Com descarregar vídeos de YouTube: guia pas a pas

YouTube no necessita realment cap introducció; tothom i les seves mares han utilitzat el lloc web de vídeo compartit almenys un parell de vegades a la seva vida. De vegades, voleu tenir l’opció de revisar els vostres vídeos preferits, encara que no estigueu fora de línia. En aquesta guia, us mostraré com descarregar vídeos de YouTube en PC, Android, iPhone, iPad o Mac, utilitzant de manera segura llocs web, aplicacions i extensions del navegador. 


Baixeu vídeos de YouTube: guia

Logotip de YouTube

Precaució: Coses a tenir en compte

No tots els vídeos a YouTube estan disponibles per descarregar-los legalment. Si llegeixes les Condicions del servei de Google per a YouTube, veuràs el missatge següent:

No descarregaràs cap contingut tret que vegi un enllaç de “descàrrega” o un enllaç similar que es mostra a YouTube al servei d’aquest contingut

És a dir, a menys que YouTube us permeti explícitament fer-ho, la baixada de vídeos fora de YouTube pot ser il·legal.

Això té sentit, molts creadors de contingut confien a YouTube per guanyar-se la vida dels seus vídeos. Si descarregueu el contingut de manera il·legal, traureu diners de les seves mans i de les mans de Google. Aquesta guia està expressament destinada als vídeos de YouTube que es poden descarregar legalment. El guru de VPN no admet cap descàrrega o activitat il·legal i suggereix que respecteu les Condicions del servei de YouTube.

Ara que ja sabeu quines limitacions heu de complir quan baixeu YouTube Videos, parlem de com podeu descarregar els vídeos a continuació.

Baixeu vídeos de YouTube a través de llocs web

Hi ha una gran varietat de llocs web que diuen ajudar-vos a descarregar vídeos de YouTube (i després alguns), però no tots es poden confiar. No és fàcil anar des dels programes maliciosos ocults fins als anuncis emergents fins a la càrrega bucket, buscar un lloc web de confiança per ajudar-vos a la vostra descàrrega. Per això, us recomanem que utilitzeu els llocs web següents.

ADVERTIMENT: La majoria de llocs web que us ajuden a descarregar vídeos d’altres plataformes NO estan protegits amb HTTPS. Això podria ser molt perillós. Assegureu-vos que esteu completament protegit abans d’accedir a qualsevol lloc web d’assistència. La manera més segura de fer-ho és mitjançant una VPN.

YoutubeMonkey.com

Un dels llocs web més famosos per descarregar vídeos de Youtube és YoutubeMonkey. Hi ha 2 maneres de descarregar vídeos des de YoutubeMonkey.

Mètode 1: 

 1. Vés a YouTube i carrega el vídeo que vols baixar.
 2. Copieu l’URL del vídeo.
 3. Vés a YoutubeMonkey i enganxa l’URL tal com es troba al baixador.
 4. Premeu “Baixa”. Obtindreu una llista de fitxers que es poden descarregar.
 5. Trieu el fitxer que funcioni millor per a les vostres especificacions (vídeo / mp4, vídeo / webm, àudio / mp4, etc.) Fins i tot podeu optar per descarregar en funció de la mida.

Mètode 2: 

 1. Vés a YouTube i carrega el vídeo que vols baixar.
 2. Copieu l’URL del vídeo.
 3. Vés a YoutubeMonkey i enganxa l’URL al descarregador.
 4. afegeix la paraula “mico” després a “youtube.com” > “Youtubemonkey.com”
 5. Premeu “Baixa”. Obtindreu una llista més selectiva de fitxers que es poden descarregar.
 6. Trieu el fitxer que funciona millor per a les vostres especificacions.

Descàrrega de vídeo en línia

Un altre lloc web que us pot ajudar a descarregar vídeos de YouTube (i altres llocs, també) és el Video Downloader en línia. Aquest lloc web té un mètode de descàrrega molt senzill, aquí teniu tot el que heu de fer:

 1. Aneu a YouTube i obteniu l’URL del vídeo que voleu descarregar.
 2. Vés a la descàrrega de vídeo en línia i enganxa l’URL al quadre d’URL.
 3. Obtindreu una llista de “Enllaços disponibles” i “Altres enllaços de descàrrega” (per a usuaris mòbils).
 4. Trieu l’enllaç que us funcioni.
 5. feu clic a la icona de descàrrega vermella situada a la part dreta de l’enllaç.

QDownloader

QDownloader és un descarregador de vídeo segur que us pot ajudar a descarregar vídeos de YouTube, Facebook, Instagram i Twitter. De fet, QDownloader us pot permetre descarregar enllaços de més de 800 llocs web compatibles, que podeu consultar aquí. Per baixar vídeos de YouTube fora de QDownloader, heu de:

 1. Aneu a Youtube i copieu l’URL del vídeo que voleu descarregar.
 2. Enganxeu-lo al quadre URL de QDownloader. Feu clic a “Descarregar”.
 3. Obtindreu una llarga llista d’enllaços que podeu descarregar pertanyent a les tres categories següents: “Baixeu vídeo sense so”, “descarregueu només àudio” i “descarregueu vídeo amb so”..
 4. Trieu la baixada que vulgueu i feu clic amb el botó dret al botó de descàrrega.
 5. Trieu l’opció “Desa o descarrega”.
 6. Trieu el fitxer on voleu guardar la descàrrega.
 7. Feu clic a “descarregar”.

QDownloader també us ofereix opcions per convertir el vídeo en un fitxer MP3.

Baixeu vídeos de YouTube mitjançant aplicacions

Si no voleu arriscar-vos a utilitzar un lloc web per obtenir les vostres descàrregues, hi ha moltes opcions de programari que podeu utilitzar. Podeu descarregar el programari a l’ordinador i, a continuació, utilitzar l’aplicació dedicada per descarregar vídeos de YouTube. A continuació, es mostren un parell d’aplicacions fantàstiques que podeu utilitzar per descarregar vídeos de YouTube:

Descàrrega de vídeo 4k

No us deixeu que el nom us enganyi, 4K Video Downloader és un programari que ofereix una versatilitat increïble. Aquest programari us permet:

 • Baixeu les llistes de reproducció i els canals de YouTube MP4, MKW, M4A, MP3, FLV, i 3GP.
 • Baixeu anotacions i subtítols fora de vídeos de YouTube en format .srt.
 • Accediu vídeos HD 1080p, HD 720p, 4K, i 8K.
 • Baixeu vídeos i cançons directament a iTunes.
 • Obteniu descàrregues de vídeo en format 3D.
 • Un proxy integrat a l’aplicació que us permet descarregar vídeos geo bloquejats al vostre país.

Descàrrega de vídeo 4K funciona en sistemes operatius Mac, Windows i Linux.

VLC

Qui no ha utilitzat reproductor multimèdia VLC? És un dels reproductors de mitjans més coneguts del planeta. També té una característica de descàrrega de vídeo molt maca que està “oculta”, per dir-ho, des de l’ull que no sap. Com que no es fa una publicitat gaire intensa, es pot dir com descarregar un vídeo de YouTube mitjançant VLC:

 1. Cerqueu un vídeo a YouTube que vulgueu descarregar i copiar l’URL.
 2. Anar a Mitjans de comunicació > Obre el flux de xarxa en VLC
 3. Enganxeu l’URL al quadre i feu clic a reproducció.
 4. Anar a Eines i feu clic a Informació sobre el codec.
 5. Feu clic amb el botó dret i seleccioneu tot el text al quadre titulat Ubicació.
 6. Obriu una pàgina del navegador i enganxeu el que heu copiat a la barra d’adreces. El fitxer s’obrirà als servidors de YouTube.
 7. Feu clic amb el botó dret al vídeo i seleccioneu Desa el vídeo segons
 8. Trieu el format que voleu desar i el destí de la descàrrega.

Baixeu vídeos de YouTube mitjançant extensions del navegador

Una altra opció que podeu utilitzar en lloc d’un lloc web o d’un programari és una extensió del navegador. He d’advertir-vos que no utilitzeu crom, les extensions de Chrome per als descarregadors de vídeo de YouTube són més que un alleujament. Aquí teniu la millor extensió del navegador que podeu utilitzar per descarregar-vos els vídeos de YouTube:

Descàrrega de vídeoHelper

Video DownloadHelper és una extensió del navegador que us permet descarregar vídeos des de qualsevol lloc web.

Quan instal·leu l’extensió, notareu un petit botó a la part superior dreta de la barra d’adreces del vostre navegador. Si us apareix a la pàgina amb un vídeo, el botó us mostrarà una notificació i podeu fer clic per obtenir les opcions de descàrrega dels vostres vídeos. N’hi ha prou amb triar el que et vagi millor!

Aquesta extensió està disponible a FireFox i Chrome. Un cop més, us recomano que us adhereu a FireFox si voleu descarregar vídeos de YouTube.

Com descarregar vídeos de YouTube: reflexions finals

I aquí ho tens, com descarregar vídeos fora de YouTube mitjançant llocs web, programari / aplicacions i extensions del navegador. No oblideu respectar el TOS de YouTube quan baixeu vídeos del gegant de compartició de vídeo. Feu-me saber què en penseu d’aquests serveis als comentaris a continuació i digueu-me quins mètodes preferiu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me