El vostre servei VPN és de confiança? – Com saber

Amb els molts proveïdors de VPN que podeu trobar fàcilment a Internet, pot ser difícil saber si el servei que utilitzeu és realment fiable o no. Hi ha hagut molts casos en què se sap que els serveis mantenen els registres en secret de l’activitat en línia del seu client, només per emetre’ls a tercers per una quota determinada. Proveïdors com aquests són notoris per atraure els seus clients mitjançant la publicitat d’un servei VPN gratuït i que els pregunteu per què altres subscriptors acceptarien pagar un servei que poden obtenir sense cap càrrec. Aquest tipus de pensament continua perjudicant fortament la importància de la seguretat en línia i deixa els usuaris vulnerables als riscos que existeixen a partir de les dades que poden accedir fàcilment a través d’Internet. L’ús d’una VPN segueix sent una de les millors maneres de que els individus puguin protegir la seva identitat en línia i, a més, accedir a llocs web i canals que d’altra manera no podrien. Per tant, com es pot establir si un proveïdor de serveis VPN és de confiança o no?

El vostre servei VPN és de confiança? - Com saber

El vostre servei VPN és de confiança? – Com saber

Com determinar si la vostra VPN és de confiança o no?

Si el mercat de VPN és tan gran com és, els proveïdors solen centrar-se en elements del seu servei que busquen tranquil·litzar els seus clients sobre la seguretat que és afrontar amb ells. Veurem alguns d’aquests elements en aquesta revisió, de manera que estigueu ben equipats per saber com pot ser que val la pena subscriure’s a un servei VPN..

Ubicació de la seva seu

Quan es troba un servei VPN té un paper fonamental a l’hora de determinar el tipus de seguretat que haureu d’esperar rebre una vegada que us subscriviu al servei. Això és degut a que, hi ha certs llocs a tot el món on la legislació permet que el govern o una autoritat associada obligin el servei a enviar registres que mostrin la seva activitat en línia. Si un proveïdor de VPN està basat en una regió, és segur suposar que realment no podreu gaudir del vostre dret a la privadesa en línia. Per evitar ser atrapat amb aquests proveïdors, el millor que s’asseguri que la seva selecció no es basa en qualsevol dels països que pertanyen als grups de vigilància internacionals.

Grups de vigilància internacionals

Aquests grups s’identifiquen principalment fent referència al nombre de països que formen el grup, seguit del terme “ulls”. Actualment hi ha tres aliances d’aquest tipus;

  • 5 Ulls: format per Austràlia, Canadà, Nova Zelanda, EUA & el Regne Unit.
  • 9 Ulls: format per totes les anteriors més Dinamarca, Països Baixos, França & Noruega.
  • 14 Ulls: format per totes les anteriors més Alemanya, Itàlia, Espanya, Suècia & Bèlgica.

L’acord entre aquests països és que treballaran junts compartint informació per arrasar qualsevol activitat criminal o terrorista que es comparteixi en línia. Per fer-ho, tenen l’autoritat per demanar informació tant dels serveis d’ISP com de VPN. Pot ser que això no sigui adequat per a qualsevol persona que no es consideri delinqüent i, tot i així, valori el seu dret a la privadesa en línia. La millor manera d’evitar trobar-se en una situació així seria buscar un subscriptor la seu central no estigui ubicada en cap d’aquests països.

Política de registre

Un altre element que podeu utilitzar per indicar si el vostre servei VPN és de confiança o no és la seva política de registre. Diversos proveïdors tenen polítiques diferents i és del vostre interès subscriure-vos-hi només a una de les polítiques de registre sense registre més sòlides possibles. Si ho feu, suposa llegir atentament el tipus de servei que us ha promès el proveïdor i comprendre el que comporta la seva política de registre..

Per exemple, podeu trobar un proveïdor que indiqui clarament la seva intenció de guardar registres d’informació, com ara el següent;

  • Les adreces IP que vau utilitzar.
  • Les dates en què vau iniciar la sessió al servei VPN.
  • El tipus de trànsit que pot haver estat enviat mitjançant la connexió VPN.
  • Quant de temps vas estar en línia.

Quan se’ls pregunta per les raons per emmagatzemar aquesta informació, molts proveïdors de VPN afirmen que ho fan per protegir el seu negoci de persones que podrien estar utilitzant la seva protecció per realitzar activitats il·legals en línia o fins i tot per evitar activitats que potser danyin la seva xarxa VPN. . Totes aquestes respostes són raons, tot i que amb l’objectiu principal de recórrer a un servei VPN és assegurar l’anonimat en línia, molts usuaris poden argumentar que encara no estarien satisfets amb la gravació d’aquests detalls..

Crítics en línia

Si realment no teniu el temps per considerar individualment totes les funcions que inclouen un servei VPN i com fan que el proveïdor valgui la pena registrar-se, una manera més ràpida d’avaluar-les seria llegir més informació sobre els clients i els experts han de dir sobre la seva experiència. Hi ha tones de llocs web a Internet on es publiquen ressenyes detallades sobre el nivell de servei que ofereix un proveïdor VPN. Un cop hàgiu identificat alguns de versemblants i vinguts per les seves ressenyes, sereu ben informats sobre el tipus de proveïdor en què podeu confiar per a la vostra seguretat en línia..

Conclusió sobre Com saber si la vostra VPN és de confiança

Ara que haureu d’aprendre alguns consells i trucs, res no us hauria d’evitar d’un proveïdor que tingui els vostres interessos més importants. Si encara ens ve de gust fer una recomanació directa sobre el servei de VPN per provar-ho, llavors li recomanem veure què li agradaria ExpressVPN. El seu servei és conegut com de primera qualitat i el seu equip d’atenció al client ben format. El millor seria deixar alguna pregunta o comentari que tingueu a la secció següent. Ens complau saber-vos & encantat de respondre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me