Les aplicacions de missatgeria més segures de tots els temps

Quines són les aplicacions de missatgeria més segures per a missatges de text privats? El nombre de vegades que escoltem sobre els missatges i els missatges de correu electrònic personals que ara es pirateja ara és sempre elevat, gràcies a la indignació que els pirates informatius sense escrúpols tenen ara per a la informació privada dels usuaris. Independentment de si aquests pirates informàtics actuen de forma independent o fora del patrocini estatal, els mecanismes que utilitzen per obtenir accés a la correspondència privada de les persones són cada cop més avançats. Això requereix que els usuaris estiguin en alerta alta i adopten garanties que els permetin mantenir les seves dades privades protegides.

Les aplicacions de missatgeria més segures del 2017

Les aplicacions de missatgeria més segures

Una de les maneres en què un usuari pot fer-ho és assegurant-se que l’aplicació de missatgeria que utilitza per comunicar conté algun nivell de xifrat; de manera que els seus missatges privats no siguin susceptibles de caure en mans equivocades.

Probablement, us pregunteu, quins productes heu d’utilitzar per millorar la vostra privadesa? Anem a conèixer els serveis més populars de missatgeria dels consumidors per donar-vos una idea del nivell de protecció que hauríeu d’esperar.

Com de privada és la seva aplicació de missatgeria?

El que heu de tenir en compte aquí és si el vostre servei de missatges és “Xifrat de punta a punta”. Aquest és el tipus de xifratge en què el vostre proveïdor de serveis no emmagatzema realment còpies dels missatges que envieu als seus servidors. Evita qualsevol extracció de missatges per part d’agències d’aplicació de la llei o, fins i tot, anunciants. El que envieu només es pot llegir als dispositius de l’emissor i del destinatari.

Quines aplicacions de missatgeria ofereixen xifratge de punt a final?

Quines aplicacions de missatgeria ofereixen xifratge de punt a final?

Aplicacions de missatgeria populars i xifratge de punt de final

A continuació es mostren algunes de les aplicacions / serveis més utilitzades i què s’han d’oferir en termes de privadesa.

  1. Messenger: com a resposta de Facebook a WhatsApp, Messenger us permet activar el xifratge de punta a punta especificant que els missatges que escriviu seran enviats en “secret”. Tot i això, no s’activa de manera predeterminada.
  2. iMessage: El famós servei de missatgeria d’iPhone només ofereix el xifratge de punta a extrem quan l’emissor i el receptor són usuaris de l’iPhone. Els textos que envieu als usuaris d’Android no estan xifrats realment. També tingueu en compte que si feu servir iCloud per fer còpies de seguretat de la informació, els missatges que envieu es guardaran als servidors d’Apple. Desactiveu aquesta configuració per enviar els vostres missatges sense deixar rastre.
  3. Skype: Quan es tracta de missatgeria, Skype és un dels noms més antics al voltant. En termes de privadesa, Skype no ofereix xifratge de punta a extrem.
  4. Snapchat: La popularitat d’aquesta aplicació de missatgeria s’ha disparat durant els darrers anys. Malauradament, Snapchat no ofereix xifratge de punta a punta.
  5. Hangouts: el conegut servei de xat de vídeo i missatgeria de Google només sap que suprimeix els missatges del vostre historial mitjançant la funció “fora de registre”, però continuen sent als servidors de l’empresa..
  6. Senyal: amb altes recomanacions que arriben des de l’esquerra, la dreta i el centre, l’ús d’aquesta aplicació ha estat creixent constantment des que Donald Trump es va convertir en president. Es coneix que Edward Snowden, al costat d’altres experts, ha parlat en elogi d’aquesta aplicació, potser perquè el codi font és de codi obert i pràcticament qualsevol que tingui un bon programa de programació pugui examinar-se per a totes les llacunes de seguretat..
  7. Telegram: molt popular als Estats Units, Telegram us ofereix una funció que us permetrà activar el xifratge de punta a extrem mitjançant “xats secrets”. Tanmateix, no està activada de manera predeterminada.
  8. Confia: Probablement no sigui l’aplicació de missatgeria més popular del món. malgrat això, El lloc web de l’empresa afirma clarament que la seva aplicació ofereix el xifratge de final a extrem de manera predeterminada.
  9. Whatsapp: els nois de WhatsApp realment van canviar el seu joc després de l’adquisició per part de Facebook, ja que abans, realment, no oferien el xifrat de missatges de punta a punta com ho fan ara.
  10. Missatges de text: Els missatges de text ordinaris solen ser admesos pel tribunal i, per tant, per ser utilitzats, significa que realment no estan xifrats.

VPN: una capa addicional de privadesa

Si voleu assegurar-vos que ningú no escolta la vostra missatgeria, us aconsellem que utilitzeu una VPN. Una xarxa privada virtual, més coneguda com a VPN, bàsicament us permet xifrar tot el trànsit. També inclou els vostres missatges. Aquí teniu una llista del millor servei VPN per a missatgeria en línia segura. També podeu llegir la nostra guia completa de revisió de VPN aquí.

Pensaments finals sobre per què hauríeu de protegir els vostres missatges privats

Saber que ningú no és capaç d’interceptar els missatges privats que envieu mitjançant correu electrònic o text aporta un element de seguretat que només podreu apreciar si heu tingut una experiència en què us heu robat la informació privada. Podrien ser hackers o estafadors de targetes de crèdit. El més important, es podria haver prevenit. Tot el que necessites és prendre les mesures necessàries. Fes el pas i protegeix les teves dades. El dany que es pot fer si en alguns casos no es pot considerar irreversible. Recordeu-vos que, si realment agraïu la vostra privadesa, sempre és millor connectar-vos a un servidor VPN. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me