saber

A la nostra guia, us en parlarem a través del document història de moneda digital, com funcionen, i què són avantatges i inconvenients d’utilitzar diferents tipus de moneda com Bitcash contra l’original Bitcoin. Si voleu una breu visió general del món de la criptomoneda, poseu-vos a gust durant un lectura ràpida.

Què és Cryptocurrency?

CryptocurrencyLa forma més fàcil de descriure criptos és que són una forma de efectiu digital.

Igual que diners de la vida real, tenen valor, excepte que no estan lligats per a forma física, ni una autoritat central que els controli o gestioni. 

Han establert desenvolupadors de tot el món criptocurrencies i una comunitat activa que els va mantenir i millorar tecnologia blockchain (que es tractarà més endavant.)

Abans d’aprofundir en el funcionament de les criptomonedes, el millor és saber per què es van crear en primer lloc.

Què va causar l’emergència de criptocurrencies?

Les criptocurrencies es van multiplicar fa una dècada i es van desenvolupar per combatre-les crisi financiera creat pel sistema bancari tradicional. Molts experts han assimilat aquest període al Gran Depressió. Sí, va ser tan dolent.

Van començar els bancs dels Estats Units lliurant préstecs a l’esquerra ia la dreta per obtenir més clients, però aquesta decisió va causar la seva caiguda. Moltes persones no van poder pagar-les i, al cap d’un temps, la baixa afluència de diners va fer que els bancs es col·lapsessin i expedient per fallida.

Molta gent van perdre molts dels seus diners, mentre que la influència i el poder dels bancs començaven a disminuir a causa d’aquest desastre. Això va inspirar un equip d’individus amb talent per formar un altre tipus d’actiu financer que era més segur. 

Bitcoin neix

BTC va ser la primera forma de criptomoneda amb èxit. Al contrari de la creença popular, hi va haver altres conceptes formats sobre efectiu digital abans de la concepció de Bitcoin, però cap va ser tan popular o tan eficaç.

Bitcoin tenia l’objectiu de prevenir qualsevol problema que es derivés de la mala gestió dels diners convencionals mitjançant la introducció diverses funcions útils:

 • Privacitat i anonimat
 • Taxes de transacció assequibles
 • Descentralització
 • Transaccions més ràpides a l’estranger
 • Subministrament finit = Menys problemes financers com la inflació

Hi ha molts altres avantatges amb l’ús de criptocurrencies, però són els més importants.

Tecnologia Blockchain

Tot cryptocurrency utilitza una tecnologia anomenada blockchain, que, com haureu endevinat, consisteix a “Cadena de blocs”. Els blocs són una forma de registres agrupats. Passen al bloc següent tan bon punt s’arriba a la memòria màxima al bloc anterior. 

Podeu imaginar-les com a caselles plenes de dades que mostra totes les transaccions criptogràfiques amb èxit i els seus detalls. Cada bloc arriba amb una marca de temps que mostra la seva temps de creació i procés.

Una cadena de blocs és bàsicament una forma descentralitzada d’un registre que abasta milers de servidors i totes les persones de la xarxa tenen un separat còpia de la blockchain. Els blocs s’han de processar àmpliament per formar part de la cadena. I això serveix de cronologia per a cada transacció passada.

Tenidors

I què passa amb Cash Bitcoin? Utilitza el mateix blockchain com Bitcoin? La resposta breu és . Ho fa mitjançant l’ús de forquilles, on només hi ha el codi original de blockchain actualitzat en nodes específics.

L’original es manté igual, mentre que aquests nodes actualitzats es separen de l’original a formar noves cadenes de bloqueig. Les monedes formades d’aquestes noves cadenes són diferents i separats de l’original.

Potser us estareu preguntant per què s’han creat aquestes criptocurrencies en primer lloc. Bé, Bitcoin no és exactament un sistema perfecte i una part de la seva comunitat volia alguna cosa millor.

La formació de diners en efectiu Bitcoin

Es va crear Bitcoin Cash o BCH 1 d’agost de 2017, després que fossin membres de la comunitat Bitcoin insatisfet amb el protocol original. 

Després d’una sèrie de debats, van decidir crear un tot criptomoneda nova que té un límit de bloc de 8MB, on l’original només tenia 1 MB. Les majors mides de blocs permetien transaccions processades per bloc, els avantatges i els inconvenients de les quals es trobaran discutim més endavant.

Preus fluctuants

S’assemblen molt als diners de la vida real el valor de les criptomonedes augmenta i disminueix amb temps. Canvien depenent de la quantitat que se’ls exigeix, l’adopten i s’utilitzen. Podem analitzar el seu canvi de valor en relació amb el seu valor creixement i ROI (retorn de la inversió.)

Tant Bitcoin com Bit Bit tenen un valor particular. Bitcoin, al ser la forma més antiga i establerta de criptomoneda, posseeix més valor i domina a gran part del mercat de cripto (67,59% a 16 de setembre de 2019), mentre que Bitcash només manté un 2,11%.Quota de mercat de Bitcoin

Cash Bitcoin va ser creat fa només dos anys. Tot i que la majoria va suposar que captaria una gran part de la quota de mercat de Bitcoin, el domini en el mercat ha estat en un descens constant des del seu apogeu 13 de novembre de 2017, al 9,74%. 

Segons CoinMarketCap, el preu de Bitcoin ha baixat 0,37% durant l’últim període de negociació de 24 hores, mentre que Bitcoin Cash ha augmentat 4,22%. Generalment, Bitcoin té més fluctuació estable de preus, com podeu veure al gràfic següent.Gràfic Bitcoin

Necessitar ajuda?

Molts llocs disponibles ofereixen informació actualitzada sobre el mercat de criptografia M’agrada CoinMarketCap, TradingView, i CryptoCompare si voleu seguir les tendències de criptomoneda.

El mercat de cripto està cada cop més congestionat, amb noves formes de criptomoneda intentant pujar a les files. Però Bitcoin és el mon suprem com la moneda principal, amb Bitcoin Cash seguint el mateix exemple 4t lloc. Això vol dir que Bitcoin és la millor forma de criptomoneda? No necessàriament.

BCH vs. BTC: avantatges i contres

Ara teniu una petita idea sobre què són els dos. Què dius, fem un cop d’ull a la avantatges i inconvenients de cadascú? Bé llavors. Som-hi.

Cash Bitcoin

Ho començarem amb el nouvingut. Hi aneu:

 • Avantatges

Aquest és molt més barat que Bitcoin, de manera que és més fàcil encertar-lo. Els seus honoraris de transacció també són menors. Actualment, té un preu mitjà per a transaccions 0,00396 dòlars, mentre El preu de Bitcoin és de 1.045 $. La tarifa mitjana de transacció de Bitcoin pateix pics elevats (amb el pitjor 63,85 dòlars el 22 de desembre de 2017). D’altra banda, Bitcoin Cash ha estat constantment al respecte costat inferior des de la seva concepció:

El fet de ser més barat i ràpid fa que Bitcoin Cash sigui més amigable amb el comerç en general.

 • Desavantatges

Si bé una mida de bloc més gran ofereix avantatges, pot tenir un efecte secundari possible reduint la resistència de la xarxa als atacs externs així com la centralització.

També ho té menor confiança dels inversors en comparació amb Bitcoin i la seva “taxa de penetració i adopció del mercat” és menys dominant. Això deriva del fet que és molt més nou per al mercat de criptomonedes que Bitcoin.

La negociació és menys viable en termes de parelles de negociació disponibles, els efectes acumulats d’aquests inconvenients reduir el preu i la taxa d’adopció de Bitcoin Cash.

Bitcoin

Ara per al gegant de la indústria. Aquí teniu els mèrits i els demostrats de Bitcoin.

 • Avantatges

En ser la font original, Bitcoin actua com a moneda base per a tot el sistema de criptomoneda. Això és el que operen la resta de criptomonedes i es pot comerciar pràcticament a tots els bescanvis (té la majoria de parells comercials.) 

Domina més de la meitat de tot el mercat cripto (67,6%) i continua sent el Estàndard d’or en una indústria en expansió ràpida i molt competitiva. Per la seva massa massiva base d’usuaris i tapa superior del mercat, Bitcoin conserva el seu valor molt millor que Cash Bitcoin.

Tenir els nodes més complets del mercat de cripto, ho fa increïblement difícil de ser atacat per institucions i governs centralitzats.

 • Desavantatges

Bitcoin és molt més car i té taxes de transacció més altes. Les transaccions també solen ser més lent. Això fa que sigui una elecció terrible per a les compres generals.

Un altre desavantatge menor és que l’equip de desenvolupament de Bitcoin no en té cap front fort més fort en comparació amb altres equips. Aquest discurs interior, unit a la seva base massiva d’usuaris, podria acabar dificultant el seu procés de millora

Invertir amb Cryptocurrency

És bastant fàcil dir que diferents persones tenen interès en comprar criptomoneda. Cadascú té les seves raons. Tant si es tracta d’anonimat com de benefici, invertint en Bitcoin, Bitcash o qualsevol tipus de criptocurrency pot ser una bona idea. Parlem d’algunes “mides i mètodes”.

1. On els compro??

No coneixeu el vostre camí? Us ajudaré amb això. Permeten començar el primer on podeu comprar criptomoneda.

Intercanvis de criptomonedes

Aquests establiments sovint vénen amb un càrrec per gestionar la transacció, així que assegureu-vos de fer la vostra investiga i troba el que més et convé. Aquests dos són els més populars:

 • Coinbase

Això és molt popular entre els inversors de criptomoneda basats als Estats Units perquè enllaçar el vostre compte bancari és relativament fàcil. Coinbase cobra a Difusió del 0,5% de la compra i una taxa addicional que depèn de quina regió hi esteu i els tipus de pagament que vau utilitzar.

 • Binance

Considerat com el major intercanvi de criptomonedes al món volum, Binance cobra una taxa de retirada i un suplement Quota del 0,1% per a cada comerç. Hi ha descomptes disponibles, així que assegureu-vos de buscar-los. A Binance, criptocurrencies solen ser intercanviats els uns pels altres. Tanmateix, cal optar per comprar-los amb un targeta de crèdit per un preu.

Intercanvis de corredors

Les persones solen emprar corredors per als avantatges de tenir majors aglomeracions de liquiditat, menors despeses de despeses i despeses, i parells de criptocurrency més comerciables Aquests són dos dels millors corredors de criptores:

 • Plus500 

Plus500 ofereix molts avantatges, com ara nombroses opcions de pagament (com Paypal,) Dipòsits mínims de 100 dòlars, a opció de xat en directe, i a procés de registre ràpid.

 • eToro

eToro ofereix molts opcions de pagament, a dipòsit mínim de $ 200, i un excel·lent equip de suport.

Altres maneres d’invertir en BTC

Volen més? Ho tens. Comproveu el següent.

 • ATM de Bitcoin

Funciona igual que ATMS per efectiu físic. Radar ATM en moneda té milers de caixers automàtics a tota la xarxa nosaltres.

 • Intercanvis P2P

Els usuaris poden publicar anuncis que indiquin els seus tipus de canvi i forma de pagament desitjada per a Bitcoins Altres usuaris poden respondre els anuncis amb l’opció de reunir-se en persona i pagar-los efectiu o utilitzant banca en línia per comerciar directament.

 • Fons a escala de grisos

Podeu obtenir tots dos Bitcoin i Bitcoin Cash a través de escala de grisos, un gestor d’actius de la vostra moneda digital. Mentre que aquestes participacions costa més que el valor real de la moneda, no us haureu de preocupar emmagatzematge o implementant seguretat addicional.

Alguns consells abans de bloquejar la compra

Abans de prendre cap decisió, us recomano molt que feu una ullada a la secció consells següents. Estic segur que tindreu una perspectiva diferent sobre aquest tema:

 • Teniu a mà la informació bàsica

La seva SSS, número de compte bancari, imatge d’identificació, contrasenyes a la cartera digital, etc. Els processos de registre i transacció en cripto requereixen les vostres dades, de manera que el millor sigui preparat.

 • Eviteu utilitzar una targeta de crèdit

Finançament de les seves inversions a préstecs de fonts d’interès elevat és una mala idea.

 • Tingueu en compte que les inversions en cripto no tenen assegurança

La Corporació de Protecció d’Inversors de Valors no assegura Cryptocurrency en cas de robatori o fracàs (alguns intercanvis, com ara Coinbase, tenen la seva assegurança pròpia).

 • Assegureu-vos que les transaccions en línia es facin amb una Connexió a Internet segura i privada. (Proveu una VPN creïble).
 • Si la plataforma d’intercanvi que desitgeu no ofereix la vostra criptocurrency preferida, simplement compra primer Bitcoin i canvia-ho per la moneda que prefereixis.

2. Com puc desar el meu Cryptocurrency?

Podeu guardar les vostres monedes dos tipus de cartera digital:

Cartera calenta

Els proveïdors o intercanvis establerts ofereixen aquest tipus de cartera a través Emmagatzematge al núvol que es pot accedir a través d’Internet. Els intercanvis ofereixen carteres calentes en unir-se. Molts prefereixen fer-ne ús cartera calenta de tercers que es poden utilitzar en diferents plataformes. 

Les transaccions solen ser més ràpid per a carteres calentes. Però tingueu en compte que les carteres calentes amb Bitcoin tenen un risc elevat de ser piratejat. Assegureu-vos d’escollir una plataforma d’intercanvi que ofereixi una assegurança, o com a mínim més seguretat. 

Aquí hi ha algunes fonts populars per a carteres calentes:

 • Blockchain

No prové de canvi de moneda, reduint el risc de ser objectiu de pirateria. 

 • Coinbase

Ofereix una assegurança que cobreix les pèrdues causades per hacks, robatoris, falses transferències i incompliments de seguretat.

 • Electrum

Un programari únic que us permet emmagatzemar la vostra moneda al vostre ordinador.

 • Miceli

Una cartera calenta mòbil tant per a usuaris d’iOS com d’Android. 

Cartera freda

Les carteres fredes proporcionen mesures de seguretat addicionals que les carteres calentes no tenen Es presenten en forma de dispositius portàtils que poden emmagatzemar la vostra moneda. A continuació, es mostren alguns proveïdors populars de carteres fredes:

  • Ledger Nano: De forma similar a una unitat flash, aquests moneders poden costar 60 $ – 120 $
  • Trezor: Cartelleres fredes molt minúscules que costen 80 $ – 170 $

No oblideu utilitzar claus de contrasenya molt importants autenticació de dos factors per als vostres comptes de cartera digital de canvi de moneda.

3. Com puc gestionar la meva inversió?

Recordeu que cada inversió comporta riscos potencials. Monedes digitals estan sotmesos a riscos relativament més elevats, ja que són molt més nous en relació amb altres formes d’inversions establertes, com ara bons o accions. A continuació, es detallen algunes maneres reduir aquests riscos:

 • Diversifiqueu el vostre portafoli

Probablement ho havíeu sentit a parlar abans, molts inversors han utilitzat aquesta manera tàctica abans del naixement de les criptomonedes. Per invertint en nombroses fonts, teniu una possibilitat més elevada de mantenir les vostres inversions en què es poden compensar monedes lucratives per a les que han fallat.

 • Juga al joc “Compra i manté”

És tan senzill com sembla. Compra una mica de criptomoneda i just espereu que augmenti el seu valor. Es considera una forma passiva d’inversió que sovint supera la seva contrapartida activa. També és menys costós comissions de transacció més baixes.

Com hem comentat a les parts anteriors, el mercat de la moneda digital és extremadament volàtil, amb preus constantment en estat de flux. Aquestes poques estratègies clau que hem esmentat us poden ajudar gestionar la seva inversió en un mercat volàtil.

Per descomptat, potser no és la forma més ràpida de guanyar de les vostres inversions a curt termini, però en general fa un millor rendiment a llarg termini. Això és ideal per a principiants que vulguin submergir-se en el món de les criptomonedes.

Bitcoin vs Bitcash – Conclusió

Hi ha molt per aprendre sobre el funcionament criptocurrencies M’agrada com adquirir-los, o el riscos associats a ells. Però esperem que el nostre guia us hagi fet comprendre què són les criptomonedes, com funcionen i com invertir amb elles de forma segura.

Si hi ha alguna cosa que no us podeu envoltar, expliqueu-ne els comentaris a continuació i farem una mica de llum sobre aquest tema.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me