Sådan ændres DNS-indstillinger på PlayStation 4

Jeg købte en PS4 for et stykke tid siden og bemærkede, at den downloadhastighed, jeg får på den, ikke er i nærheden af ​​min pc og mobil. Dette er ret irriterende, når du er en konstant spiller. Jeg forskede lidt og kom med en løsning. Derfor, hvis du står over for det samme problem, som jeg gjorde, forhåbentlig, vil dette hjælpe dig med at løse dit problem.


Sådan ændres DNS-indstillinger på PS4

Kicking off

Lad mig give dig en kort idé om vores hovedfokus i dag. Vi lærer, hvordan du ændrer dine DNS-indstillinger på din PlayStation 4.

DNS, almindeligt kendt som Domain Name System, er repræsentationen af ​​en web-adresse som en IP-adresse. For det menneskelige øje er brug af webstedsnavne som google.com det eneste indlysende. Imidlertid sker den faktiske magi mellem linjerne. Hver gang du vil oprette forbindelse til et bestemt websted, tager din computer IP-adressen og forsøger at matche den med det domæne, du indtastede. Som et resultat, når oversættelsen er færdig, indlæses websiden.

Sådan ændres din PS4’s DNS-indstillinger

Google er et andet højtprofileret firma, der tilbyder en gratis DNS, og i begge tilfælde eller med andre, du kunne bruge, vil det sandsynligvis være bedre end det, din ISP leverer.

I tilfælde af PlayStation 4 kan du anvende en brugerdefineret DNS direkte på konsollen. Det er ikke særlig indlysende, hvordan man gør det, men når man først ved, hvor man skal se, er det temmelig let.

Her er hvad du har brug for at vide.

  1. Gå til “Indstillinger” menu på din konsol.
  2. Vælg Netværk.Netværk PS4
  3. Vælg derefter Konfigurer internetforbindelse.Internetforbindelse PS4
  4. Vælg Wi-Fi eller LAN afhængigt af dine præferencer.
  5. Vælg Brugerdefinerede.Let eller brugerdefineret
  6. De næste trin henviser til IP-adresse og DHCP-indstillinger. Hvis du ikke har nogen præference, skal du vælge standard for begge.
  7. Når “DNS-indstillinger” vises, skal du trykke på “Brugervejledning”.Manuel DNS
  8. Indtast værdierne for den primære og sekundære DNS.DNS-indstillinger
  9. Du har ændret dine PS4 DNS-indstillinger med succes.

Fordele ved DNS-ændring

ISP-servere vides at have en pludselig undergang. De bliver muligvis overbelastede og dermed meget langsommere. Når du skifter din DNS-server, spiller du online uden at skulle bekymre dig om forsinkelser og forsinkelser.

Downloadhastigheder varierer afhængigt af den server, du bruger. Det er velkendt, at ISP-servere ikke er så pålidelige, når det kommer til perfekt downloadhastighed. For at undgå sådanne problemer skal du ændre din DNS-server og håbe, at du får en hurtigere forbindelse, når du gør det. Hvis du vil vide mere, så tjek denne vejledning til, hvordan du øger din downloadhastighed på PS4.

Tjenester som ExpressVPN, BulletVPN og Unlocator tilbyder en Smart DNS-funktion. Nu er dette strengt til at omgå regionale restriktioner. Som vi alle ved, er PS4-konsollen ikke kun en spilenhed, det er også kendt for at være et perfekt hjem til streamingplatforme. Du kan finde dem som amerikanske Netflix, Hulu og BBC iPlayer, afhængigt af hvilken region du bor i.

Heldigvis er geo-begrænsninger ikke et problem, hvis du betjener en Smart DNS-service. På denne måde kan kanalerne ikke genkende din oprindelige placering, da du vil blive kvalificeret som bosiddende i deres region. Som et resultat vil du kunne streame de bedste kanaler over hele verden uanset din placering.

VPN vs. DNS – Sikkerhed først?

VPN’er er værktøjer til sikkerhed. Sådan har de været, lige siden de blev oprettet. Imidlertid omgår de geo-begrænsninger med en simpel IP-ændring. Mens de gør det, krypterer de din internettrafik og beskytter den mod ethvert hacking- eller overvågningsforsøg. Ulempen er, at med kryptering vil din internethastighed blive langsommere. Ønsker du sikkerhed og privatliv? Derefter betale med en vis forbindelseshastighed.

På den anden side giver DNS og Smart DNS ikke dig et ekstra lag af beskyttelse, som en VPN gør. De ændrer den server, din internetudbyder gav dig, og lader dig se henholdsvis geo-blokerede kanaler. Glem ikke, dine data bliver ikke krypteret, så du er stadig i fare for ethvert cyberangreb.

Med det sagt, lad mig kaste lys over de toptjenester, der tilbyder smart DNS.

ExpressVPN

ExpressVPN kombinerer de bedste VPN-funktioner og tilbyder en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. Du kan enten beskytte din internetforbindelse ved at installere denne på din router eller streame alt, hvad du vil ved hjælp af dens Smart DNS-funktion.

BulletVPN

Det er et perfekt valg for en VPN-tjenesteudbyder med lynhurtige internethastigheder. Selvom BulletVPN måske er nyt, det har meget at tilbyde. Du kan helt sikkert drage fordel af deres Smart DNS-funktion, mens du bruger en PS4.

Unlocator

Nogle mennesker har muligvis ikke brug for eller vil have sikkerhedsfunktionerne i en VPN. Andre har muligvis allerede en langsom internetforbindelse og ønsker ikke at risikere at bremse den endnu mere. Hvis du er en af ​​disse mennesker, kan du bruge Unlocator da det er en ren Smart DNS-service.

Du kan lære mere om VPN-udbydere, der tilbyder smarte DNS-tjenester i nedenstående tabel.

Sådan ændres DNS-indstillinger på PS4

Vi er færdige. Det er alt hvad du behøver at vide om, hvordan du skifter dine DNS-indstillinger på PlayStation 4. Du kan nu spille online og se geobegrænset indhold uden at skulle bekymre dig om forsinkelser og bufferingsproblemer. Nyd en ny PS4-oplevelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me