Er Bitcoin sikkert og lovligt at bruge?

Cryptocururrency er en forbløffende ny investeringsmulighed, der vinder terræn over hele verden. På trods af nogle få tilbageslag og hackinghændelser stiger markedet stærkere end nogensinde, og flere og flere mennesker og institutioner begynder at se cryptocurrencies som en bæredygtig investeringsmulighed. De største spørgsmål, der holder fast ved hele markedet, handler dog om sikkerhed og anonymitet. Før de investerer deres hårdt tjente dollars i et cryptocurrency som Bitcoin, ønsker folk naturligvis at vide, om det er sikkert at gøre det. Er Bitcoin sikker og lovlig at bruge?


Er Bitcoin sikkert og lovligt at bruge?

Er Bitcoin sikker og lovlig at bruge?

Er Bitcoin sikker og lovlig at bruge?

Da Bitcoin er baseret på Blockchain, som er synlig for alle, der vælger at gøre brug af en Bitcoin-software, er der en måde at virkelig forblive anonym under transaktion gennem denne populære cryptocurrency?

For at besvare disse to spørgsmål skal vi først forstå, hvordan traditionelle investerings- og betalingssystemer fungerer. Så lad os dykke ind.

Bitcoin vs. banker

Når du tænker på et bankforhold, tænker du sandsynligvis på en centraliseret institution med forskellige grene af byen, staten, landet eller verdenen, ikke? Bitcoin er nøjagtigt det modsatte af det. Traditionelle banker, långivende institutioner og andre finansielle virksomheder kræver, at du har alle de nødvendige papirer for at kvalificere sig til deres tjenester.

For at bruge Bitcoin er det eneste, du virkelig har brug for, en e-tegnebog. Derefter kan du bruge dit kreditkort til at udveksle dine fiat-penge til Bitcoins. Der er ikke behov for et navn, telefon, adresse, e-mail-id eller endda en internetforbindelse for at kunne bruge Bitcoins. Derfor er Bitcoin for mennesker, der ønsker at foretage betalinger anonymt, en langt bedre og sikrere mulighed end traditionelle medier.

Et faktum, der ofte misforstås

En almindelig misforståelse omkring Blockchain er, at det giver dig mulighed for at se, hvem der ejer, hvor meget. Denne formodning er kun halvt sand. Mens du helt sikkert kan se, hvilken tegnebog der indeholder hvor mange penge, er der ingen rigtig måde at vide, hvem der ejer tegnebogen, og hvor de er placeret.

Du kan argumentere for, at hvis en Bitcoin-bruger bruger en internetforbindelse, kan de spores relativt let. Sandheden er imidlertid, at da Bitcoin-softwaren ikke kræver, at du har en aktiv internetforbindelse, kan enhver bruger vælge at forblive usporelig.

Én ulempe

Der er dog et problem med Bitcoin, og det er, at når en betaling er foretaget, er både afsender og modtager i stand til at kende hinandens e-wallet-adresser. I det væsentlige, når du handler, bliver du afmasket og din identitet afsløret. Således er Bitcoin ikke et absolut anonymt transaktionssystem. Men vi kan alle være enige om, at det er langt mere sikkert og anonymt end de fleste traditionelle investerings- og transaktionsmedier.

Vejen ud

For dem, der beskæftiger sig med at forblive anonym uanset grund, er der en række måder at blive usporelige. De er:

  • Altcoins
  • Blandere
  • Skabsmarkeder som Coinjoin

Lad os se på hver af disse mere detaljeret, så du ved, hvordan du kan bruge dem til at forblive praktisk taget anonym.

Altcoins

Altcoins er enhver anden cryptocurrency, der betragtes som en populær erstatning for Bitcoin. Du kan investere i sådanne mønter gennem dine Bitcoin-køb og ved at gøre det gøre det markant sværere for folk at spore dig. Du kan også handle tilbage dine altcoins til Bitcoins, hvilket komplicerer processen yderligere for enhver snoopers.

Husk, at du kun skal vælge populære Bitcoin-erstatninger, der er udbredt nok til ikke at skille sig ud fra andre transaktioner. Hvis du kan, kan du gå efter en altcoin, som er specielt alvorlig med hensyn til brugernes privatliv. Det er også bedst at handle i forskellige, fortrinsvis mindre beløb for yderligere at skjule dine handelsaktiviteter.

Blandere

Mixere er den næstbedste mulighed for Bitcoin-anonymitet, fordi de dybest set involverer handel med den samme mængde Bitcoins mellem to tegnebøger. Da mængden af ​​Bitcoins forbliver den samme, men deres online spor ændres, er det svært at vide, hvem der har brugt en mixer, selv for de to parter, der er involveret i det.

Det eneste problem med denne metode er, at denne facilitet for det meste leveres af centraliserede tjenesteudbydere. Men hvis du kender din teknik lidt, kan atom swaps og andre crypto-værktøjer bruges til samme formål.

Joinmarkets

Disse er dybest set en smeltedigel af Bitcoins og andre cryptocurrencies. Folk samler deres investeringer og tager det samme beløb tilbage, kun med forskellige kildekoder for hver mønt, der sendes og hentes tilbage. Således er dette en mere forvirrende måde at anonymisere dine Bitcoins. Den eneste ulempe med Joinmarkets er, at de kun fungerer med de store drenge eller populære cryptocurrencies, der betragtes som værdige til at blive nævnt i samme åndedrag som Bitcoin selv.

Sådan bruges Bitcoins sikkert?

Så nu kender du nogle vigtige anonymiseringsteknikker. Nu kan vi adressere, hvordan du sikrer din tegnebog mod spionering fra regeringen, hackere og andre onlinetrusler, du skal passe på:

diversificere

Du har muligvis allerede to bankkonti. Så du skal gøre det samme med dine Bitcoins-tegnebøger. Lav mindst to, og angiv brugen til hver.

Hold dig opdateret

Bitcoin har sine egne sikkerhedssystemer, og de opdateres regelmæssigt. Sørg for, at du har den nyeste version til at give et grundlæggende sikkerhedsniveau.

Aktivér kode med to faktorer

Dette er muligvis ikke Fort Knox-løsningen, men det kan være uundværligt. Få en tofaktors godkendelsesopsætning. Du får enten en unik kode eller har et biometrisk id som et fingeraftryk.

Brug nye Bitcoin-adresser til hver ny transaktion

Denne fungerer for anonymitet så meget som sikkerhed. Hvis du bruger nye kildetaster, ville det bogstaveligt talt være svært som helvede at spore dig, langt mindre brud på din tegnebogs sikkerhed.

Brug en VPN

VPN’er leverer nogle af de mest robuste sikkerhedsforanstaltninger, der findes på Internettet i dag. Få en af ​​de bedre betalte og hold dine Bitcoin-investeringer sikre og anonyme. For en dybdegående gennemgang af de bedste VPN’er, du kan bruge, når du foretager online betaling med Bitcoin eller andre cryptocurrencies, se denne anmeldelse.

Er Bitcoin lovligt at bruge?

Det er vanskeligt at slå ned på folk, der handler med Bitcoin på grund af dets anonyme karakter. Folk kan handle og handle med denne cryptocurrency uden at afsløre deres oplysninger. Den maksimale kontrol, som en regering kan udøve, er ikke at tillade folk at bruge Bitcoins til at købe ting online. Kina gjorde netop al virtuel valuta ulovlig, hvilket betyder, at du ikke kan handle Bitcoin åbent i Kina.

Rusland har på den anden side legaliseret Bitcoin. De forsøger også at regulere Bitcoin-minedrift. Om det er lovligt at bruge Bitcoin eller ej, varierer fra land til land, men generelt skal du ikke komme i nogen juridiske problemer med at købe, sælge og investere i Bitcoin.

Er Bitcoin sikkert og lovligt at bruge? – Afsluttende tanker

Bitcoin som et investerings- og transaktionsmedium kan give store fordele, men du skal vide, hvordan du bruger det. Med al den information, vi har givet ovenfor og korrekt brug af det samme, kan du virkelig blive anonym og nyde vidunderne ved sikker Bitcoin-handel uden bekymring.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me