Com comprar una VPN de forma anònima?

Tenint en compte les múltiples vies a través de les quals els hackers i spammers poden interceptar la vostra connexió i fer-se amb la informació personal, algunes persones molt més conscients de la seva privadesa han recorregut a mantenir-se en l’anonimat fins i tot quan paguen la seva subscripció VPN. Aquesta és una magnífica actuació, ja que la majoria dels pagaments que podeu fer són molt fàcils de fer-ne el seguiment i, per tant, la vostra informació privada és fàcilment accessible. Fins i tot els serveis VPN que s’enorgulleixen de tenir entitats separades que gestionen els seus pagaments no són tan segurs com podríeu pensar, ja que el vostre pagament encara pot fer un seguiment dels detalls del vostre compte. Aleshores, com podeu? compra una VPN de forma anònima?


Com comprar una VPN de forma anònima?

Com comprar una VPN de forma anònima?

Necessitat de pagar de forma anònima

Per a un usuari normal, no hi ha tanta pressió per pagar el servei VPN de forma anònima. No us hauria de preocupar de res, especialment si esteu segurs que el vostre servei VPN no conserva cap registre de l’usuari. El seu procés consisteix probablement en desconnectar el servei VPN de les dades de pagament, de manera que serà difícil trobar-vos informació sobre el vostre compte.

Tanmateix, si la vostra línia de treball comporta una àmplia gamma de riscos que poden aparèixer si s’exposa la vostra identitat o activitat en línia, potser voldreu mantenir els màxims nivells d’anonimat. Probablement aquest és el cas que sigui un periodista foragit, un denunciant o un defensor de la llibertat d’expressió que s’esmenti, però alguns.

Això també s’estén als que es preocupen molt de la informació transmesa a través dels seus mitjans de comunicació en línia. No voldríeu que la gent pugui identificar els serveis que podríeu haver sol·licitat a canvi d’un pagament anònim, de manera que el millor és tenir protegits tots els vostres mitjans de comunicació..

Contra de pagaments anònims

El major desavantatge que hem descobert sobre els pagaments anònims és que cada vegada que vulgueu pagar sense revelar la vostra identitat, ho haureu de fer manualment. Per evitar-ho, és possible que es vegi obligat a passar amb la data de subscripció més llarga per tot el que pagueu, & normalment es troba entre 1 & 2 anys.

Obtindràs alguns avantatges, inclosa la possibilitat de fer només 1 pagament a l’any, la possibilitat de beneficiar-te d’un tipus de canvi més baix que pagues mitjançant la targeta de regal i obtenir el millor descompte per cortesia. amb el paquet anual.

Formes de pagament anònimes

Se sap que la majoria dels sistemes de pagament anònims tenen mètodes complexos per cobrir les pistes dels usuaris. Dues de les formes més populars de pagament anònim són les targetes de regal i la moneda digital.

La forma més popular i acceptada de moneda digital són els bitcoins. Tenen la possibilitat de treballar amb gairebé qualsevol proveïdor VPN que valgui la pena, però hauríeu de dedicar-vos una estona a l’hora de comprendre com podeu fer les transaccions amb ells si sou un nou usuari..

Per contra, les targetes GIft no són tan acceptades com una forma de pagament entre els proveïdors de VPN. Tanmateix, el seu treball al darrere és senzill, on podreu arribar a una botiga propera, utilitzeu els vostres diners per comprar una targeta de regal i, pràcticament, transferiu el valor de la targeta de regal al compte del proveïdor VPN..

Pagament per VPN mitjançant bitcoins

Abans d’avançar amb això, és important que confirmeu que el vostre proveïdor de serveis admet realment el pagament mitjançant VPN i ho podeu fer si comproveu el signe Bitcoin entre els mètodes de pagament acceptats al lloc de la vostra VPN. Un cop confirmat, podeu passar als quatre passos necessaris per facilitar el pagament:

 1. Haureu de començar creant un portafoli de Bitcoin.
 2. A continuació, identifiqueu venedors de bitcoin creïbles que podeu comprar.
 3. Seguiu amb la compra.
 4. Subscriviu-vos a un servei VPN que permet fer pagaments amb bitcoin.
 5. Transferiu bitcoins de la vostra cartera a la vostra proveïdor.

Per obtenir instruccions detallades sobre la configuració de la cartera bitcoin i facilitar les transferències, podeu accedir als següents enllaços:

– Com comprar bitcoins

Un cop configurat el vostre compte, passarem a pagar la vostra subscripció.

Comprar VPN de forma anònima: coses a considerar

Com dèiem al començament, heu d’assegurar-vos que el servei que esteu considerant accepta els bitcoins com a forma de pagament. Després d’identificar el vostre pla de pagament preferit, se us demanarà que introduïu la informació del vostre compte VPN i, després, haureu de triar el pagament mitjançant bitcoins. En fer clic a Enviar, es demana una factura per a la transacció de bitcoin i per a la creació d’un moneder del proveïdor VPN al qual seran transferits els vostres bitcoins. La factura inclourà informació com ara el número de la cartera, el preu en bitcoins, un codi QR i un botó Pay With Bitcoin.

En aquest moment, només haureu de fer la sessió al vostre compte de Bitcoin i enviar el pagament a l’identificador de cartera que veureu a la factura creada anteriorment. Un cop fet, hauria d’aparèixer a la vostra safata d’entrada un missatge de correu electrònic que confirma la recepció del pagament al costat d’un enllaç d’activació. Feu clic a l’enllaç per activar el vostre compte VPN i ja podreu començar a navegar en privat.

Pagament per VPN de forma anònima mitjançant targetes de regal

El procés per pagar el vostre servei mitjançant una targeta-regal també és senzill, tot i que una mica més car perquè el servei VPN ha de vendre les targetes de regal a un ritme inferior al seu valor real per obtenir el seu valor en efectiu..

El procés de pagament comença mitjançant un usuari que accedeix al lloc VPN del seu proveïdor i feu clic a l’opció Pagar amb targeta de regal. A continuació, tindreu una selecció d’opcions on heu de seleccionar la marca de la targeta regal o, fins i tot, comprar-ne una en aquest moment. Un cop escollit, tindreu l’oportunitat de veure quant temps tindrà cobert el vostre saldo amb el vostre proveïdor. Si no esteu satisfets amb el que veieu, feu clic al botó “Pagar”. A continuació, rebreu un correu electrònic que confirmi el vostre pagament i un enllaç al qual heu de fer clic per activar el vostre compte.

Conclusió sobre la compra de la vostra VPN de forma anònima

Tenim un consell més per als nostres lectors si volen mantenir-se realment segurs: si pagueu per la vostra VPN de forma anònima, també podeu assegurar-vos que no es pot fer el seguiment del vostre pagament assegurant la vostra IP. l’adreça no reflecteix la vostra llar / xarxa privada. Ja veieu, la majoria de plataformes de pagament prenen nota de la vostra adreça IP per evitar fraus a la targeta de crèdit. Això els permet fer un seguiment d’una transacció a l’iniciador. Si voleu evitar-ho, assegureu-vos que compreu la vostra subscripció mitjançant una connexió pública, com ara wifi Wi-Fi a l’aeroport o al restaurant. La IP que es mostra quan es fa això fa que es detectin probablement a una dotzena d’altres usuaris de Wi-Fi que dificulten la possibilitat de seleccionar la vostra connexió.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map