Sådan ændres DNS-indstillinger på LG Smart TV

Smart TV’er bliver mere og mere populære, der kombinerer HD-billedkvalitet med muligheden for at oprette forbindelse til internettet. LG Smart TV fik min opmærksomhed, og derfor besluttede jeg at få en selv. Det var godt og alt i begyndelsen, indtil jeg begyndte på nogle forbindelsesproblemer. For ikke at nævne manglende evne til at få adgang til de fleste af streamingtjenesterne på grund af min placering. Bare rolig, jeg fandt en løsning, som jeg kunne dele med jer. I denne tutorial vil jeg vise dig, hvordan man manuelt indstiller DNS på LG TV uden tekniske færdigheder.


Sådan ændres DNS-indstillinger på LG Smart TV

Sådan ændres DNS-indstillinger på LG Smart TV

Før vi begynder – DNS 101

DNS er et kort for domænenavnsystem, et netværk af mapper på internettet, der eksisterer for at løse hostnavne eller URL’er til læsbare IP-adresser for at hjælpe din browser med at indlæse den ønskede side.

Forestil dig, hvis vi skal huske IP-adresserne på alle de sider, vi havde brug for at besøge. Browsing på internettet ville være alt andet end sjovt. Når du indtaster en URL, sendes adressen til den DNS-server, der automatisk er tildelt dig af din internetudbyder, oversat til en IP-adresse og derefter sendt tilbage til din computer for at gøre siden tilgængelig.

Du ved muligvis ikke dette, men computere kommunikerer på internettet ved hjælp af de maskinlæsbare IP-adresser. Det er som om vi kommunikerer med ord, men deres er cifre. Så ja! DNS er så vigtigt!

Der er flere DNS-servere, der fungerer gratis. Nedenfor har jeg nævnt to af de øverste. Du kan prøve dem:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Sådan konfigureres manuelt DNS på LG Smart TV

Før du gør noget, skal du sørge for at nedskrive dine nuværende serveradresser, hvis du bliver nødt til at vende tilbage til dem senere. Konfigurationsprocessen er ret nem at udføre. Så uden yderligere problemstillinger, kan du her ændre dine DNS-indstillinger på LG Smart TV:

 1. Tænd dit LG Smart TV.LG Smart TV Hjem skærm
 2. Tryk på Indstillinger-knap.
 3. Nu tilbage til tv’et. Gå til Gearformet ikon, dvs. Indstillinger.LG Smart TV-indstillinger
 4. Klik på Alle indstillinger.LG Smart TV Alle indstillinger
 5. Gå over til Netværk.LG Smart TV-netværk
 6. Vælg “Wi-Fi-forbindelse ”.LG Smart TV Wi-Fi-forbindelse
 7. Vælg Avancerede Wi-Fi-indstillinger.
 8. Klik på Rediger knap.LG Smart TV Edit
 9. Du ser en lille boks ved siden af Indstil automatisk, fjerne markeringen det til manuel brug.LG Smart TV Fjern markering
 10. Gå til DNS-serverfeltet, og indtast din DNS.LG Smart TV-sæt DNS
 11. Hit Connect.
 12. Helt færdig.

Hvorfor skifte DNS-servere?

Når du besøger en side for første gang, tager det lidt tid at indlæse. Dog anden gang husker din computer IP-adressen, der er knyttet til domænenavnet. Dette forbedrer din forbindelseshastighed ved at springe over DNS-anmodningsfasen. Ikke desto mindre er ISP-servere nødt til at bremse pludselig. Der er masser af grunde til at ændre din DNS, tro mig, du skal. Her er hvorfor:

Bedre tilslutningshastighed

De servere, du skifter til, er undertiden bedre end en ISPs standardtværn. Bemærk, at dette ikke er sikkert. Det hele afhænger af, hvor tæt serveren er på dit hjem eller det sted, hvor du har adgang til internettet fra. Men hey, det er værd at kontrollere, i mit perspektiv, er det så meget bedre end hvad ISP’er giver os.

Hvis din internetudbyder er dårlig til at holde deres DNS-servere oppe og køre uden problemer, kan du opleve langsomme uploads / downloads og service, mens DNS-anmodningen bliver forkælet. Skift til en mere pålidelig service kan muligvis løse det: Mange DNS-alternativer sigter mod at levere den hurtige service, du ønsker, inklusive dem, jeg gav dig i starten af ​​guiden. Så hvorfor ikke prøve? Hvis det ikke fungerer for dig, skal du let vende tilbage til dine gamle.

Adgang til regionens begrænsede materiale

LG Smart TV’er er velkendt for at inkludere en overflod af streamingtjenester. Netflix, Hulu, YouTube og en verden af ​​premium-indhold er kun få klik væk på LG Smart TV med webOS. Du kan streame blockbuster-film og de nyeste tv-shows i fuld HD og 4K. Problemet er, at disse kanaler kan indføre geobegrænsninger for deres indhold. For eksempel er Hulu kun tilgængelig i USA. Det betyder, at seere, der er bosiddende i udlandet, ikke får chancen for at se, hvad kanalen har at tilbyde.

Løsningen her er at konfigurere din DNS ved hjælp af en Smart DNS-proxy-service. Dette er klienter, der hjælper dig med at ændre din aktuelle placering og vises i det land, hvor kanalen har tv-rettigheder. Som et resultat vil du kunne få adgang til streamingserveren, uanset om du befinder dig uden for dækningsområdet.

Jeg vil tale om disse smarte DNS-tjenester senere i artiklen. For at give dig et hurtigt kig på, hvad der skal komme, her er de 3 bedste Smart DNS-udbydere:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • Unlocator

Hvor sikkert er det?

Du skifter bare servere, hvilket betyder, at du ikke tilføjer noget ekstra beskyttelseslag til din internet-tilgang. Der er nogle skræmmende tanker, der forekommer undertiden. Men det kan endda ske, når du også opererer på din ISP’s server. Så det er uundgåeligt, medmindre du bruger et sikkerhedsværktøj som en VPN.

Nogle vira og andre malware-programmer kan ændre din standard DNS-server til en DNS-server, der køres af en ondsindet organisation eller svindler. Lad mig forklare mere. Forestil dig, at du prøver at besøge Facebooks side. Nå, du kom der, men du ved ikke, at det ikke er den egentlige. Bag kulisserne har den ondsindede DNS-server peget dig på en anden IP-adresse. Det er slemt.

I tilfælde af at du er en sikkerhedsfreak, foreslår jeg, at du bruger en VPN. Det krypterer dine data og skjuler din identitet endda fra din internetudbyder. Jeg siger altid, at internettet ikke altid er et sikkert sted at lure rundt. Hvis du alligevel vil gøre det, foreslår jeg, at du er forberedt og godt afskærmet.

I nedenstående tabel finder du bedste VPN’er til LG Smart TV. Tjek dem ud, og vælg efter dine behov.

Når du kender din vej rundt ved hjælp af en VPN, kan du få adgang til forskellige indhold, der kan downloades. Guiden, der er linket ovenfor, viser dig, hvordan du også ændrer din region. Når det er gjort, kan du vælge top applikationer, der kan downloades på dit tv uanset hvor du er.

Top Smart DNS-tjenester

Spørgsmålet om, hvorvidt man skal bruge SmartDNS- eller VPN-produkter, er ikke ligetil. Begge tjenester har deres fordele og ulemper, og de er begge egnede til forskellige typer brug. Okay, jeg er enig i, at de begge blokerer geo-begrænset indhold, men til hver sin egen metode. SmartDNS fungerer kun på understøttede websteder, så hvis det websted, du ønsker at bruge, ikke understøttes, er VPN den eneste mulighed.

SmartDNS leveres ikke med de samme sikkerhedsfunktioner, så hvis du leder efter øget sikkerhed, skal du bruge en VPN. Det større spørgsmål er: Hvorfor ikke bruge begge dele? Vores top Smart DNS-tjenester er faktisk også VPN-klienter. Nogle af dem startede endda som VPN og udvidede dens funktioner til også at omfatte smart DNS. Her er de:

ExpressVPN

Hvis du vælger ExpressVPN, kan du bruge både deres VPN-service og deres egen MediaStream DNS. At være den førende VPN på markedet er et hårdt sted at leve op til. Imidlertid er denne VPN-udbyder altid klar til opgaven. Dens Smart DNS kan fjerne blokering af over 150 streamingkanaler over hele verden. Brug resten af ​​deres VPN til at streame dem hjem.

Denne VPN-klients Smart DNS er let at konfigurere. De tilbyder guider til hver enhed, du måtte have. Alt hvad du skal gøre er at gå til deres officielle hjemmeside, klikke på den platform, du bruger, og følge de angivne trin.

BulletVPN

BulletVPN er en lille nykommer, der har chokeret VPN-branchen med, hvad den kan gøre. Selvom det inkluderede servernetværk ikke er så stort og bredt spredt, men hvad det tilbyder i sikkerhed ville virkelig forbløffe dig. Denne VPN giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige protokoller for at beskytte din enhed mod ethvert ondsindet angreb.

På den anden side er dens Smart DNS-service ganske praktisk for streamere. Du kan fjerne blokering af dine foretrukne streamingkanaler overalt i verden. 30 lande er ikke et dårligt tal for en serverfordeling, hvis du er lige så strategisk som BulletVPN. Ja, deres servere er placeret i de mest efterspurgte lande, når det kommer til tv.

Unlocator

Den sidste på vores liste er Danmarks egen Unlocator. Tilbage i 2013 debuterede denne udbyder som en ren Smart DNS-service. 6 år senere er det blevet det bedste go-to-værktøj til at fjerne blokering af geobegrænsede kanaler. Årsagen til denne popularitet er, at Unlocator er meget let at bruge. Ikke kun det, men det kan få adgang til over 233 kanaler over hele kloden – et nummer, som alle de smarte DNS-udbydere ikke har kunnet nå.

Brug af deres Smart DNS-service er meget effektiv og fleksibel, men du kan også drage fordel af den nye VPN-service. Det er virkelig pålideligt, og jeg har prøvet det selv. Applikationen er faktisk meget cool med hensyn til udseende og funktionalitet. De tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode, hvis du vil prøve det.

Skift DNS-server på LG TV – Endelige tanker

Hvis du planlægger at bruge tjenesten til streaming af videoindhold eller musikindhold uden større sikkerhedsproblemer, er SmartDNS-teknologi den bedre mulighed. Desuden kan ændring af dine DNS-indstillinger muligvis øge din hastighed, hvis din ISP’s en går ned. Nu ved du hvad du skal gøre, prøv det, det er ikke svært.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map