És segur i legal d’utilitzar Bitcoin?

Les criptocurrencies són una increïble nova opció d’inversió que està guanyant terreny a tot el món. Malgrat alguns inconvenients i esdeveniments de pirateria, el mercat està en fort augment que mai, i cada cop més persones i institucions comencen a veure les criptomonedas com una opció d’inversió viable. Tanmateix, les principals qüestions que tenen lloc a tot el mercat són sobre seguretat i anonimat. Per descomptat, abans d’invertir els seus guanys de dòlars en una criptomoneda com Bitcoin, la gent vol saber si és segur fer-ho. És segur i legal d’utilitzar Bitcoin?

És segur i legal d’utilitzar Bitcoin?

És segur i legal d’utilitzar Bitcoin?

És segur i legal d’utilitzar Bitcoin?

Atès que Bitcoin es basa en el Blockchain, que és visible per a qualsevol persona que opti per fer servir un programari Bitcoin, hi ha una manera de mantenir-se veritablement anònim mentre es transacciona per aquesta popular criptomoneda.?

Per respondre aquestes dues preguntes, primer hem d’entendre com funcionen els sistemes tradicionals d’inversió i pagament. Així doncs, ens endinsem.

Bitcoin vs Bancs

Quan penses en una preocupació bancària, probablement pensis en una institució centralitzada amb diverses branques de la ciutat, l’estat, el país o el món, oi? El Bitcoin és exactament el contrari. Els bancs tradicionals, les institucions de préstec i altres empreses financeres requereixen que tingueu tots els tràmits necessaris per poder acollir-vos als seus serveis.

No obstant això, per fer servir Bitcoin, només necessites una cartera electrònica. Aleshores, podeu utilitzar la targeta de crèdit per canviar els vostres diners per Bitcoins. No és necessari un nom, telèfon, adreça, identificador de correu electrònic ni tan sols una connexió a Internet per poder utilitzar Bitcoins. Per això, per a les persones que volen fer pagaments de manera anònima, Bitcoin és una opció molt millor i més segura que els mitjans tradicionals.

Un fet Sovint mal entès

Una concepció errònia comuna sobre el Blockchain és que us permet veure qui té quant. Aquesta presumpció és només mitja. Tot i que definitivament podeu veure quina cartera conté molts diners, no hi ha una manera real de saber qui és el propietari i on es troben.

Podríeu argumentar que si un usuari Bitcoin utilitza una connexió a Internet, es pot fer un seguiment amb relativa facilitat. Tot i això, la veritat és que, ja que el programari Bitcoin no requereix que tingueu una connexió a Internet activa, qualsevol usuari pot triar que es pugui realitzar..

Un inconvenient

Hi ha, però, un problema amb Bitcoin i és que un cop realitzat un pagament, tant l’emissor com el receptor poden conèixer les adreces de la cartera electrònica els uns dels altres. En essència, quan transaccioneu, us desemmascaren i es revela la vostra identitat. Per tant, Bitcoin no és un sistema de transacció absolutament anònim. Però tots podem estar d’acord que és molt més segur i anònim que la majoria de mitjans d’inversió i transacció tradicionals.

La sortida

Per als que pretenen mantenir-se en l’anonimat per qualsevol motiu, hi ha diverses maneres de convertir-se en un tractament indegut. Ells són:

  • Altcoins
  • Batedores
  • Supermercats com Coinjoin

Analitzem cadascun d’aquests detalls amb més detall perquè sapigueu com els podeu fer servir per mantenir-se pràcticament en l’anonimat.

Altcoins

Els altcoins són qualsevol altra criptocurrency que es considera un popular substitut per a Bitcoin. Podeu invertir en monedes d’aquestes a través de les vostres compres de Bitcoin i, per la qual cosa, us serà més difícil que la gent us traci. També podeu comercialitzar els vostres altcoins per bitcoins, complicant el procés encara més per als venedors.

Tingueu en compte que només heu de triar els substituts populars de Bitcoin prou àmpliament per no distingir-se de les altres transaccions. Si podeu, busqueu un altcoin que és especialment seriós sobre la privadesa dels seus usuaris. A més, convé transaccionar quantitats diferents, preferiblement més petites, per amagar més les vostres activitats comercials.

Batedores

Els mescladors són la segona millor opció per a l’anonimat de Bitcoin perquè bàsicament consisteixen en el comerç de la mateixa quantitat de bitcoins entre dos portafolis. Com que la quantitat de bitcoins segueix sent la mateixa, però la seva traça en línia canvia, és difícil saber qui ha utilitzat un mesclador, fins i tot per a les dues parts implicades en aquesta.

L’únic problema d’aquest mètode és que aquesta instal·lació la proporcionen majoritàriament proveïdors de serveis centralitzats. Però si coneixeu una mica la vostra tecnologia, es poden utilitzar els intercanvis atòmics i altres eines de cripto per al mateix propòsit.

Supermercats

Es tracta bàsicament d’un fusor de bitcoins i d’altres criptomonedes. Les persones agrupen les seves inversions i recuperen la mateixa quantitat, només amb codis font diferents per a cada moneda enviada i retirada. Per tant, es tracta d’una manera més anònima de anonimar els vostres bitcoins. L’únic inconvenient de Joinmarks és que només funcionen amb els nois grans o amb criptocurrencies populars que es consideren dignes d’esmentar al mateix alè que el propi Bitcoin.

Com utilitzar els bitcoins de forma segura?

Ara coneixeu algunes tècniques d’anonimització importants. Ara, podem abordar com protegir la vostra cartera contra l’espionatge governamental, els pirates informàtics i altres amenaces en línia que heu de tenir en compte:

Diversificar-se

Ja podeu tenir dos comptes bancaris. Per tant, hauríeu de fer el mateix amb les carteres Bitcoins. Fes com a mínim dos i designa l’ús de cadascun.

Estigueu al dia

Bitcoin té els seus propis sistemes de seguretat i s’actualitzen regularment. Assegureu-vos de disposar de la versió més recent per proporcionar un nivell bàsic de seguretat.

Habiliteu el codi d’autenticació de dos factors

Pot ser que aquesta no sigui la solució de Fort Knox, però pot ser indispensable. Obteniu una configuració d’autenticació de dos factors. Podeu obtenir un codi únic o tenir una identificació biomètrica com una empremta digital.

Utilitzeu noves adreces de Bitcoin per a cada nova transacció

Aquest funciona tant per l’anonimat com per la seguretat. Si utilitzeu noves claus d’origen, literalment seria difícil que us traci, i menys incomplir la seguretat de la cartera.

Utilitzeu una VPN

Les VPN proporcionen algunes de les mesures de seguretat més robustes disponibles a Internet avui dia. Obteniu-ne una de més ben pagada i mantingueu les vostres inversions en Bitcoin segures i anònimes. Per fer una revisió en profunditat de les millors VPN que podeu fer quan feu un pagament en línia amb Bitcoin o altres criptomonedes, consulteu aquesta revisió.

És legal l’ús de Bitcoin?

És difícil renunciar a les persones que comercialitzen Bitcoin per la seva naturalesa anònima. Les persones poden negociar i negociar amb aquesta criptocurrency sense revelar la seva informació. El màxim control que pot exercir un govern no permet que la gent utilitzi Bitcoins per comprar coses en línia. La Xina només va fer il·legal tota la moneda virtual, cosa que significa que no es pot comerciar Bitcoin obertament a la Xina.

Rússia, d’altra banda, ha legalitzat Bitcoin. També estan intentant regular la mineria Bitcoin. Tant si és legal utilitzar Bitcoin com si no varia d’un país a un altre, però en general, no hauríeu de tenir cap problema legal per comprar, vendre i invertir en Bitcoin.

És segur i legal d’utilitzar Bitcoin? – Pensaments finals

El Bitcoin com a mitjà d’inversió i transacció pot produir grans beneficis, però heu de saber utilitzar-lo. Amb tota la informació que hem donat anteriorment i un ús adequat de les mateixes, pots convertir-te en anonimat i gaudir de les meravelles de la transacció segura de Bitcoin sense preocupació..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me