Com comprovar si la VPN està tenint adreça IP i com solucionar-ho

Com comprovar si VPN està filtrant la vostra adreça IP? Les VPN són, sens dubte, eines de seguretat estèrils i ajuden els usuaris a canviar o emmascarar les seves adreces IP. Això els ajuda a obviar les restriccions basades en la ubicació del contingut preferit o, fins i tot, a comprovar si el seu proveïdor està acceleradament o alentint la seva connexió a Internet. Malauradament, al costat de la volada, els defectes de seguretat poden revelar de sobte la vostra veritable adreça IP, fins i tot si s’utilitza una VPN i es pot explotar fàcilment. Això significa que la vostra privadesa i seguretat en línia poden estar en risc. Sense oblidar que els canals geoblocats també podrien detectar la vostra ubicació real. Les fuites VPN són greus. Poden posar en perill les vostres dades bancàries, correus electrònics, contrasenyes i fins i tot números de seguretat social.


Detectar les filtracions de VPN i solucionar-les

Com comprovar si la VPN està escrivint la vostra adreça IP i atureu-la

Com provoca fuites VPN?

El més important de tot el tema és que una VPN o una xarxa privada virtual oculta la vostra adreça IP com també la identitat del proveïdor de serveis i la vostra ubicació. Si visiteu YouTube i veieu que un determinat vídeo no és per visualitzar-lo al país o heu fet un esforç per iniciar la sessió en un servei nou, només se us diu que el vostre país no gaudeix del suport, implica que coneixen la vostra IP. adreça. L’ús de VPNs us ajudarà a suprimir aquestes restriccions d’ubicació. A continuació es mostren les tres maneres principals de la vostra VPN per filtrar la vostra informació personal.

Protocols i errades antiquats

Molts proveïdors de VPN no mantenen els seus protocols VPN actualitzats. El 2014, Bugada entranyable va ser explotat per segrestar sessions VPN. Un any després, la falla de seguretat va revelar que és fàcil veure les adreces IP reals de molts usuaris VPN a través d’un Funció WebRTC. En altres paraules, fins i tot quan es connecta a VPN, els llocs web que visiteu encara poden veure la vostra adreça real en alguns casos.

Fuites DNS

Potser les fuites DNS són la forma més coneguda de com una connexió VPN pot filtrar la vostra adreça IP. Les fuites DNS són principalment causades per una mala configuració del sistema operatiu, errors d’usuari i errors de proveïdor de VPN. DNS significa “Sistema de noms de domini”. Bàsicament és un mecanisme que converteix les adreces del lloc web en adreces IP. De la mateixa manera que les fuites IP, les filtracions DNS també poden exposar la vostra ubicació. El sistema operatiu de Windows és probablement el més afectat per filtracions DNS per la forma en què gestiona les sol·licituds i la resolució DNS.

Fuites IPv6

Fins i tot el protocol IPv6 pot provocar fuites VPN. Sense ser-ne conscient, IPv6 pot exposar informació privada com ara la ubicació actual. Els protocols IP són necessaris perquè pugueu enviar i rebre dades a Internet. Sense ells, no podríeu visitar llocs web, descarregar fitxers ni enviar correus. A causa del fet que s’acaben les adreces IP IPv4, es van introduir les IP d’IPv6.

El problema és que alguns serveis VPN només poden gestionar les sol·licituds IPv4 i ignorar les sol·licituds d’IPv6. Si el vostre ISP us ofereix IPv6, però el servei VPN ignora les sol·licituds d’IPv6, probablement la vostra connexió VPN us filtri la ubicació real i altres dades sensibles..

Com comprovar si VPN està escrivint la vostra adreça IP?

Així funciona: al iniciar la sessió en una VPN, podeu triar un “servidor de sortida” o qualsevol ubicació que el VPN “fingeixi” que heu localitzat. Això convenç qualsevol servei que realment heu situat en un país que és compatible. A continuació, es mostra com comproveu si la vostra VPN està filtrant i què podeu fer per aturar-la.

 1. Per comprovar si la VPN en funcionament està afectada, entreu en un lloc com Whatismyip.network i preneu una nota de la vostra adreça IP real que us ha proporcionat l’ISP..
 2. Posteriorment, inicieu la sessió a la vostra VPN, seleccioneu un servidor de sortida d’un país diferent i verifiqueu la vostra connexió.
 3. Torneu al lloc de Whatismyip.network per comprovar la vostra adreça IP.
 4. L’ideal seria que vegeu una nova adreça IP, que es correspongui amb la vostra VPN personal com també el país que vau escollir.

A continuació, visiteu la pàgina de prova de WebRTC tot anotant l’adreça IP que s’hi mostra. Quan totes dues eines projecten l’adreça IP de la vostra VPN, ja sabeu que està bé. Tanmateix, si el treball WhatIsMyIP.net reflecteix la vostra VPN mentre que la prova de WebRTC revela la teva adreça IP normal, saps que el teu navegador està filtrant l’adreça proporcionada pel seu ISP.

Corregiu la filtració de VPN: desactiveu el WebRTC del vostre navegador

Firefox, Chrome i Opera i els navegadors que es basen en aquests tenen WebRTC activat per defecte. Internet Explorer i Safari no ho són. Per tant, no seran afectats De qualsevol forma, si la prova esmentada funciona al vostre propi navegador, sabreu que us afectarà.

Aquí canvieu a un navegador que no està habilitat per a WebRTC. En cas que vulgueu continuar amb el mateix navegador com Opera i Chrome, instal·leu l’extensió ScriptSafe de Chrome Web Store. Realment és excessiu però desactivarà el WebRTC del navegador. Els usuaris de l’Operapera tenen la llibertat d’utilitzar aquest complement superant primer alguns passos.

Amb Firefox, hi ha dues opcions disponibles. Podeu instal·lar el complement de Deshabilitar WebRTC de Mozilla o desactivar directament el WebRTC obrint una fitxa nova i localitzant “sobre: ​​config” a la barra d’adreces. Feu clic a la configuració falsa a “media.peerconnection.enabled”. No obstant això, les extensions del navegador que protegeixen la privadesa com ara uBlock, AdBlock, Desconnecta i Ghostery no eliminen aquest comportament. Tingueu en compte que el vostre complement de privadesa o bloqueig d’anuncis preferit s’actualitzarà per bloquejar el WebRTC en el futur.

Corregiu la filtració de la VPN: configureu la VPN al vostre enrutador

Aquesta és una manera més segura de protegir-se més enllà de modificar el navegador quan actualitzeu o instal·leu complements. Permet fer servir la vostra VPN al router en lloc de fer-la directament al vostre ordinador és un mètode permanent. Això protegirà tots els dispositius de la xarxa domèstica, així com altres dispositius com tauletes, telèfons intel·ligents i caixes de configuració amb el mateix xifrat que el vostre escriptori obté des d’una VPN.

Tanmateix, si canvieu sovint els servidors de sortida, haureu de modificar la configuració del router cada vegada que vulgueu canviar. De la mateixa manera, si de vegades la vostra connexió només és necessària i particularment per a treballs i no en streaming, haureu de desactivar o activar la vostra VPN al router cada vegada que calgui el commutador. El procés pot ser complicat o fàcil i depèn de la vostra VPN i del router. Simplement, no demanis a Napoleó Dynamite que ho faci per tu!

Com solucionar la fuga de VPN: utilitzeu les vostres aplicacions VPN

Si configureu manualment una connexió VPN, el risc de filtracions DNS és més gran i depèn de la vostra configuració exacta del sistema operatiu. Els proveïdors de VPN com ExpressVPN actualitzar i optimitzar constantment les seves aplicacions VPN per evitar filtracions de DNS.

Trieu el proveïdor de VPN adequat

En alguns casos, els usuaris de VPN poden enganyar-se a la sessió de registre amb un servei VPN barat. Tot i que podeu tenir la temptació de fer-ho per tal d’estalviar uns quants errors, pot ser que el procés pugui estar compromès en la vostra privadesa. Els serveis de VPN gratuïts per a instàncies són notòriament coneguts per filtrar adreces IP. Voleu assegurar-vos que utilitzeu un servei VPN a prova de bala. Hem recopilat tots els millors proveïdors VPN en aquesta guia de revisió.

Com veure si la VPN està escrivint la vostra adreça IP – Conclusió

La filtració VPN afecta majoritàriament als usuaris de Windows, però en funció de la VPN utilitzada i de la seva configuració, la vostra adreça IP també es pot filtrar en un sistema Linux o Mac. La pitjor notícia és que a causa de les filtracions de VPN, creieu que esteu protegint les vostres dades sensibles mentre esteu realment exposats. Esperem que la guia anterior us ofereix una millor idea sobre com la VPN pot filtrar la vostra adreça IP i com fer front a aquests casos en cas que us trobeu amb ells..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map