Sådan ændres DNS-indstillinger på Nintendo Switch

Nintendos seneste robuste underholdningsværktøj har overtaget verden. Fra “Lad os gå Pikachu og Eevee” til at tillade Hulu-streaming, har Nintendo Switch gjort det hele. Som du alle ved, er platformen afhængig af Wi-Fi for at oprette forbindelse online. De fleste af jer ved ikke dette, men din forbindelse kan vise sig at være meget ineffektiv og inkonsekvent. For at løse problemet anbefales det at optimere dine DNS-indstillinger. Sådan kan du gøre på Nintendo Switch.


Sådan ændres DNS-indstillinger på Nintendo Switch

Sådan ændres DNS-indstillinger på Nintendo Switch

DNS – En kort introduktion

Domain Name System er det, der hjælper din forbindelse med at løse IP-adressen på den URL, du prøver at få adgang til. Det oversætter simpelthen de skrevne ord, du har indtastet i sin IP-adresse, så browseren kan forstå, hvad du prøver at gøre.

Der er flere grunde til, at nogen ønsker at ændre den DNS-server, deres ISP har givet dem, når de abonnerer på deres tjeneste. Nogle af dem kan være upålidelige eller for overbelastede til, at et spil kan fungere ordentligt på Nintendo Switch. Bemærk, at du skal nedskrive dine nuværende DNS-indstillinger, hvis du har brug for at vende tilbage til dem i den nærmeste fremtid.

Så før vi begynder, er her de bedste gratis DNS-servere, som du skal huske på:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Sådan konfigureres DNS-indstillinger på Nintendo Switch

Nintendo Switch’s DNS-indstillinger er meget lette at tilpasse. Dog er nogle af os ikke så teknisk-dygtige til at trække det af. Derfor skal denne vejledning hjælpe dig med at gøre det let:

 1. På din Nintendo Switch Startskærmen, Vælg Indstillinger.Skift indstillinger
 2. Gå til “Internet” -> Internetindstillinger.
 3. Vælg din Wi-Fi-netværk og klik på Ændre indstillinger.Skift internetindstillinger
 4. Hit “brugervejledning.”Skift til Manual
 5. Vælge Primær DNS og hold B knappen for at slette. Gør det samme med Sekundær.Primær og sekundær
 6. Skift dem i henhold til hvilken DNS-server, du har valgt.
 7. Klik Okay.
 8. Helt færdig.

Hvorfor ændre DNS-indstillinger på Nintendo Switch?

Nintendo Switch blev kun betragtet som et spilværktøj, som enhver kan nyde. Efterhånden som typen gik begyndte Nintendo imidlertid at tilføje VoD-applikationer til sin butik. Vi fik ligesom Hulu og Youtube til at nyde en fantastisk streamingoplevelse.

Har du nogensinde været vidne til et pludseligt fald i din internetforbindelse, mens du spiller eller ser en video? Ja, dette kan ske, hvis du bruger din ISP’s servere. På grund af overbelastning og spidsbelastningstider falder din internethastighed drastisk og ødelægger din online gaming og videostreaming. For at undgå dette, skal du bruge den metode, jeg lærte dig ovenfor, for at ændre dine DNS-indstillinger. Dette vil hjælpe på mange måder, tro mig. Tjek fordelene ved manuelt at indtaste DNS-indstillingerne på din Nintendo Switch.

Bedre internethastighed

Internethastigheder er afhængige af, hvor gode din internetudbyders ressourcer er. Hvis din udbyder ikke investerer godt i deres servere, vil du sandsynligvis stå over for det værste, som onlinegamere skal gennemgå – spilforsinkelser.

Ved at ændre din DNS kan du muligvis ende med at bruge en server, som meget få mennesker opererer på. Dette vil forbedre din internethastighed og undgå forsinkelser og forsinkelser, når du er online.

På den anden side får streamere at se deres video uden at det frustrerende buffertegn vises hver 2. minut. To minutter er en overdrivelse. Undertiden sker det hvert tredje sekund. Derfor bør du forsøge at undgå det ved at ændre din DNS-server.

Få adgang til geobegrænset indhold

Med udgivelsen af ​​Hulu og Youtube på Nintendo Switch fik streamere en dejlig vending af begivenheder, da de kan bruge platformen til spil og se deres yndlingsshows og videoer. Nintendo Switch kan projiceres til dit store tv med et tryk på en knap. Så forestil dig, hvor sej det er at overse Hulu.

Desværre er den streaminggigant Hulu kun tilgængelig i USA. Det samme gælder for nogle af Youtube-videoer, der kun er tilgængelige i visse dele af verden. Hvis du opererer med en Smart DNS-service, skal du imidlertid forfalske din online placering og vises overalt over hele kloden. Smarte DNS-tjenester som ExpressVPN, BulletVPN og Unlocator ændrer dele i den URL, der kaster lys over dit opholdssted. Når du ændrer, vises du, uanset hvor den server, du har forbindelse til, er baseret. Hvis det er i USA, har du i et tilfælde adgang til Hulu.

Der er forresten taler om, at Netflix snart vil være tilgængelig på spilenheden. Hvis det er sandt, er det den bedste ting at bruge en Smart DNS-service til at få adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek.

Ændrer DNS-indstillingerne sikre?

Sikkerhed er noget, der strengt følger med en VPN. Ændring af dine DNS-indstillinger tilføjer ikke det ekstra lag af beskyttelse, som du alle ønsker. Det kan øge din hastighed og give dig adgang til geobegrænset materiale, men det er alt.

Selvom Googles servere muligvis undgår ondsindede websteder og phishing-websteder og benægter DoS-angreb, men det er ikke nok. For at beskytte dig selv, mens du er online, skal du installere en VPN på din Nintendo Switch.

Kryptering af dine data med en VPN kan muligvis nedsætte din internethastighed lidt, men det er den pris, du skal betale for din sikkerhed. Hvis du ikke har noget imod at udsætte dig selv for det åbne, er Smart DNS din perfekte måde at opnå perfekt internethastighed.

Sikkerhed kommer først, altid. Derfor er her de bedste konkurrenter i VPN-forretningen.

Top tjenester, der tilbyder smart DNS

Smart DNS-tjenesters job er at omgå regionale begrænsninger. Det er alt. I ved alle, hvad der tilbydes på kanaler beliggende i udlandet. Disse kanaler er imidlertid uden for rækkevidde og kun tilgængelige, hvor de har deres oprindelse. Derfor, hvis du investerer i følgende tjenester, kan du garantere dig selv en enestående streamingoplevelse på din Nintendo Switch.

ExpressVPN

ExpressVPN en topudbyder inden for VPN-branchen. Dette VPN-tilbud er en troværdig og betroet udbyder. Når det kommer til at forbinde det med en Nintendo DNS, får du en helt ny spiloplevelse. Det tilbyder MediaStream, som er dens egen Smart DNS-service. Se og spil online uden at skulle bekymre dig om henholdsvis begrænsninger og forsinkelser.

BulletVPN

BulletVPN tilbyder flammende hurtige servere over hele verden. Ikke meget at gå på, når det gælder antallet af servere, men placeringerne er ret strategiske. Streamers har givet fantastiske anmeldelser om denne VPNs tjenester, der tilbyder smart DNS.

Unlocator

Unlocator kan fjerne blokering af mere end 240 kanaler over hele verden. Fra amerikansk Netflix til E !, kan alle findes på dens kanalliste. Senest kom denne rene Smart DNS-service ud som en hybrid. Nu tilbyder den en VPN-tjeneste som ingen anden. Det har en enkel og venlig grænseflade, og det er sejt at se på.

Sådan ændres DNS-indstillinger på Nintendo Switch

Hvis du har problemer med at ændre din Nintendo Switch’s DNS-server, skal denne vejledning hjælpe dig. Nu hvor du ved alt, hvad der er om Nintendo Switch’s DNS, og hvad det gør, vil du aldrig se på din enhed den samme, som du gjorde før denne guide. Du har nu en optimeret spilleplatform med evnen til at omgå throttling og adgang til geo-begrænsninger over hele verden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map