Els hackers no els agrada quan feu servir VPN

Els ciberdelinqüents ataquen empreses i individus cada dia. Tant si es tracta d’un atac de pesca o d’un ransomware, o pot ser un virus que només genera estralls, hi ha diverses maneres en què els ciberdelinqüents poden pertorbar la vostra vida en línia. I si bé els pirates informàtics poden atacar gairebé qualsevol persona, els objectius generalment són persones vulnerables, amb poca o cap informació sobre seguretat en línia.


Els hackers no els agrada quan feu servir una VPN

Els hackers no els agrada quan feu servir una VPN

Com els hackers comprometen la vostra seguretat en línia

Les persones conscient de la seguretat solen utilitzar xarxes de ceba per navegar i VPNs per a la seguretat arrodonida. I els pirates informàtics volen evitar aquests individus perquè persones ben informades tenen menys probabilitats de caure per les seves estafes. A continuació, es mostren algunes estafes que poden provocar els pirates informàtics per obtenir les vostres dades.

Fer pirates mitjançant wifi

Els pirates informàtics poden establir Wi-Fi gratuïta a prop d’aeroports o restaurants. És fàcil configurar un hotspot i controlar-lo per llegir el trànsit entrant i sortint. Quan us connecteu a una xarxa pública, les persones que l’han configurat poden veure tots els vostres noms d’usuari i contrasenyes. Si esteu en un aeroport i veieu una connexió Wi-Fi amb “aeroport” al seu nom, probablement suposareu que sigui la Wi-Fi oficial de l’aeroport i us hi connecteu..

Els pirates informàtics odien les VPN. Si us connecteu a la connexió Wi-Fi, les vostres dades seran robades, tret que estigueu connectat a una VPN. Una VPN xifrarà totes les vostres dades, de manera que sempre que us connecteu, inicieu la VPN i, a continuació, navegueu per altres llocs web.

Quan esteu connectat a la VPN i accediu a una connexió Wi-Fi, esteu fent servir l’internet del pirata informàtic però no els deixeu tenir accés a la vostra informació privada. De manera que en lloc de que el pirata informàtic tingui beneficis, gaudireu del pirateig. Per això, els hackers no els agraden els telèfons intel·ligents i altres dispositius amb VPN i els eviten a tota costa.

Home en atac mig

Si un pirata informàtic es troba a la xarxa mitjançant un atac MITM, podrà llegir tot el trànsit entrant i sortint. També podran modificar els paquets de dades. Un hacker amb un coneixement moderat dels telèfons intel·ligents pot atacar fàcilment una víctima desconcertada. Tanmateix, si utilitzeu una VPN, estareu segur de tals atacs. Una VPN xifra les vostres dades de manera que qualsevol paquet que rebrà el pirata informàtic serà xifrat i no llegible.

Com que els hackers no poden llegir els paquets de dades, ho odien quan les seves víctimes utilitzen VPN. Si un pirata informàtic coneix que la seva víctima previst utilitza una VPN, voldria trobar una altra víctima. És gairebé impossible que es creï un paquet de dades amb un xifrat de 256 bits.

Ransomware

Tot i que molta gent té coneixement de les estafes que descarreguen, en gran part encara desconeixen el ransomware. Un ransomware funciona bloquejant els fitxers i les aplicacions i demanar-vos que realitzeu un pagament (en criptocurrency, de manera que no es pugui localitzar). Aquest és el rescat que pagueu per recuperar els vostres fitxers. Aquesta és una manera fàcil de guanyar diners per als pirates informàtics.

Els ciberdelinqüents accedeixen al vostre dispositiu quan accedeix a Internet a una xarxa pública. D’aquesta manera, els pirates informàtics poden instal·lar els seus fitxers al vostre sistema. Després d’un temps determinat, aquests fitxers actuen i bloquegen tot el vostre sistema. Tot i que no se li aconsella pagar la rescat, moltes persones volen recuperar els seus preciosos fitxers i acabar pagant el que els hackers sol·liciten. I el problema és que, fins i tot si pagueu la rescat, no hi ha cap garantia de que recupereu els fitxers.

Com protegir el vostre dispositiu contra els pirates informàtics

Hi ha dos programes o aplicacions principals que podeu utilitzar per augmentar la seguretat del dispositiu i dificultar l’accés a les dades sensibles als pirates informàtics..

  1. Utilitzeu programari antivirus: Configura un programari antivirus a l’ordinador o al telèfon intel·ligent. Els programes antivirus com Avast i AVG són la primera línia de defensa contra diverses amenaces en línia com ara virus, programari maliciós i ransomware.
  2. Utilitzeu la VPN:  Sempre se li recomana connectar-se a un servidor VPN sempre que entri en línia. Això us permetrà xifrar tot el trànsit d’Internet. D’aquesta manera, impedeix que els possibles fanalistes no esquincin el que esteu fent mentre navegueu pel web.

Els hackers no els agrada quan feu servir una VPN

Per mantenir-vos fora d’atacs, seguiu les millors pràctiques per a la seguretat en línia i utilitzeu sempre una VPN. Els pirates informàtics l’odien quan les seves víctimes són intel·ligents i es protegeixen de les entitats malintencionades. Simplement dificulta les coses per als delinqüents.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me