La VPN gratuïta és segura? Per què l’ús de VPN gratuïtes pot ser arriscat

La VPN gratuïta és segura? Normalment ens atreu les coses lliures. Regals gratuïts, dades gratuïtes, aplicacions gratuïtes. Poca gent decideix pagar alguna cosa quan hi hagi una versió gratuïta disponible. Les coses gratuïtes no sempre són dolentes. Per què no provar alguna cosa nova? Sempre que no us mossegui! Tot i això, hi ha casos en què els serveis gratuïts poden ser fàcils a la butxaca, però més endavant costen molt. La Xarxa privada virtual gratuïta és un servei que ofereix opcions gratuïtes i de pagament.


La VPN gratuïta és segura? Per què l’ús de VPN gratuïtes pot ser arriscat

La VPN gratuïta és segura? Per què l’ús de VPN gratuïtes pot ser arriscat

Què és VPN?

Una VPN protegeix les vostres comunicacions digitals xifrant les vostres connexions i amagant la informació d’altres persones. En l’era del desenvolupament tecnològic, quan els crims cibernètics estan en augment, és molt important estar segurs a Internet. Una VPN és una eina fantàstica per protegir la vostra informació contra ciberdelinqüents. Però és un servei que no és barat, fet que porta a moltes persones a prémer el botó de serveis VPN gratuïts.

Els serveis VPN gratuïts són segurs?

En definitiva, no. La gent assumeix que els serveis VPN gratuïts i de pagament ofereixen la mateixa qualitat, però realment no ho són. És com si totes les pel·lícules siguin iguals? No! És Kill Bill igual a Transformers? No! El Parent II és igual a Star Trek Beyond? No! D’acord, obté la foto. A més, hi ha perills ocults en serveis VPN gratuïts que la majoria dels usuaris no poden reconèixer. A més, moltes VPN gratuïtes també poden ser falses.

Analitzem els principals riscos d’utilitzar una VPN gratuïta:

Programari maliciós ocult

És difícil escapar de programari maliciós en aquests dies, com si és difícil escapar-se d’impostos alts si viviu a Califòrnia o a Nova York, és per això que tants estatunidencs surten d’aquests estats, però aquest és un altre tema. Es troben a tot arreu i tenen diferents formes i tenen un propòsit: guanyar diners per enganyar-te o per piratejar la informació..

Els usuaris confien en una VPN per mantenir les seves activitats en línia segures, però molts serveis gratuïts tenen programari maliciós ocult que pot robar les vostres dades. Podeu fer-ho enviant-vos correus electrònics de correu brossa, robant les dades de la vostra targeta de crèdit, fent que el vostre dispositiu inaccessible o piratge als vostres comptes en línia. Diversos serveis de VPN gratuïts han amagat programari maliciós però sovint la gent no ho sap.

Seguiment ocult

Generalment, es suposa que una VPN no registri les dades dels usuaris. Però les VPN gratuïtes no només registren les dades dels usuaris, sinó que també fan el seguiment de les vostres activitats en línia. El servei VPN es pot vendre a tercers. Segons un estudi, més del 75 per cent de les VPN gratuïtes recopilen dades dels usuaris, tot i que prometen una seguretat completa.

Les VPN gratuïtes posen en perill les vostres dades en lloc de protegir-les. No hi ha manera de saber si el servei és fals o genuí, perquè és gratuït. En lloc de mantenir les vostres dades segures, les VPN gratuïtes us venen.

Accés de tercers

Moltes VPN gratuïtes indiquen clarament als seus llocs que la informació dels usuaris es comparteix amb serveis de tercers. Asseguren els usuaris que aquestes dades són sempre anònimes, però no hi ha manera de saber si és certa. L’accés de tercers a les vostres dades és perillós i posa en risc la vostra informació privada. Si pretenem recopilar dades de l’usuari per complir la seva legalitat, les VPN gratuïtes realment venen la vostra informació a tercers desconeguts que siguin lliures d’utilitzar-la, tot i que vulguin.

Les fuites de trànsit

Les fuites de trànsit es produeixen quan la vostra adreça IP es filtra del túnel VPN, exposant la vostra identitat i informació. Se suposa que una VPN fa el contrari, és a dir, xifra les dades. Les VPN gratuïtes són gairebé sempre responsables de filtracions. Quan la vostra adreça IP i la informació privada no són segures, no té cap sentit utilitzar una VPN.

Malauradament, moltes VPN de pagament també tenen fuites de trànsit. Això estableix el fet que no sou totalment segur en línia, independentment de la VPN que utilitzeu.

Robatori d’ample de banda

Un problema molt freqüent d’utilitzar VPN gratuïtes és el robatori d’amplada de banda. Moltes VPN gratuïtes roben l’amplada de banda dels usuaris i després la venen a tercers. És possible que altres persones que utilitzin el vostre ample de banda robat mitjançant serveis de tercers mai sàpiguen que és fraudulent. Mentrestant, perds l’amplada de banda i comprometreu la seguretat.

Segrest del navegador

És possible que hagueu observat llocs web no garantits que us redireccionen cap a llocs associats o llocs maliciosos sense el vostre permís. Imagineu-vos que un servei VPN us ho faci quan us prometia protegir les vostres dades. Aquesta activitat fraudulenta s’anomena segrest del navegador, quan la VPN us redirigeix ​​cap a algun altre lloc web en lloc de portar-vos allà on volíeu anar. Moltes d’aquestes també poden ser malicioses i podeu acabar descarregant un virus i infectant el vostre dispositiu.

Totes les VPN gratuïtes no són segures?

No totes les VPN gratuïtes no són segures, però moltes són. La millor manera de protegir les vostres comunicacions en línia és amb una VPN meravellosa i de pagament. Les VPN pagades que es respecten i són justes), i que durant tant de temps es fan a les empreses, ofereixen un servei de qualitat i tenen una excel·lent atenció al client. D’altra banda, no es pot confiar en VPNs gratuïtes amb informació privada. Com que són gratuïts, no hi ha promeses.

Els proveïdors de serveis VPN en els quals podeu confiar

Mantenir servidors VPN a tot el món va costar una gran quantitat de diners. El mateix és el desenvolupament al client i el servei d’aplicacions VPN. No és estrany doncs que una subscripció a VPN us pugui oferir fins a 10 dòlars al mes. De fet, és increïble que algú ofereixi VPN de forma gratuïta sense voler alguna cosa a canvi. Al final, obté el que paga per: privacitat addicional, seguretat i Internet sense restriccions. A continuació, es mostren els proveïdors de serveis VPN adequats que tots són de confiança.

La VPN gratuïta és segura? Embolicar

Si heu d’utilitzar VPN gratuïtes, investigueu-ho bé abans. Consulteu ressenyes en línia, pregunteu-ne a altres que utilitzin VPN gratuïtes i llegiu atentament els termes i les condicions. Si encara teniu dubtes, premeu el botó per obtenir una VPN de pagament, sobretot si sovint feu transaccions bancàries en línia. Les VPN gratuïtes no són simplement un risc que valgui la pena assumir. Molts serveis VPN de bona reputació ofereixen una garantia de devolució, de manera que aprofiteu aquesta opció per comprovar si el servei us convé.

La seguretat en línia és crucial ara (com sempre!). Assegureu-vos que el que confieu per mantenir-vos segur no us acabarà posant en risc.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me