Com navegar per la web de forma anònima: VPN vs Tor i Proxies

Com navegar per la web de forma anònima? El que heu de fer a Internet és el negoci de ningú i el vostre historial de navegació és només per als vostres ulls. Per què fins i tot és un problema per començar? No hauria de ser així al principi? Mal. Quan esteu en línia, el vostre exposat completament i qualsevol persona (volem dir qualsevol persona amb coneixement) us pot fer cagar la coberta. Aleshores, a qui vau estar amagat??

Com navegar per la web de forma anònima

Com navegar per la web de forma anònima

Manteniu-vos en línia: els fonaments

Anem a veure; Els proveïdors de serveis d’Internet, els governs, els navegadors i els pirates informàtics, intenten fer un seguiment. La llista continua. Tots aquests tercers poden obtenir les seves dades d’informació i dades personals, i ja sabríeu que no passaria res. Si només hi hagués alguna manera, podríeu anar encobert en línia. “Si” és una probabilitat que no serveixi per a res, perquè navegar per la web de manera anònima és el que estem aquí per parlar-vos.

Per mantenir la vostra identitat privada i les vostres dades segures, necessitareu una capa d’anonimat que pot proporcionar una VPN i, en la majoria dels casos (fins a un cert punt) el navegador Tor i els proxies Smart DNS. Hi ha infinitat de raons per les quals els usuaris d’Internet han de navegar per la web de manera anònima, tot i així es tracta de protecció i seguretat. Res no pot ser pitjor que passar persones aleatòries pels llocs web que heu visitat recentment o la informació que heu cercat. Per aquests motius, heu d’optar per la navegació anònima perquè mai no podreu ser massa segurs, especialment en línia.

Què és la navegació anònima?

És un tipus d’explicació pròpia. Des del títol, podeu dir que es tracta de navegar per Internet com a usuari anònim. Sabeu que les coses van malament quan un president com Trump dóna permís als ISP per vendre les dades dels seus clients sense el seu consentiment. Què val per seguretat? Sempre que aneu en línia, els llocs on accediu i les aplicacions que visiteu poden identificar qui sou. Una senzilla visita a WhatIsMyIP.network revela la vostra adreça IP, ISP, ubicació, sistema operatiu i fins i tot el tipus de navegador que utilitzeu. Un motiu més per obtenir una identitat anònima. Hauríeu de poder navegar pel web, visitar llocs web i buscar coses sense haver de donar la vostra IP ni revelar la vostra identitat. Els llocs web poden fer un seguiment de la vostra IP, els proveïdors d’interès poden vendre les vostres dades i la vostra pròpia IP pot donar la vostra ubicació. Això no ha de ser, necessàriament, el cas. Quan acabeu de llegir aquest article, voldreu la vostra capaç d’invisibilitat al més aviat possible.

Per què navegar pel lloc de forma anònima?

Tenim molt clar per què els usuaris d’Internet han d’anar en línia amb una identitat anònima. Tot redueix en mantenir la privacitat i millorar la seguretat. Fins i tot amb totes les raons convincents, hi ha qui es nega a creure que les seves dades i la seva privacitat corren risc. I per això, hem elaborat una llista on s’explica per què s’ha d’utilitzar Internet de manera anònima. Fes un cop d’ull.

 • Navegueu en llocs web sense deixar rastre de la vostra identitat.
 • Manteniu-vos a la seguretat de les persones que busquen accedir a la vostra informació.
 • Podeu evitar la vigilància i la censura nacional a Internet.
 • S’obté a mantenir privades les cerques privades.
 • Baixeu torrents mentre amagueu la vostra adreça IP.
 • Accediu a Internet lliurement sense restriccions artificials.
 • Protegiu-vos quan utilitzeu un hotspot Wi-Fi.
 • Eviteu anuncis orientats.

Com navegar de forma anònima: proxy VPN vs Tor Vs

Ara que ja sabeu el perillós que pot ser navegar per la web sense protecció, us adonareu que ser anònim en línia és una benedicció. Es van desenvolupar productes com ara VPN i proxies per als que fossin prou savis per arribar a aquesta conclusió. Tot i que cap no és com l’altra, tots tenen la intenció d’aconseguir una cosa i això és ajudar els usuaris a guanyar anonimat.

VPNs

Una xarxa privada virtual és un mètode segur que protegeix les dades dels usuaris xifrant les seves dades quan es viatja des de l’ordinador dels usuaris als servidors del proveïdor VPN. Tot aquest procés de xifratge manté les dades dels usuaris fora de robatoris, vigilància, ulls indiscretos i atacs maliciosos. Les VPN també permeten als usuaris anonimitzar la seva adreça IP real i accedir al contingut que normalment està bloquejat per a les seves adreces IP originals. Aquesta tecnologia anonimitzadora ofereix la possibilitat que els usuaris utilitzin Internet des d’un país diferent. Així doncs, en conclusió, una VPN fa un treball increïble per ajudar els usuaris a navegar per la web de manera anònima. Mireu què cal fer per obtenir l’anonimat en línia amb èxit:

 1. Primer, registreu-vos amb un servei VPN de bona reputació.
 2. Després d’haver creat el vostre compte, descarregueu i instal·leu l’aplicació VPN al vostre PC Windows, Mac, iPhone, iPad o Android.
 3. Inicieu l’aplicació VPN i connecteu-vos a un servidor VPN.
 4. Deixa l’aplicació VPN en segon pla i navega per la web de forma anònima.

Navegador Tor

Per aclariments, el navegador Tor no xifra tot el trànsit d’Internet. Només protegeix el trànsit enviat a través del navegador. Tot i que Tor fa un gran treball per anonimitzar la vostra connexió a Internet, potser voldreu examinar un parell de regles abans de confiar en el vostre navegador amb les vostres dades. Quan s’utilitza Tor, el trànsit d’Internet passa per diversos nodes o relés. Cadascun d’aquests nodes desxifra part del trànsit abans de viatjar al següent. El relé final, batejat com a node de sortida, descodifica la capa més interna i envia les dades originals a la destinació sense conèixer ni revelar l’adreça IP d’origen. Això és el que complica la navegació anònima amb Tor.

Proxy DNS intel·ligent

Una altra manera de navegar de manera anònima per la web és a través d’un servidor intermediari és un ordinador o una aplicació que funciona com a intermediari entre el dispositiu i el lloc web o servei al qual accediu. Però, fan molt poc per proporcionar-vos la protecció que esteu buscant. Si bé els representants ofereixen cert nivell d’anonimat en línia, el xifrat de dades no és el seu funcionament. És possible que pugueu mantenir la clau baixa amb alguns dels llocs que visiteu, però tingueu en compte que, amb proxies, el vostre ISP encara pot fer el seguiment de les vostres activitats en línia..

Millors VPNs per a la navegació pel lloc anònim

Quan esteu al mercat d’una VPN, bàsicament hi és per una bona raó i és la seguretat. Tingueu en compte que amb l’anonimat es produeix seguretat, i quan la gent té la més feble idea de qui sou, podríeu importar-vos menys del que feu. Totes les VPN són diferents que l’altra en molts aspectes, com algunes funcions i serveis. Tots, tanmateix, prometen als usuaris un nivell d’anonimat quan utilitzen Internet. L’opció correcta per a una VPN seria la que no conserva els registres, que utilitza mètodes de xifrat forts i que manté les vostres dades sota trames. Tenint l’experiència adequada, pot ser difícil triar el proveïdor de serveis VPN que heu de seleccionar. Per sort, hem treballat per vosaltres i ho hem exposat a la taula següent.

Tot i que us hem proporcionat moltes opcions, el nostre vot ha de ser necessari ExpressVPN. Haureu d’intentar que vosaltres mateixos entenguin per què topa la nostra llista, però us donarem una breu visió general. ExpressVPN ofereix les millors velocitats i aplicacions més segures. Ofereix excel·lents actuacions per combinar amb els seus serveis d’alta qualitat. Amb grans opcions, arriba un preu més gran. Però, és segur dir que amb ExpressVPN, obtindreu els vostres diners. És possible que també vulgueu consultar el nostre article a millor VPN per a la navegació anònima.

Navegar per la web de forma anònima

Què et sembla ara aquesta capa d’invisibilitat? Tant de bo després d’haver llegit això, enteneu que la vostra privadesa no s’ha de prendre amb un gra de sal. Fins i tot les plataformes més grans i populars com Facebook poden estar violant la vostra privadesa. El curiós d’això és que, realment, sou els qui els dediqueu pràcticament la informació per saltar-se deliberadament de la política de privadesa i no prendre mesures de precaució. Tenim la sort de viure en un moment en què encara s’estan desenvolupant eines i mètodes ideats per ajudar els usuaris a mantenir allò que queda de la seva privadesa. Us aconsellem fermament que utilitzeu un VPN, un proxy o un navegador Tor per assegurar-vos que no tingueu cap mal a la xarxa. Ja sabeu el que diuen, millor segur que ho sento, no??

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me