Com prevenir els anuncis i bloquejar les publicacions emergents

Si hi ha una cosa que tenen en comú la majoria d’usuaris que realitzen la major part de la seva feina en línia o que passen molt del seu temps a Internet, és el seu odi als nombrosos anuncis que apareixen ja sigui en transmetre el seu programa favorit o en navegar. a través del contingut dels llocs preferits. Pot ser tan molest interrompre’ns constantment amb trucs de màrqueting que sempre intenten promoure alguna cosa que probablement no necessiteu, o informació que no us interessaria realment.


Com prevenir els anuncis i bloquejar les publicacions emergents

Com prevenir els anuncis i bloquejar les publicacions emergents

Trànsit d’anuncis en cotxe

Seria erroni pensar en ells com a bots que només es concentren a interrompre la vostra experiència de navegació, ja que el cert és que són el resultat d’una inversió de diversos llocs que busquen augmentar el trànsit. Les possibilitats de que trobeu alguna cosa que us agradi o que us interessi a través d’una de les publicacions emergents són escasses, però això és prou raó perquè els propietaris del lloc puguin publicar aquests anuncis..

Aquests anuncis són maliciosos?

Una cosa lamentable que prové d’aquests anuncis és el fet que alguns d’ells tenen el potencial d’infectar el vostre PC amb coses com ara programari maliciós, ransomware, virus i diverses altres amenaces que segur que poden provocar pèrdues de dades o intrusions de la seva privadesa. Desfer-se’n pot arribar a ser difícil si es tracta d’utilitzar un dels serveis que ofereix el lloc que fa publicitat. Normalment és el cas quan utilitzeu una versió gratuïta d’algun programari o servei i, amb gairebé tots els serveis, podeu deixar de banda els anuncis subscrivint-vos al paquet premium d’aquest servei..

Si, però, no esteu segurs de canviar a la versió de pagament del vostre programari i voleu continuar utilitzant-ne la versió gratuïta, encara teniu a la vostra disposició diverses eines que podeu utilitzar per desfer-vos d’aquests anuncis molestos..

Prevenció d’anuncis & Bloqueig d’usuaris pop a través del vostre navegador

Una de les maneres més fàcils d’evitar que les pop-ups interrompin qualsevol cosa que estigueu en línia és la configuració d’algunes coses a través del navegador. Mirem alguns dels navegadors més populars i us mostrarem què podeu fer per evitar que cap tipus de problema emergent pugui interrompre la vostra experiència de navegació..

1. Mozilla FireFox

Mozilla FireFox és fàcilment un dels navegadors més populars del mercat actualment i ofereix opcions fàcils que us permetran fer la vostra experiència de navegació molt més perfecta. Aquí teniu el que heu de fer:

 1. Inicieu el navegador.
 2. Obre l’opció del menú.
 3. Seleccioneu “Opcions”.
 4. Obre “Contingut”.
 5. Hauríeu de veure l’opció “Bloqueja les finestres emergents”. Comprova-ho. Això és.

2. Vora

Si Windows intenta aconseguir que els clients adoptin el seu nou navegador, aquí teniu el que podeu fer per bloquejar qualsevol forma de finestres emergents a Microsoft Edge:

 1. Comença fent clic a la icona de l’aplicació Edge.
 2. A la part superior dreta de la pàgina, feu clic als tres punts, el botó “…”.
 3. Vés a “Configuració” i després “Configuració avançada”.
 4. Hauria d’haver una opció Pop-Ups de bloc. Deixa’l blau, és a dir, està activat.

3. Chrome

És possible que Chrome sigui un dels navegadors més utilitzats al món gràcies en part a la compatibilitat del navegador amb molts dels serveis en línia de Google. El bloqueig d’anuncis i publicacions emergents al navegador és una tasca fàcil, on només haureu de:

 1. Inicieu el navegador.
 2. Obriu la pestanya Menú, que hauran de ser els tres punts verticals.
 3. Feu clic a l’opció “Configuració”.
 4. A continuació, feu clic a “Mostra la configuració avançada”.
 5. Dirigiu-vos a la secció de privadesa.
 6. Seleccioneu “Configuració de contingut”.
 7. Després, dirigiu-vos a “Pop-ups”.
 8. Teniu activada l’opció “No permetre que cap lloc mostri elements emergents”.
 9. També podeu fer un parell d’extensions per fer-ho, com ara OpenGoAdblock, Adguard, Adblocker & Pop-up Blocker Pro.

4. Operapera

Creiem que és segur dir que a la majoria d’usuaris d’Opera s’utilitza el servei a través dels telèfons mòbils, però per als que encara hi confien quan es troben en els seus ordinadors portàtils o ordinadors de sobretaula, aquí teniu el procés de tres passos que cal implementar:

 1. Vés endavant i obre el navegador.
 2. Desplaceu-vos a l’opció de menú a la part superior esquerra.
 3. Veureu una opció de “bloquejar anuncis” a la vostra llista. Assegureu-vos que el tingueu activat.

5. Internet Explorer

Si encara no funciona bé amb l’antic explorador d’Internet Explorer de Window, haureu de fer el següent per posar tots els anuncis i publicacions emergents a ratlla:

 1. Comença per llançar el navegador.
 2. Dirigiu-vos a “Eines”, però si no ho veieu al principi, podeu prémer la tecla Alt perquè es mostri.
 3. A continuació, seleccioneu “Opcions”.
 4. Feu clic a la pestanya “Privadesa”.
 5. Cerqueu l’element Bloquejador emergent.
 6. Marca la casella a “Bloqueja finestres emergents bloquejades” o a “Activa el bloqueig emergent”.

6. Desbloquejar

Si potser utilitzeu diversos navegadors i voleu implementar una solució que tractés per unanimitat tots els blocs i versions emergents que puguin aparèixer a través de tots ells. Aquí teniu el que heu de fer:

 1. Assegureu-vos que utilitzeu la versió més recent del navegador. Podeu fer-ho mitjançant l’obtenció d’una actualització.
 2. Inicieu la sessió al lloc web d’Ublock, aquí.
 3. Baixeu l’extensió i, a continuació, inicieu el navegador.
 4. Seleccioneu una ubicació que recordeu i seleccioneu “Desa”.
 5. Executeu el fitxer que teníeu instal·lat al navegador.
 6. A continuació, obriu els navegadors que heu instal·lat l’extensió Ublock.

Utilització de VPN per bloquejar anuncis & Pop ups

La mateixa tecnologia implementada mitjançant protocols com OpenVPN, Secure Sockets Layer (SSL) i xifratge AES de 256 bits permet que un servei VPN versemblant proporcioni serveis emergents i de bloqueig d’anuncis a tots els seus subscriptors. Això significa, a més de ser anònim, ser capaç de reproduir contingut geo-restringit i prevenir ambdós DNS & Les filtracions IP, podreu gaudir de la navegació ininterrompuda sense interrupcions, independentment de qualsevol cosa que sigueu a Internet. Aquests són els passos bàsics per instal·lar una VPN:

 • Feu alguna investigació i identifiqueu un proveïdor de VPN creïble. Nosaltres recomenem ExpressVPN, i podeu veure per què mitjançant el nostre Revisió ExpressVPN.
 • descarregar & instal·leu el proveïdor de VPN seleccionat.
 • Comença a gaudir de la teva experiència en línia, sense cap tipus de complement i finestra emergent.

No cal configurar res amb el servei VPN, ja que ja està ben configurat.

Com prevenir els anuncis i bloquejar les publicacions emergents

Tot i que molta publicitat en línia és suportable, molts anuncis i anuncis publicitaris són intrusius i baixats a la dreta. Per sort, podeu bloquejar aquests anuncis i finestres emergents mitjançant les instruccions que hem enumerat anteriorment. No heu de ser bombardejats amb anuncis irrellevants cada vegada que navegueu pel web.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me