Sådan konfigureres ExpressVPN Smart DNS Proxy på enhver enhed

Har du nogensinde været vidne til en frustrerende fejlmeddelelse, mens du forsøger at streame en bestemt kanal i udlandet? Det har jeg og lad mig fortælle dig, det er ret irriterende. Imidlertid lykkedes det mig at finde en vej omkring det, og det er ved hjælp af ExpressVPNs Smart DNS-service. På trods af at det er let at installere, synes nogle af jer det måske en smule skræmmende. Så i denne guide viser jeg dig nøjagtigt, hvordan du kan konfigurere ExpressVPNs proxy (MediaStreamer) på enhver enhed.


Sådan installeres ExpressVPN Smart DNS på enhver enhed

Sådan installeres ExpressVPN Smart DNS på enhver enhed

ExpressVPNs Smart DNS-proxy: MediaStreamer

Smart DNS er en service, der strengt eksisterer for at omgå regionale begrænsninger. Tag min personlige oplevelse, for eksempel, jeg bor uden for England. Derfor er de fleste af Storbritanniens top streamingkanaler blokerede på min placering.

Da jeg forsøgte at streame BBC iPlayer for et stykke tid siden, var alt det, jeg fik, en geo-fejlmeddelelse, der blokerede for min adgang. BBC iPlayer GeoBlocked

En smart DNS-service omdirigerer de dele af din trafik, der er ansvarlig for at fremvise din nuværende placering. Dette vil hjælpe med at forfalske din online placering, da det ser ud til, at du gennemser direkte fra kanalens region. På plussiden manipulerer brug af Smart DNS ikke din internethastighed, hvilket betyder, at du tapper på geobegrænset indhold ved tilslutningshastighed. Når du arbejder med MediaStreamer, kan du desuden også bruge dine lokale websteder på samme tid.

Så for at opsummere dette giver MediaStreamer brugere adgang til de mest populære streaming-kanaler i forskellige geografiske regioner. Du får den perfekte streamingoplevelse på enhver enhed med en simpel installationsproces uden nogen afmatning.

Sådan konfigureres ExpressVPN-proxy på din enhed

I denne tutorial vil jeg give dig et eksempel baseret på min oplevelse, mens du bruger Mac. Opsætning af DNS på en Mac-bog er faktisk ikke så hårdt. Alt hvad du har brug for er den rigtige vejledning, og du er god til at gå. Når det er sagt, her er hvordan du kan installere ExpressVPNs Smart DNS på Mac.

  1. Gå til ExpressVPN ‘S websted, og klik på Kom godt i gang.ExpressVPN Kom i gang
  2. Tilmeld dig ExpressVPN.
  3. Log ind med din konto, og gå videre til DNS-indstillinger.Tryk på DNS-indstillinger
  4. Rul ned til næste side, indtil du når “DNS-konfigurationschecker”.
  5. tryk Konfigurer DNS på denne enhed.Konfigurer DNS på enhed
  6. Nu vil dette omdirigere dig til DNS-indstillingssiden. Kopier adresserne, du har brug for dem senere.ExpressVPN DNS-indstillinger
  7. Gå til Systemindstillinger ved at klikke på “Apple” -ikonet øverst til venstre på din skærm.Mac-systemindstillinger
  8. Klik nu på Netværk.Vælg Netværk
  9. Vælg mellem WiFi eller Ethernet.
  10. Vælg “Avanceret”Avancerede indstillinger
  11. Gå nu til fanen “DNS”.
   • Hvis du vil tilføje en anden server, skal du klikke på knappen “+”.
   • Dobbeltklik på DNS ​​IP, hvis du vil redigere.
   • For at slette en eksisterende server skal du vælge den og trykke på slet.Skift DNS
  12. Gå ind i DNS-adresse leveret af ExpressVPN (Se nummer 6)
  13. Når det er gjort, skal du klikke på knappen “OK”.
  14. Tryk på “Anvend” for ændringer, der træder i kraft.

Tilmelding med ExpressVPN er en god mulighed for at træde uden for den begrænsede kasse. Du kan kontrollere alle denne udbyders funktioner i dette ExpressVPN-gennemgang.

Sidste trin

Der er to yderligere trin, du skal følge for at afslutte konfigurationsprocessen, her er de:

Registrer din IP-adresse

Bare så du ved, at ændre dine DNS-indstillinger alene giver dig ikke det, du leder efter. For at gøre brug af ExpressVPNs Smart DNS-proxy, skal du registrere din IP-adresse. Alt hvad du skal gøre er at gå tilbage til deres websted og gå til din konto. Klik derefter på DNS-indstillinger, der vil omdirigere dig til, hvor du først fik DNS-adresserne. Rul nu ned, indtil du når IP-registreringsafsnittet.IP-adresse registrering

Klik på “Registrer min IP-adresse”, og du er færdig.

Kontroller, om DNS-konfiguration fandt sted

Efter registrering af din IP-adresse skal du kontrollere, om ændringen skete. Det kan du gøre ved at rulle længere nede under afsnittet om IP-registrering, hvor du finder DNS-konfigurationschecker. Ved siden af ​​Status har det at sige: “Konfigureret på denne enhed.”Konfigureret

Hvis det ikke er tilfældet, opfanges din DNS-trafik af din internetudbyder, en ting vi kalder DNS-kapring. En anden grund til konfigurationsfejl er en gennemsigtig proxy. Med dette omdirigeres al din trafik, og din internetudbyder kan se alt, hvad du gør. Derfor, hvis disse to hændelser sker med dig, mens du opsætter ExpressVPNs Smart DNS-proxy, er det at bruge deres VPN-service det bedste valg.

Hvilke enheder kan jeg ændre DNS på?

Når du har et ExpressVPN-abonnement, kan du gøre det opsæt DNS på enhver enhed. Alt hvad du skal gøre er at følge guiden, jeg gav, baseret på den platform, du bruger, og du vil være okay. ExpressVPNs Smart DNS-service kan konfigureres på de fleste af dine større enheder, dette inkluderer:

 • Mac
 • Windows-pc
 • PlayStation 4
 • Xbox One
 • Amazon Fire Stick
 • Android TV
 • Apple TV
 • iOS
 • Android
 • Nintendo switch

Hvorfor bruge ExpressVPNs Smart DNS?

ExpressVPN er velkendt for at være en af ​​de bedste VPN-udbydere derude. Men for streamere som dig og jeg foretrækker vi, at vores forbindelse er på fuld hastighed, mens vi ser en bestemt video. Ingen kan lide buffermærket i midten af ​​en actionfyldt film.

Selvom det er VPN-service er over toppen, men den krypterer stadig din trafik for et ekstra lag beskyttelse. Det kommer dog med en pris, din internethastighed. Du vil se et lille fald, hvilket nogle gange er ret irriterende, især hvis du er en sofakartoffel.

Så MediaStream i denne situation er din bedste mulighed. Husk, at du ikke kan bruge VPN og Smart DNS på samme tid. Du omgår enten geo-begrænsninger i fuld hastighed uden sikkerhedsforanstaltninger eller gør det, mens du beskytter dine data med en nedsat tilslutningshastighed.

At være den øverste i branchen er en titel værdig ExpressVPN. Det skal dog fortsat leve op til det. Nogle kanaler som Netflix har fundet en måde at blokere VPN’er på. Nå, der er stadig få VPN’er, der fungerer fint med Netflix, inklusive ExpressVPN. Ikke kun det, men MediaStreamer kan fjerne blokering af hundredvis af kanaler over hele verden. Her er et par:

 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • Livstid
 • HBO Go
 • Sky Go NZ
 • BBC iPlayer
 • NowTV
 • my5
 • Netflix US
 • Eurosport
 • HBO Nordic
 • Hotstar
 • GloboPlay
 • Kanal 9
 • TF1
 • Canal Play
 • SportsNet
 • Disney Channel

Er det sikkert?

Sikkerhed er ikke en del af pakken, når du bruger Smart DNS. Heldigvis er ExpressVPN det førende firma, når det kommer til VPN-tjenester. Det tilbyder de nyeste militære sikkerhedsteknologier, der beskytter dine enheder mod ethvert cyberangreb. Hvis du opretter forbindelse til en bestemt server, skjuler du din IP-adresse. Dette anonymiserer din internet-tilgang og forhindrer dig i at overvåge forsøg, inklusive dine internetudbydere.

Så for at opsummere det, er MediaStreamer lige tilgængelig til at omgå regionale begrænsninger. Hvis du foretrækker dit privatliv og din sikkerhed, skal du bruge ExpressVPNs VPN-service.

Sådan installeres ExpressVPN Smart DNS på enhver enhed – Konklusion

Brug af Smart DNS er meget vigtigt, hvis du kan lide at streame dine shows og film uden internet-hik. Uanset hvor du er, har du et komplet katalog over kanaler rundt om i verden, der venter på, at du skal fjerne blokering. ExpressVPN er en af ​​de største udbydere, der kan hjælpe dig med det. Derudover er det en VPN-service, så du kan også beskytte dig selv, hvis du er en af ​​de sikkerhedsindstillede brugere derude.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map