Com millorar la vostra senyal wifi i millorar la connexió a Internet

És possible millorar el senyal WiFi i la connexió a Internet? La força de la vostra xarxa Wi-Fi sovint determina coses com la velocitat de reproducció de la pel·lícula i si haureu d’esperar una estona o no perquè es tamponi. Haver de fer front a un senyal de wifi molt baix quan descarregueu fitxers grans d’Internet acostuma a resultar molt frustrant, ja que una disminució del tipus de velocitat que estàs acostumat pot fins i tot fer que les coses semblin més lentes del que realment són . Si voleu gaudir al màxim de la vostra connexió, realment, haureu de tenir una que estigui sempre a la barra completa i completament estable. No voldreu seguir tractant problemes de connectivitat, especialment si acostumeu a desenvolupar gran part del vostre treball en línia.

Com millorar la vostra senyal wifi i millorar la connexió a Internet

Com millorar el vostre senyal wifi & Potenciar la connexió a Internet

Com millorar el vostre senyal wifi i connexió a Internet

Molt estranyament, sembla que la majoria de la gent creu que els problemes que afecten la seva connectivitat Wi-Fi tenen molt a veure amb el seu proveïdor de serveis d’Internet o amb el seu maquinari, a diferència d’algunes coses que podrien estar malament. Si sospiteu que pot haver-hi alguna dada en la vostra connexió a Internet, us aconsellem que abans de seguir endavant i trucar al servei d’atenció al client, feu una ullada a alguns dels remeis que tenim en aquesta guia i proveu d’aplicar-los per veure com molt poden ajudar a resoldre els vostres problemes. Analitzarem algunes coses que podríeu ajustar en conseqüència i gaudirem d’una millor experiència més ràpida a Internet.

1. Situeu el vostre encaminador en un lloc ideal

Tant si teniu la connexió configurada a la vostra oficina com a casa, realment voleu col·locar-la en algun lloc que el senyal segueix sent fort a mesura que us moveu. Idealment és en un lloc que es troba al centre de la vostra llar o oficina, i en algun lloc que també no es troba tancat. Si el teniu al centre de casa no us sembla una idea plausible, sentiu-vos animats a provar diferents zones dins d’on us trobeu, per descobrir d’on és exactament el senyal més fort..

2. Desplaceu-vos a la xarxa de 5 GHz

Alguns dels més nous routers Wi-Fi són capaços de la xarxa 5G, i aquesta és la velocitat més ràpida disponible fins ara. És ideal per a la transmissió i la descàrrega més ràpides i ha de ser capaç de retallar la quantitat de temps que haureu d’esperar quan faci baixades de fitxers grans.

3. Col·loca el teu encaminador lluny d’altres equips electrònics

Si el vostre enrutador es troba molt a prop d’altres aparells electrònics, com ara el frigorífic o el televisor, pot provocar interrupcions que redueixin la qualitat del vostre senyal o, fins i tot, el bloquegin del tot. Els efectes d’això es poden veure quan es desplaça a altres parts de casa o oficina.

4. Obteniu el canal correcte

Si hi ha més d’un encaminador en un entorn que els envolta, és fàcil que puguin interferir entre ells en funció dels canals sense fil que puguin utilitzar. Per minimitzar o evitar aquest tipus d’interferències, convindria utilitzar eines que puguin analitzar i identificar els canals menys poblats i esperar-hi. Els encaminadors sense fils realment són capaços de funcionar en molts canals, de manera que trobar-ne un que no s’utilitza tan àmpliament és un gran avantatge i suposarà un augment significatiu de la velocitat..

5. Assegureu la connexió Wi-Fi

Si la vostra oficina o llar es troba en una zona urbana i densament poblada, podem apostar per que hi hagi gent al seu voltant que es proposi aprofitar la vostra connexió a Internet. Ho poden fer mitjançant la pirata informàtica a la vostra xarxa, especialment si no teniu cap mesura de seguretat que us asseguri de mantenir-se fora. Si voleu mantenir els vostres costos de dades gestionables i garantir la vostra seguretat, hi ha un parell de tècniques senzilles però efectives que podeu aplicar.

Per començar, podríeu ocultar el nom de la vostra xarxa Wi-Fi (el seu SSID) de manera que no aparegui a cap de les seves exploracions. Això vol dir que qualsevol persona que volgués connectar-se l’hauria d’escriure manualment. També podeu assegurar-vos que teniu una contrasenya forta i de caràcter mixta al vostre lloc per dificultar el desxiframent de tots.

6. Gestiona les aplicacions intensives d’ample de banda

Si teniu usuaris que sospiteu que s’aconsegueixen tot l’ample de banda jugant a jocs en línia, transmetent regularment o mantenint xats de vídeo tot el temps, això es pot traduir a una velocitat de navegació més baixa per a vosaltres i per a altres persones de la vostra xarxa. Afortunadament, hi ha programari que pot ajudar a gestionar quines aplicacions tenen prioritat sobre l’amplada de banda i quines no. Us recomanem que proveu una qualitat anomenada Qualitat del servei (QoS) i feu un control sobre com s’utilitza l’ample de banda..

7. Incrementeu el vostre interval de Wi-Fi

Si després d’aplicar els consells d’aquesta guia encara teniu un problema amb la curta distància que teniu de la vostra xarxa Wi-Fi, potser serà hora de plantejar-vos obtenir cables d’extensió d’antena RP-SMA, de manera que pugueu col·locar el vostre twist-off. antena en algun lloc aconseguirà transmetre un senyal més fort. Aquests cables no són necessàriament cars i podrien ser una gran solució per a grans propietaris d’habitatges / oficines.

8. Instal·leu el firmware de DD-WRT

Tot i que recomanat per a usuaris amb experiència, piratejar el vostre enrutador i instal·lar el firmware DD-WRT significa que podreu explotar totes les capacitats del vostre enrutador, i això inclou millorar el vostre poder transmissor. Si ho feu, ajudareu a augmentar la gamma de transmissió i la intensitat del vostre senyal.

9. Restabliu el vostre enrutador de tant en tant

Si sou un usuari d’Internet pesat, és probable que el router s’escalqui sovint i es desenvolupin diversos problemes tècnics que realment no sabeu com solucionar. Abans de començar el pànic, una de les millors formes de resolució de problemes consisteix a tancar-la, i tornar a activar-la. Si es reinicia, es torna a configurar tot de forma predeterminada i es elimina qualsevol problema que no es pugui explicar durant el moment de l’ús. És també una de les primeres coses que us demanarà que l’atenció al client abans d’aprofundir en el problema.

10. Obtenir un repetidor

Si, en aquest moment, encara no podeu obtenir una bona acollida a les vores de casa o oficina, potser haureu d’obtenir un repetidor. Aquest petit gadget pràctic s’engloba a qualsevol presa de paret i augmenta la força i l’abast de la senyal, tot i que l’advertència de qualsevol persona que hi connecti es veurà obligada a utilitzar una connexió més lenta.

Com millorar el vostre senyal de Wi-Fi: despertar

Què en penses, de tots els consells que hem esmentat anteriorment? N’heu utilitzat algun d’ells per millorar el vostre senyal WiFi i augmentar la vostra connexió a Internet? Comparteix la teva experiència a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me