Liste over VPN’er, der accepterer BitCoin

Bitcoins og andre cryptocurrencies ændrer virkelig meget om, hvordan vi håndterer vores betalinger. Teknologien har gjort det muligt for folk at have større gennemsigtighed i, hvordan deres betalinger håndteres. Cryptocurrency har også gjort det meget mere praktisk & omkostningseffektiv til at udføre internationale transaktioner. Brug af bitcoins er blevet meget godt modtaget især inden for den teknologiske verden, og dette har set en bred vifte af tjenester arbejde for at acceptere dem som en form for betaling. I samme ånd har en lang række VPN-tjenester arbejdet for, at deres service accepterer bitcoins, og af en lang række gode grunde.


Liste over VPN'er, der accepterer BitCoin

Liste over VPN’er, der accepterer BitCoin

Bitcoin til anonyme VPN-betalinger

En af de største grunde til, at det giver mening at betale for dit VPN-abonnement ved hjælp af bitcoins, er, at du får forblive anonym. De fleste har en tendens til at antage, at det ved at bruge bitcoins til betalinger vil være vanskeligt for enhver transaktion at blive sporet tilbage til dig. Dette er ikke helt sandt, da transaktioner fra din tegnebog har en tendens til at forlade en spor, der sandsynligvis ville afsløre din identitet. For at sikre fuldstændig anonymitet skal du gøre tingene på en lidt mere smart måde. Vores vigtigste forslag ville være at oprette et pseudonym til brug med din Bitcoin-konto og også sikre, at der ikke er nogen kontakt mellem din tegnebog og din bankkonto

Hvis du får alt det gjort og stadig betaler via bitcoins, får din VPN-service ikke registrering af nogen nøjagtige personlige oplysninger om dig, hvorved du tilføjer endnu et solidt lag af sikkerhed til hele din online oplevelse. Betalinger foretaget via bitcoins er også meget mindre tilbøjelige til at blive opsnappet af hackere og svindlere sammenlignet med dine kreditkortoplysninger, da den involverede teknologi er lige så meget mere sikker.

Valg af VPN til Bitcoin-betalinger

Efterhånden som flere og flere mennesker fortsætter med at omfavne brug af bitcoins enten til sikkerhed eller som en investeringskanal, begynder tjenesteudbydere også at se, hvor nødvendigt det er for dem at tilpasse sig deres udviklende miljø. Dette er grunden til, at en række vækstorienterede VPN-tjenester gør det meget tydeligt, at deres service understøtter en lang række betalingsmetoder, hvor Bitcoins sjældent udelades fra listen..

For at hjælpe dig med at identificere, hvilken service der er mere i stand til at håndtere dine bitcoins uden at gå på kompromis med din identitet, har vi sammensat en liste over udbydere, der tilpassede dig kan stole på, så du ikke behøver at søge selv. Vi har også forsøgt at fremhæve et par andre funktioner, der gør dem blandt de bedste at abonnere på. Se på vores liste over de bedste VPN’er, der accepterer bitcoins nedenfor:

  • ExpressVPN   
  • CyberGhost VPN
  • BulletVPN
  • NordVPN
  • IPVanish
  • PrivateInternetAccess

Bedste VPN’er, der accepterer Bitcoins

Vi har tidligere dækket de bedste VPN’er, du kan bruge til Bitcoin. Her er vores bedste valg igen:

1. ExpressVPN

ExpressVPN blev grundlagt i 2009 på De Britiske Jomfruøer, og det var ud til at være go-to VPN-udbyder for den bedste beskyttelse inden for online sikkerhed. Grundlæggerne sørgede for at etablere virksomheden i en region, hvor der ikke ville være nogen indflydelse fra dataregulerende myndigheder, og dette gjorde det muligt for dem at love deres kunder en pålidelig nul-logging-politik. Tjenesten er også afhængig af 256 bit AES-kryptering, der fungerer bedst med OpenVPN-protokollen, men dette forhindrer dem ikke i at tilbyde L2TP / IPSec, PPTP eller både IKEv1 og IKEv2 som alternativer afhængigt af din tilsigtede anvendelse.

ExpressVPN har omkring 2000 servere til sit navn, hvilket giver abonnenter adgang til en lang række sider og kanaler fra hele verden. Tjenesten understøtter også en lang række betalingsmuligheder, der stammer fra Bitcoin til Paypal, Visa, Mastercard, Webmoney og en masse andre velkendte betalingstjenester. Udbyderen har også en række stealth-servere til tilslutning & sikkerhed i stærkt censurerede lande, funktioner som delt tunneling og nul-viden DNS, samt kapaciteten til op til 3 samtidige forbindelser under en konto. Hvis du vil vide flere detaljer samt hvad du skal betale for et abonnement, kan du se vores ExpressVPN-gennemgang.

2. BulletVPN

Denne Estland-baserede service er et af de bedste valg, du kan tage med, især hvis du leder efter en udbyder, der ikke skærer så meget tilbage på din hastighed. Tjenesten har en voksende tilstedeværelse i ca. 22 lande, og ligner ExpressVPN tillader der op til 3 flere forbindelser under én konto. Sikkerhedsmæssigt giver tjenesten standard 256 bit AES-kryptering og sætter ikke grænser for båndbreddebrug, serverafbrydere eller hastighed på dem, der er afhængige af dens service.

BulletVPN giver dig mulighed for at betale for dit abonnement via Bitcoins, kendte kreditkortselskaber eller PayPal og har en VPN-klient, der også er ret godt konfigureret. Versioner af VPN-appen er tilgængelig for Windows, iOS, PayPal og Linux, og de er alle nemme at bruge og navigere igennem. Tjenesten fjerner blokering af Netflix og tilbyder også en Smart DNS-service til at arbejde omkring geo-begrænsninger. Kundesupport er også altid tilgængelig og kan fås via e-mail eller live chat. Hvis du vil lære mere om, hvad du kan få fra denne udbyder, skal du se på vores BulletVPN-gennemgang.

3. NordVPN

Efter vores mening er der virkelig ingen andre tjenester, der tilbyder en så bred vifte af funktioner sammenlignet med hvad du får fra NordVPN. Udbyderen har mere end 4000 servere spredt over over 60 lande, hvilket betyder, at udvalget af geo-blokerede websteder og kanaler, som du har adgang til via denne service, bare er enormt. Med en kapacitet til op til 6 samtidige forbindelser vil du være i stand til at beskytte så mange af dine internet-kompatible enheder, som du ønsker.

Betalinger for et NordVPN-abonnement kan ske via kontanter, PayPal, Bitcoins eller kreditkort, idet support også er tilgængelig til apps som Google Play eller iTunes. NordVPN er en robust VPN-udbyder, der sikrer, at dine data holdes private og sikre, hver gang du er online. Dette er takket være sin strenge nul-logpolitik, en automatisk dræbskontakt, der lukker din forbindelse, hvis VPN bliver kompromitteret, DNS-lækager beskyttelse for at forhindre DNS-servere fra at sende ikke-krypterede forespørgsler uden for din VPN-tunnel, og Tor over VPN-support for øget online anonymitet. Dets servere er godt optimerede til at tage sig af dine streaming-, torrent- og download-behov og indeholder også support til P2P-fildeling. For mere information om disse og andre funktioner, se på vores NordVPN-gennemgang.

Konklusion om de bedste VPN’er, der accepterer Bitcoins

Brug af Bitcoins eller enhver anden form for cryptocurrency er at betale for enhver service er på mange måder mere praktisk end at bruge penge. Dette er grunden til at selv VPN’er arbejder på at imødekomme det og sikre, at deres kunder har ret til at forblive anonyme, selvom de bruger deres service.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me