Llista de VPN que accepten BitCoin

Els bitcoins i altres criptomonedes canvien molt sobre com gestionem els nostres pagaments. La tecnologia ha fet possible que les persones tinguin més transparència sobre com gestionen els seus pagaments. Cryptocurrency també ho ha fet molt més convenient & rendible per fer transaccions internacionals. L’ús de bitcoins ha estat molt ben rebut, especialment en el món tecnològic, i això ha vist una àmplia gamma de serveis treballar per acceptar-los com a forma de pagament. En el mateix esperit, un bon nombre de serveis VPN han treballat per aconseguir que el seu servei accepti bitcoins i per una gran varietat de bones raons.

Llista de VPN que accepten BitCoin

Llista de VPN que accepten BitCoin

Bitcoin per a pagaments VPN anònims

Una de les principals raons per les quals té sentit pagar la vostra subscripció a VPN mitjançant bitcoins és que podreu seguir sent anonimats. La majoria de les persones solen suposar que, simplement utilitzant bitcoins per a pagaments, serà difícil que se li faci un seguiment de qualsevol transacció. Això no és del tot cert, ja que les transaccions del vostre moneder solen deixar un rastre que probablement revelaria la vostra identitat. Per garantir l’anonimat complet, haureu de fer les coses d’una manera una mica més intel·ligent. Els nostres principals suggeriments serien crear un pseudònim per utilitzar amb el vostre compte Bitcoin i també assegurar-vos que no hi ha cap contacte entre la cartera i el vostre compte bancari.

Si ho feu tot i encara pagueu mitjançant bitcoins, el servei VPN no registrarà cap informació personal precisa, afegint una altra capa de seguretat sòlida a tota la vostra experiència en línia. També és molt menys probable que els hackers i estafadors interceptin els pagaments mitjançant bitcoins en comparació amb la informació de la targeta de crèdit, ja que la tecnologia implicada és molt més segura..

Elecció d’una VPN per a Pagaments Bitcoin

A mesura que cada cop hi ha més persones que segueixen abraçant l’ús de bitcoins ja sigui per seguretat o com a via d’inversió, els proveïdors de serveis també comencen a veure com és necessari que s’adaptin al seu entorn en evolució. És per això que diversos serveis VPN orientats al creixement deixen molt clar que el seu servei admet una llarga varietat de mètodes de pagament, rarament els Bitcoins es queden fora d’aquesta llista..

Per ajudar-vos a identificar quin servei és més capaç de gestionar els vostres bitcoins sense comprometre la vostra identitat, hem creat una llista de proveïdors que us podeu adaptar de manera que no hagueu de fer la cerca per vosaltres mateixos. També hem intentat ressaltar algunes altres funcions que les converteixen en les millors subscripcions. Doneu una ullada a la nostra llista de millors VPNs que accepten bitcoins a continuació:

  • ExpressVPN   
  • VPN de CyberGhost
  • BulletVPN
  • NordVPN
  • IPVanish
  • PrivateInternetAccess

Millors VPNs que accepten bitcoins

Abans havíem cobert les millors VPN que podeu utilitzar per a Bitcoin. Aquí hi ha les nostres millors opcions de nou:

1. ExpressVPN

ExpressVPN va ser fundada el 2009 a les Illes Verges Britàniques i va començar a ser el proveïdor VPN exclusiu per a la millor protecció en seguretat en línia. Els fundadors es van assegurar d’establir l’empresa en una regió on no hi hauria influència de les autoritats reguladores de dades, i això els va permetre prometre als seus clients una política fiable de registre zero. El servei també es basa en un xifrat AES de 256 bits que funciona millor amb el protocol OpenVPN, però això no els impedeix oferir L2TP / IPSec, PPTP o tant IKEv1 com IKEv2 com a alternatives segons el seu ús previst..

ExpressVPN té aproximadament 2000 servidors amb el seu nom, el que permet als subscriptors accedir a una àmplia gamma de llocs i canals de tot el món. El servei també admet una àmplia gamma d’opcions de pagament, que van des de Bitcoin fins a Paypal, Visa, Mastercard, Webmoney i molts altres serveis de pagament coneguts. El proveïdor també ofereix una sèrie de servidors furtius per a la connectivitat & seguretat en països molt censurats, característiques com el túnel fraccionat i DNS de coneixement zero, així com la capacitat de fins a tres connexions simultànies en un sol compte. Per obtenir més informació i sobre com haureu de pagar per una subscripció, feu una ullada a la nostra revisió ExpressVPN.

2. BulletVPN

Aquest servei basat a Estònia és una de les millors opcions amb les que podríeu fer-ho, especialment si busqueu un proveïdor que no redueixi la seva velocitat. El servei té una presència creixent en uns 22 països, i com ExpressVPN, permet fer fins a tres connexions múltiples en un sol compte. Segurament, el servei ofereix el xifrat AES estàndard de 256 bits i no posa límits en l’ús d’amplada de banda, els commutadors del servidor ni la velocitat en els que depenen del seu servei..

BulletVPN us permet pagar la vostra subscripció a través de Bitcoins, empreses de targetes de crèdit o PayPal conegudes i compta amb un client VPN molt ben configurat. Les versions de l’aplicació VPN estan disponibles per a Windows, iOS, PayPal i Linux, i totes són fàcils d’utilitzar i navegar-hi. El servei desbloqueja Netflix i, a més, ofereix un servei de DNS intel·ligent per treballar al voltant de geo-restriccions. L’assistència al client també està sempre disponible i s’hi pot accedir mitjançant correu electrònic o xat en directe. Per obtenir més informació sobre el que voleu obtenir d’aquest proveïdor, feu un cop d’ull a la nostra revisió BulletVPN.

3. NordVPN

Segons la nostra opinió, no hi ha cap altre servei que ofereixi un ventall tan ampli de funcions en comparació amb el que obtindreu de NordVPN. El proveïdor compta amb més de 4.000 servidors repartits per 60 països, la qual cosa la gamma de llocs i canals geo-bloquejats als quals haureu tingut accés a través d’aquest servei és enorme. Amb una capacitat de fins a 6 connexions simultànies, podreu protegir tants dels vostres dispositius capaços d’Internet com vulgueu.

Els pagaments per a una subscripció NordVPN es poden fer mitjançant diners en efectiu, PayPal, Bitcoins o targetes de crèdit, i també es disposa de suport per a aplicacions com Google Play o iTunes. NordVPN és un proveïdor de VPN robust que garanteix que les vostres dades es mantinguin privades i segures sempre que estigueu en línia. Això és gràcies a la seva estricta política de registres zero, un interruptor automàtic que apaga la vostra connexió en cas que la VPN es vegi compromesa, protecció de filtracions DNS per evitar. Els servidors DNS envien consultes no xifrades fora del túnel VPN i Tor a través de suport VPN per augmentar l’anonimat en línia. Els seus servidors estan ben optimitzats per tenir cura de les vostres necessitats de streaming, torrent i descàrrega i també contenen suport per compartir fitxers P2P. Per obtenir més informació sobre aquestes funcions, consulteu la nostra revisió NordVPN.

Conclusió sobre Les millors VPN que accepten bitcoins

Utilitzar Bitcoins o qualsevol altra forma de criptomoneda és pagar qualsevol servei és en molts aspectes més convenient que utilitzar diners. És per això que fins i tot les VPN estan treballant per acomodar-lo i garantir que els seus clients tinguin el dret a romandre anònims fins i tot quan utilitzen el seu servei.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me