Com configurar la configuració del DNS als routers DD-WRT

Si teniu un encaminador DD-WRT, probablement sabeu que podeu desbloquejar tot el potencial del vostre enrutador. Parlo d’instal·lar una VPN al router DD-WRT i tantes coses més que podeu fer ara. Doncs no s’aconsegueix tot el potencial a menys que sàpigues canviar la configuració de DNS. No us preocupeu, aquesta guia a continuació us mostrarà exactament com fer-ho.


Com canviar la configuració de DNS als encaminadors DD-WRT

Com canviar la configuració de DNS als encaminadors DD-WRT

Routers i DNS de DD-WRT

Un encaminador DD-WRT és un encaminador que hi ha instal·lat un firmware especial anomenat DD-WRT. DD-WRT és un firmware alternatiu d’OpenSource basat en Linux, adequat per a una gran varietat d’encaminadors WLAN per millorar-ne el rendiment i les funcions. En primer lloc, és molt diferent del router que us proporciona el vostre ISP quan compreu un contracte de banda ampla. En segon lloc, quan tingueu DD-WRT al vostre enrutador, aconseguireu millorar l’estabilitat, la privadesa i, el més important, la seguretat de la vostra xarxa. Fins i tot podeu instal·lar fàcilment una xarxa privada virtual al router un cop etiquetada com a DD-WRT.

Parpellejar un encaminador amb DD-WRT pot ser força desconcertant. És per això que la majoria de les persones que no disposen dels coneixements tècnics només en compren un pre-encès.

Ara, per accedir a la part DNS. Shorts per al sistema de noms de domini, DNS és la guia telefònica d’Internet. Quan introduïu un lloc web específic en el vostre navegador, les paraules que heu escrit abans de prémer el botó “Enter” s’adrecen a un servidor DNS. Un cop allà, es tradueixen a l’adreça IP i s’envien al seu navegador per tal de carregar-la. Veieu que els ordinadors no entenen l’idioma que diem, que funcionen amb dígits que anomenem IP. Això és el que passa entre reixes cada cop que intenteu accedir a una pàgina web. A més, canviar el DNS en qualsevol dispositiu pot ser molt beneficiós a l’hora d’utilitzar internet. Abans que us expliqui com fer-ho, feu un cop d’ull als millors servidors DNS que podeu utilitzar:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Pas 1: Obteniu l’adreça IP del vostre enrutador

Ok, així que si heu marcat com parpellejar el vostre enrutador amb DD-WRT, probablement és una mica descarat ara mateix. No us preocupeu, un cop heu acabat amb això o ja heu parlat, el procés no serà més fàcil. Canviar DNS al router és una tasca senzilla. Tot el que heu de fer és seguir els passos següents segons el vostre enfocament.

Primer, heu d’obtenir la IP del vostre enrutador per accedir a la configuració DNS. Us he proporcionat un avenç tant en PC com en Mac. Feu-les una ullada i seguiu els passos segons quin dispositiu utilitzeu.

Obteniu la IP del vostre enrutador a MacOS

En un Macintosh, el procés només hauria de passar un parell de minuts. No es requereixen habilitats tècniques, mireu:

 1. Al Mac, toqueu al rètol d’Apple a l’extrem superior esquerre de la pantalla.
 2. Selecciona Preferències del sistema.Preferències Mac
 3. Dirigiu-vos a Xarxa.Seleccioneu Xarxa
 4. Ara, feu clic a Avançat.Opcions avançades
 5. Seleccioneu TCP / IP. La adreça IP del vostre enrutador ha de situar-se en la que apunta la fletxa. IP del router

Obteniu la IP del router a PC de Windows

Obtenir la IP del vostre enrutador en un PC de Windows és una mica més difícil que a Mac. Abans de conèixer l’adreça IP, heu d’introduir algunes coses aquí i allà abans. No us preocupeu, us guiaré. Seguiu els passos següents:

 1. Al portàtil, dirigiu-vos a la secció “Command prompt”.Sol·licitud d'ordres
 2. Escriviu el següent: “ipconfig”. No utilitzeu les pressupostes.
 3. Veureu la informació de la vostra xarxa davant vostre.
 4. La IP del vostre router ha de trobar-se al costat Porta d’enllaç per defecte.Windows IP del router

Pas 2: canvieu DNS al vostre encaminador DD-WRT

Ara que teniu l’adreça IP del vostre enrutador, podeu canviar la configuració de DNS fàcilment. Els passos que heu de seguir són força fàcils, així que no us detrangueu de no entendre el que esteu a punt de veure. No cal que tingueu tecnologia per eliminar-ho. Ho fem, ho farem??

 1. Obriu qualsevol navegador que us sentiu còmode mentre utilitzeu.
 2. Aneu a la pàgina de configuració del vostre router. Podeu fer-ho escrivint l’IP de l’encaminador que acabeu d’obtenir a la barra d’adreces del navegador.
 3. Se us demanarà que inicieu la sessió amb les vostres credencials. Escriviu el nom d’usuari i la contrasenya. Si encara són per defecte, es tracta principalment de “administrador”.
 4. Això us portarà a la pàgina principal del router DD-WRT.
 5. Un cop allà, premeu l’opció Configuració i després configuració bàsica.Configuració-Configuració bàsica
 6. Ara, desplaceu-vos cap avall per la pàgina i veureu l’àrea de configuració del servidor d’adreces de xarxa.
 7. Hi ha tres camps amb el títol Static DNS 1 i Static DNS 2.
 8. Introduïu els vostres servidors DNS preferits.Configuració DNS a DD-WRT
 9. Finalment, desplaceu-vos cap avall i feu clic a “Aplica la configuració”.Aplica la configuració
 10. Estàs acabat. Heu canviat els servidors DNS correctament al router DD-WRT.

5 millors encaminadors DD-WRT

Si no coneixeu el vostre camí pels enrutadors DD-WRT, he escollit els millors que podeu obtenir per augmentar la vostra experiència a Internet. Consulteu-les a continuació:

 • Netgear R7000
 • Netgear R6400V2
 • Linksys WRT3200ACM
 • Asus RT-AC5300
 • Asus RT-AC56U
 • Linksys WRT1200AC
 • Netgear R9000

Per què canvieu els servidors DNS als encaminadors DD-WRT

Obté molts avantatges en canviar la configuració de DNS al router. Quan us subscriviu a qualsevol servei d’internet, el vostre ISP t’assigna automàticament amb diverses configuracions, inclòs el servidor DNS que utilitzeu quan accedeix a Internet. Tanmateix, si un ISP no inverteix gaire en els seus servidors, és possible que tingueu alguns problemes, especialment de velocitat. Analitzem què us pot beneficiar la configuració manual de DNS en el futur.

Velocitat de connexió

Alguna vegada heu assistit a una caiguda sobtada de la vostra connexió a Internet? Tots ho sabeu i ho diuen quan això succeeix: “Hi ha una sobrecàrrega”. Sí, els servidors de vostre ISP es poden sobrecarregar fàcilment, especialment si no hi ha molts ISP al vostre país. Quan canvieu el servidor DNS, podeu acabar connectant-vos a un lloc on no hi ha hores punta.

Per exemple, imagineu que us connecteu a un servidor DNS on l’horari nocturn és hora punta al vostre país? Això vol dir que tothom d’aquesta regió està adormit i arribeu a itinerar per internet lliurement sense tenir problemes de latència. Això és al món tècnic. Tanmateix, realment, no notareu molta diferència, però la vostra pàgina web es carregarà molt més ràpidament que quan operaves als servidors del vostre ISP..

Accés a contingut restringit amb geo

Ara, això no es pot fer canviant el servidor DNS sol. Haureu d’invertir en un servei de proxy de DNS intel·ligent per eliminar-lo. Potser voldríeu que esborri les coses primer. Els canals de reproducció estan disponibles a tot el món, però estan restringits a la seva pròpia regió. Dit d’una altra manera, els serveis de transmissió només permetran cert contingut en països específics. La manera més habitual d’aplicar aquestes restriccions és examinar l’adreça IP de l’espectador i intentar determinar la ubicació exacta.

Smart DNS és la combinació de servidors DNS i proxies ubicats tàcticament. Canvia part del vostre trànsit d’Internet que us ajuda a provocar el canal per pensar que accedireu al seu lloc web des del seu país. Com a resultat, tindreu accés complet al contingut del canal tot i estar físicament fora de la seva àrea de cobertura. Ara, no tots els serveis Smart DNS estan pendents de la tasca. És per això que vaig avançar i vaig revisar 3 d’aquests serveis Smart DNS més importants per allà. Tingueu en compte que 2 d’ells són proveïdors de VPN pura. Aquí estan:

ExpressVPN

ExpressVPN és un dels majors proveïdors de VPN del món. Ofereixen una gran diversitat quant a la geografia dels seus servidors. Estem parlant de més de 2000 servidors a 94 països. D’altra banda, la VPN té una interfície senzilla i fàcil d’utilitzar. No heu de ser tan tècnics conscients per operar amb els seus clients, sigui quina plataforma utilitzeu.

Pel que fa a MediaStreamer, és conegut desbloquejar centenars de canals sense cap contratemps. Us proporcionen tota la informació que necessiteu per configurar el servei Smart DNS al vostre dispositiu. No et preocupis, et van tornar. Si no us agrada el seu servei (ho dubto), podeu demanar un reemborsament si no ha passat un període de 30 dies.

BulletVPN

BulletVPN, amb seu a Estònia, és certament bastant ràpid quan parles de velocitat. Tant si desbloquegeu serveis restringits geo com Netflix o suprimint filtres controlats pel govern, aquesta VPN pot fer-ho tot fàcil. Una cosa que aconsegueix aquesta VPN un pas enrere és que només té servidors en 30 països, cosa que és una mica petita en comparació amb altres VPN que hi ha..

Tanmateix, estem parlant de proxy intel·ligent DNS i aquest proveïdor VPN té un servei fantàstic. Desenes de canals poden estar al vostre abast si decidiu invertir en BulletVPN.

Deslocalitzador

Deslocalitzador ofereix un servei de DNS intel·ligent com cap altre si voleu desbloquejar canals en streaming. La companyia danesa ofereix una prova de 7 dies que no inclou la necessitat de proporcionar la informació de la vostra targeta de crèdit.

Trobareu que el servei ofereix una forma ràpida de desbloquejar serveis multimèdia que inclouen més de 233 canals arreu del món. Parlo sobre els gustos de Hulu, Netflix, ABC, Disney Movies Anywhere, ESPN, Sky i Spotify. Consulteu el seu lloc web per obtenir la llista completa dels serveis compatibles. Si us agrada el seu servei, podeu seguir les guies de configuració que s’ofereixen a la pàgina web per ajudar-vos amb la configuració.

És segur, tot i que?

No és que no siguin segurs, sinó que no afegirien res a la vostra connexió. El DNS intel·ligent és una eina per deixar de banda les restriccions regionals. Si busqueu seguretat addicional, el VPN és el camí a seguir.

Les VPN proporcionen una privadesa superior als proxies, perquè les VPN xifren el trànsit i amaguen la vostra adreça IP real. La part de protecció només va a VPNs. No importa la seguretat que estigui fent servir el servidor que utilitzeu amb Smart DNS, no obteniu la capa de protecció addicional que necessitem tots quan accedim a Internet. És molt més difícil o gairebé impossible que el vostre ISP vegi què feu dins d’un túnel VPN xifrat.

De manera que, si sou un sistema de seguretat que coneixeu bé els perills d’internet avui dia, us recomano que utilitzeu una VPN. Si només esteu aquí per streaming, Smart DNS és la vostra millor aposta, ja que no es produeix cap caiguda en la connexió, ja que no xifrareu les dades. Per ajudar-vos a obtenir més informació a la vostra cerca millor VPN per a encaminadors DD-WRT, consulteu la taula següent.

Com configurar DNS en routers DD-WRT: pensaments finals

Allà el teniu. Ara, podeu alliberar-vos del que el vostre ISP us va imposar en el moment que vau dir que “Estic d’acord” i “Connectar-me”. Els encaminadors DD-WRT són de gran ajuda a l’hora d’instal·lar programari sense haver de passar per les molèsties tècniques. Canvieu la configuració DNS i gaudiu d’una experiència d’internet completament diferent a partir d’ara.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map