Sådan ændres DNS på Samsung Smart TV

En af de største fordele ved at have et Samsung Smart TV er, at du kan få adgang til snesevis af streamingapplikationer. Dette inkluderer dem som Youtube, Netflix, Hulu og så mange flere. Jeg er dog kommet til adskillige problemer på min enhed, når det kommer til hastighed og det indhold, der er tilgængeligt i min region. Bare rolig, jeg fandt en vej rundt det. Hvis du står over for de samme problemer, vil denne guide lære dig, hvordan du ændrer din DNS på Samsung Smart TV og nyder kvaliteten af ​​denne enhed til den maksimale.


Sådan ændres DNS på Samsung Smart TV

Sådan ændres DNS på Samsung Smart TV

Hvad er DNS?

Når du registrerer dig hos en lokal internetudbyder for en internetforbindelse, modtager du visse oplysninger på stedet. Dette inkluderer en IP-adresse og en DNS-server, der automatisk er tildelt af din internetudbyder.

Domain Name System eller DNS for shorts er sproget på internettet. Ligesom vores forskellige sprog og skrivestilarter har internetbrowsere deres egen måde at kommunikere på.

Du ved muligvis ikke dette, men at indtaste en URL og besøge en side er ikke så enkel, som du måske tror. De ord, du indtaster, sendes til en DNS-server, oversættes til en IP-adresse og sendes derefter tilbage til browseren for at forstå, hvad du ønsker, og indlæse siden.

En ting til, DNS-servere er for det meste ansvarlige for den hastighed, du får til sidst. Hvis serveren er nede eller overbelastet, vil du bemærke et drastisk fald i din internetforbindelse.

Der er gratis DNS-servere, du kan skifte til. Her er et par:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Sådan ændres DNS-indstillinger på Samsung Smart TV

Ligesom enhver internetforbundet enhed, deler Samsung Smart TVs DNS på dit netværk ved tilslutning. Dette udsætter det for flere internetproblemer, hvoraf det selvfølgelig er internethastighed. Bliv ikke. Gør som jeg gjorde tilbage om dagen og ændre dine DNS-indstillinger på din enhed. Hvis du ikke kender din vej rundt, er det sådan, hvordan det gøres:

 1. Tænd dit Samsung Smart TV.
 2. Tryk på Menu-knappen på din fjernbetjening.
 3. I hovedmenuen skal du vælge “Netværk”.Samsung Smart TV DNS
 4. Gå til netværksstatus.Samsung Smart TV - Netværksstatus
 5. Vent et par sekunder. I bunden af ​​Netværksstatus skal du vælge “IP-indstillinger” -knappen.
 6. Gå til “DNS-indstilling”.DNS-indstillinger Samsung Smart TV
 7. Vælg “Indtast manuelt”.Indtast manuelt
 8. Indtast den DNS, du vil ændre til.
 9. Du er færdig.

Hvorfor ændre DNS på Samsung Smart TV?

De DNS-servere, som du får tildelt af din internetudbyder, er ikke altid en pålidelig mulighed. Uanset om du streamer Youtube eller en episode af din foretrukne Netflix-serie, er der sikkert bufferingsproblemer, der opstår. Så at ændre din DNS-server er den bedste mulighed, du har. Nedenfor vil jeg kaste lys over de fordele, du får, når du ændrer dine DNS-indstillinger på Samsung Smart TV. Se på.

Bedre hastighed

Streaming af indhold er en af ​​de store frynsegoder ved at have et Smart TV derhjemme. Især taler vi om Samsung TV’er, kan du finde en masse streamingtjenester, der vil lette din oplevelse. Fra Hulu, Netflix til CW-tv, alt tilgængeligt for tag.

Men med en langsom forbindelse vil du ikke kunne nyde nogen af ​​disse funktioner, hvad der nogensinde er. Alt hvad du får er nogle forsinkelser og en masse buffertegn.

Når du manuelt konfigurerer DNS på dit Smart TV, kan du løse, hvad din internetudbyder pålagde dig. Dette betyder, at du trykker på en server, der ikke er overbelastet af din ISP’s abonnenter. Du ved aldrig, det giver dig muligvis en server i en anden region med en anden tidszone. Med det varierer spidsbelastningen og kan være på det tidspunkt, du sover.

Ligegyldigt hvad årsagen er, bør du ikke lide under en dårlig internetforbindelse bare fordi din internetudbyder gav dig en dårlig server. Tænk uden for boksen og skift manuelt din server manuelt.

Omkørsel regionale begrænsninger

Denne kræver opsætning af din DNS, men ved hjælp af en Smart DNS-service. Når du får en streamingkanals applikation på dit tv, skal du bruge den ved blot at oprette forbindelse til internettet. Det er dog slet ikke sådan. Hvad du får er baseret på din IP-adresse, da streamingtjeneste tager et kig på det for at give dig adgang.

Tag Netflix for eksempel, streamingbiblioteket, der er tilgængeligt i USA, er så meget større end det i England. Det samme gælder hvert eneste land rundt om i verden, hvor forskellige indholdskataloger findes. Med en Smart DNS-service som ExpressVPN, BulletVPN og Unlocator, vises du i det land, hvor kanalen tilbyder streamingadgang.

BBC iPlayer er på den anden side kun tilgængelig i England. Smart DNS ændrer dele i webadresserne, der viser din aktuelle placering. Som et resultat ser det ud til, at du gennemser som om du er i Storbritannien og får direkte adgang til kanalen. Jeg vil tale om bedste Smart DNS-tjenester senere i artiklen.

Sådan ændres Samsung Smart TV Region

Uanset om du ændrer din DNS eller ej, vil du ikke være i stand til at udnytte dit Smart TV’s fulde potentiale, hvis det er knyttet til et bestemt område. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor Hulu ikke er tilgængelig til download, mens du bor uden for USA? Det skyldes geografiske begrænsninger. Hvert territorium overalt i verden har et specifikt katalog over applikationer, der er tilgængelige.

Ændring af din DNS gør det ikke, det hjælper dig kun med at se kanalerne, efter at du allerede har downloadet dem. For at kunne få adgang til disse begrænsede applikationer skal du ændre dit Samsung Smart TV-område. Det er meget enkelt, hvis du følger de medfølgende trin omhyggeligt.

Hvor sikkert ændrer du din DNS?

Slet ikke. Det tilføjer ikke noget ekstra beskyttelseslag til dine browseaktiviteter. Alt hvad du laver er at ændre den server, du engang var tilsluttet gennem. Bortset fra det er VPN’er stadig det ultimative værktøj til sikkerhed.

En VPN omdirigerer hele din trafik gennem krypterede tunneler. Dette undgår uønskede nysgerrige forsøg fra din internetudbyder eller regering. Desuden vil hackere og cyberkriminelle med højt sikkerhedsprotokoller aldrig være i stand til at få adgang til dine private data, uanset hvor hårdt de prøver at.

Som en enhed er Samsung Smart DNS ikke oprindeligt kompatibel med VPN-klienter. Hvis du gerne vil dele en VPN-forbindelse, skal du installer VPN på din router. Når du gør det, vil enhver enhed inden for dit netværksinterval drage fordel af en sikker internet-tilgang.

Nedenfor finder du bedste VPN’er til Samsung Smart TV. Brug denne tabel og vælg efter dine behov.

Bedste Smart DNS til Samsung Smart TV

Omgåelse af geobegrænsninger er, hvad Smart DNS-tjenester gør bedst, eller skal jeg sige, hvad de gør, periode. Som jeg nævnte før, er Smart DNS en tjeneste til adgang til regionalt begrænset indhold og ikke til at beskytte dine data. Du kan finde en masse udbydere, der tilbyder denne service, men ikke alle er værd at bruge din tid. Derfor testede jeg et par og kom ud med de bedste til at bruge. Og resultaterne er:

ExpressVPN

ExpressVPN er en pålidelig VPN-udbyder, der giver brugerne mulighed for at benytte sig af mere end 2000 servere over hele verden. Uanset om det er en af ​​de bedste VPN’er i verden, tilbyder denne en dækning af Smart DNS-service. MediaStream er navnet og det er i stand til at låse op for mere end 150 streamingkanaler over hele verden.

Desuden tilbyder denne udbyder guider på sit officielle websted til at guide dig gennem, hvordan du indstiller Smart DNS på enhver mulig enhed. Det er lidt dyrt, men i sidste ende får du det, du betalte for.

BulletVPN

BulletVPN tilbyder en overflod af tjenester til et anstændigt abonnementsgebyr. Det er stadig nyt på markedet, så dets netværk af servere er slags lille. Vi forventer, at det vil udvide sig endnu mere, når tiden går. Denne VPN er et fantastisk værktøj til sikkerhed. Hvad det mangler i servere, det udgør med sikkerhedsprotokoller.

Det er når vi taler om VPN. På den anden side tilbyder BulletVPN også en Smart DNS-service. Bemærk, at når du abonnerer, kan du ikke vælge, hvilke funktioner der skal få pr. Abonnement. Du får både VPN og Smart DNS på en enkelt konto. BulletVPN tilbyder en 30-dages refusionsgaranti, hvilket betyder, at du ikke har noget at tabe med denne udbyder. Tag det til et prøvekørsel, hvis du vil.

Unlocator

Unlocator har eksisteret siden 2013. Det har leveret online streamere med over 230 kanaler, der er blokeret og klar til brug. På grund af sit store antal streamingtjenester betragtes det som den største klient i branchen af ​​Smart DNS.

Desuden tilbyder Unlocator i dag en VPN-service. På denne måde kan du beskytte dine online aktiviteter og skjule din identitet, mens du bruger internettet. Tjenesten er overhovedet ikke dyre. Du kan tilmelde dig en gratis 7-dages prøveperiode og derefter betale et gebyr på 4,95 $ hver måned.

Sådan ændres DNS på Samsung Smart TV – Konklusion

Opsætning af DNS på enhver enhed er meget let. Jeg har givet dig et meget omfattende trin-for-trin gennemgang, hvis du nogensinde har problemer med dit Samsung Smart TV. Fra nu af er du vidne til en enorm forskel mellem hvad dit tv gør nu og hvad det var i stand til at gøre dengang på din ISP’s server. god fornøjelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me