Com veure la televisió sense subscripció per cable

Com veure la televisió sense cable ni satèl·lit? Per a tots els que estigueu malalts i cansats de pagar un munt de diners que hi ha entre 1.000 i 2.000 dòlars anuals per una subscripció per cable o satèl·lit insatisfactòria, pensem que és el moment de deixar-vos anar. Ja ho sabeu, és a dir, tallar el cordó. Allunya’t del teu televisor i abraça les altres plataformes que poden canviar la teva experiència de visió de televisió per sempre. Perquè avui en dia és possible que les persones amb ingressos baixos puguin gaudir d’una bona televisió sense haver de pagar la subscripció per cable o satèl·lit. Des d’ABC, NBC, CBS, Fox i HBO fins a MLB, NBA, NFL, i fins i tot NHL; tots aquests canals de TV i esports en directe es poden veure sense subscripció per cable als Estats Units. El que és millor, no hi ha compromisos a llarg termini. Gràcies a proves gratuïtes, ofereixen diversos serveis de streaming, fins i tot veure la televisió sense cable gratuïtament! Tinc l’atenció ara? Per tant, si voleu veure una bona televisió sense fer fallida, seguiu llegint per obtenir més informació s’estan donant d’alta els millors ordinadors de streaming de serveis.


Com veure la televisió sense subscripció per cable

Com veure la televisió sense cable ni satèl·lit

Cost de la subscripció per cable

Les persones que tenen seguretat financera poden donar suport a les seves subscripcions per cable, però, i els que amb prou feines aconsegueixen un ingrés digne? Aquestes persones tenen dues opcions. O bé gasten tres quartes parts del sou en subscripció per cable, o bé s’acostumen a viure sense televisió perquè no s’ho poden permetre. Què passa si us parlem d’una manera que trobaria al mig? Dues paraules, serveis de streaming. La tendència del tall de cable és, certament, una de les principals raons que han provocat una disminució del nombre de llars nord-americanes subscrites per cable..

Millors serveis de reproducció per a talladores de cable

El mercat de serveis de streaming ha crescut ràpidament durant els últims anys i ha robat el tro del cable. Prou segur que abans heu sentit a parlar de Sling TV, Netflix, Hulu i Amazon. Com que en un món en què la transmissió en línia s’ha convertit en una tendència, aquests canals s’han convertit en ells mateixos. Hi ha molts serveis de transmissió d’allà, amb ofertes temptadores i una gran varietat d’opcions, que us resulten difícils de triar. Afortunadament, hem fet la investigació per a vosaltres, de manera que no haureu d’entrar en cap tipus de servei de streaming que haureu d’anar. El més convenient sobre els serveis de transmissió és que no us obliguen a un compromís a llarg termini i podreu cancel·lar-lo quan vulgueu. A més de gairebé tots els serveis de streaming oferiu una prova gratuïta per un mes, la qual cosa és perfecte per a aquells que encara no estigueu segurs de deixar anar el seu cable. Aquí hi ha una llista de els millors serveis de transmissió que heu de considerar subscriure-us com a un tallador de corda:

1. Netflix

Qui no ha sentit a parlar de Netflix? És probablement el canal de reproducció més popular al voltant i, per una bona raó. Té un preu de només 7,99 dòlars al mes. Podeu reproduir Netflix a qualsevol dispositiu des de qualsevol lloc, però només de tant en tant a menys que us actualitzeu a un altre pla. L’altre pla de Netflix és de només 10,99 dòlars al mes, que suposa un preu molt inferior al de Hulu. Amb aquest pla, també podeu veure els vostres programes i pel·lícules preferits en dos dispositius alhora, també en alta definició. Ah, i ens hem oblidat de mencionar que no hi ha publicitats amb Netflix. Sí, ha de ser un important punt de venda. L’únic inconvenient que podem pensar a Netflix és que no ofereix cap opció de TV en directe. Netflix tampoc té previst incloure aquest servei. L’aplicació Netflix es pot instal·lar a totes les plataformes de streaming principals, incloses les teves televisions intel·ligents, Chromecast, Apple TV, Roku, FireStick i fins i tot en consoles de jocs com PS4 i Xbox One.

Relacionat: Millor VPN per Netflix

2. Hulu

El pla bàsic de Hulu comença a partir de 7,99 dòlars al mes. L’elecció d’aquest pla us permet accedir a la reproducció il·limitada a la vostra elecció de dispositius, amb anuncis limitats. Si no voleu publicitat, pagueu de forma addicional i us netejareu per bé. Les publicitats amb Hulu són menys que les que tenen cable, a més, el preu és més barat, per la qual cosa no és realment un tema discutible. Ja que estem en qüestió de diners, podríeu triar Hulu amb TV en directe per 39,99 dòlars al mes i transmetre 50+ canals de TV en directe a més del que obteniu amb el pla bàsic. Podeu cancel·lar o canviar els plans en qualsevol moment sense haver de pagar una quota de desconnexió. Hulu està disponible a Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Roku, Google Chromecast i molt més.

Relacionat: Millor VPN de Hulu

3. Sling TV

El pla taronja de Sling TV comença a partir de 20 dòlars mensuals, cosa que us ofereix 30 programes per mirar, entre un mínim de 30 a 40 dòlars. Podeu triar el pla Blau per 25 dòlars al mes i obtenir 45 canals si els vostres canals no estaven disponibles al pla d’Orange. Amb Sling TV, obté moltes opcions. També podeu incloure paquets premium, com ara esports, nens i Hollywood, però amb un suplement. El més important és que podeu veure qualsevol cosa que vulgueu en qualsevol dispositiu des de qualsevol lloc amb Sling TV.

Llegiu: Com veure DirecTV fora dels EUA

4. Youtube TV

Google ha llançat recentment el seu propi servei de streaming independent. El nou servei de streaming bàsicament és un canal de reproducció en directe autònom similar a Playstation Vue, Sling TV i DirecTV Now. Això vol dir que us podeu subscriure a Youtube TV per veure la televisió en directe en línia sense necessitat de subscripció per cable. No hi ha contractes a llarg termini i podreu cancel·lar-lo quan vulgueu.

A banda d’Amazon Fire TV, que encara no té una aplicació de Youtube, Google està disponible a Youtube TV a totes les plataformes de streaming principals. La subscripció a Youtube TV us permetrà recuperar uns 35 dòlars al mes. Aquest preu és bastant similar al d’altres serveis de transmissió en directe.

5. PlayStation Vue

No deixeu que el nom us enganyi. PS Vue, o PlayStation Vue, és un servei de streaming que està disponible a la majoria de serveis de streaming i no només a PS4 i PS3. combina TV en directe, vídeo a demanda i DVR basat en núvol per reproduir programes de televisió, pel·lícules i diversos esdeveniments esportius. El cost de les subscripcions a PS Vue oscil·la entre 39,99 dòlars mensuals i 74,99 dòlars mensuals, depenent del paquet al qual trieu la subscripció..

6. Vídeo d’Amazon Prime

Aquest és un altre servei de streaming on podeu obtenir contingut de gran qualitat. Amazon Prime és una font de programes nous, actuals i passats que es posen a la vostra disposició en gairebé qualsevol dispositiu. Aquest servei inclou contingut HBO passat i present. Si no sou membre d’Amazon Prime, la càrrega mensual per Amazon Prime és de 12,99 dòlars. Pagar per una membre anual d’Amazon Prime és molt millor. Heu de pagar 119 dòlars per endavant, però us estalviaran uns 37 dòlars. El que és bo per a Amazon Prime Video és que no heu de tenir cap dispositiu de reproducció per veure vídeos o televisió. Tot el que heu de fer és configurar un compte d’Amazon i tenir un dispositiu connectat a Internet. Si us interessa seguir les darreres xarxes, els programes actuals de cable i els programes actuals, Amazon us ofereix. De la mateixa manera que Netflix, Amazon Prime Video actualment no ofereix cap opció de reproducció de TV en directe.

Relacionat: Millor VPN per a Amazon Prime Video

7. DirecTV Ara

AT&T van llançar el seu propi servei de streaming independent el passat any. A diferència de DirecTV, ara DirecTV no requereix cap subscripció per cable. El pla bàsic té més de 60 canals per 35 dòlars al mes. El pla Just Right té més de 80 canals per 50 dòlars al mes. El pla Go Big té més de 100 canals per 60 dòlars al mes, i el pla Gotta Have It té més de 120 canals per 70 dòlars al mes. És costós, però si teniu diners per a estalviar, per què no? Directv està disponible a Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, iOS, Android, Chrome i Safari amb fins a dos fluxos simultanis..

Llegiu: Com veure DirecTV Ara fora dels Estats Units

Què passa amb esports en viu sense cable?

Probablement l’esport és un dels principals factors que moltes persones subscrites al cable encara no li han tallat el cable. Podeu veure MLB, NHL, NFL i NBA en serveis de streaming com DirecTV Now, FuboTV, Sling TV, Youtube TV sense subscripció per cable. MLB.TV, NBA League Pass, NFL.TV i NHL Game Pass són plataformes dedicades a la transmissió esportiva que també podeu utilitzar per aconseguir una solució esportiva setmanal. Cal destacar aquí, però, que es poden aplicar restriccions d’apagades. Les apagades impedeixen que molts aficionats a l’esport vegin el seu equip favorit en línia. Tanmateix, podeu utilitzar un proxy VPN o Smart DNS per evitar aquestes restriccions d’apagament fàcilment.

Cost d’Internet

La transmissió en línia requereix dades d’alta velocitat a Internet o mòbils. Així, si ja pagueu per Internet, les possibilitats d’estalviar diners són grans. Ara, si no teniu Internet i esteu pensant a tallar l’acord, heu de posar els vostres números directes. La factura mitjana d’Internet és d’aproximadament 50 dòlars al mes, però pot anar des de 10 a 120 dòlars, depenent de la velocitat i de la companyia amb la qual tracteu. Tenint en compte que, si encara no pagueu per Internet, potser no val la pena canviar de cable.

TV sense cable: el tall de cable és el nou negre

Hi ha una gran possibilitat que la gent pugui veure la televisió sense pagar factures de cable o satèl·lit, i és a través de serveis de streaming. Allunyar-vos del cable i utilitzar Internet –que ja pagueu– per transmetre Netflix, Hulu o Sling TV us estalviareu molts diners. Llavors, per què malgastar els diners en bons per a la televisió de res, quan es pot estalviar diners en efectiu i en realitat es pot gaudir del temps de televisió. Cancel·la la teva subscripció i no mires enrere. Talleu l’acord i seguiu endavant.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me