Millors canals de streaming de la NFL el 2020

Durant molt de temps, els esports en directe han estat l’únic domini de la televisió. Fins i tot quan diversos centenars de persones han canviat a la transmissió en directe, per veure la transmissió en directe d’esdeveniments esportius, encara van recórrer a l’humil cable o televisió per satèl·lit. Aquest escenari va ser degut principalment a la incertesa que envoltava la reproducció. Les emissores van preferir cenyir-se al mitjà provat de televisió en lloc de canviar a la transmissió. Els patrocinadors també han estat més en nombre de les emissions de televisió.

Millors canals de streaming de la NFL del 2018

Millors canals de streaming de la NFL el 2020

Tanmateix, les emissores comencen a adonar-se que la reproducció té un abast molt més gran que la televisió. La reproducció també és més ràpida, i milions de persones veuen alhora. A més, també és fàcil interactuar amb el públic mentre es produeix una transmissió en directe.

La tendència del tall de cable està aquí per quedar-se

Tenint en compte aquest escenari canviant, els esports han estat rebent plataformes de streaming dedicades a tot tipus d’espectadors. Així que ara podeu avançar i tallar el cordó amb seguretat perquè la National Football League (NFL) té algunes notícies excel·lents per als afeccionats al futbol.!

Com tothom sap, els jocs de la NFL es transmeten a Fox i CBS les tardes de diumenge, a NBC els diumenges a la nit i a ESPN els dilluns a la nit.

Aquestes són les opcions de cable i satèl·lit habituals per a aquells que encara disposen de TV. Per atendre els fans de streaming, la NFL també transmetrà els jocs de dijous a la xarxa NFL, i també a Fox, Amazon Prime i Twitch alhora. Això vol dir que finalment podeu veure els jocs NFL legalment en línia sense cable.

Aquest és el segon any que Amazon arriba a publicar “Football Night Football”. El streaming de Twitch és el primer d’aquesta temporada. A part d’aquestes opcions de reproducció populars, hi ha NFL RedZone, un canal que només està disponible durant la temporada NFL dedicat a la cobertura en directe de tots els partits de diumenge.

Millors canals de streaming de la NFL el 2020

Algunes de les millors opcions de transmissió en directe de jocs NFL a Apple TV, Roku, FireStick, PS4, Xbox One, Android, Chromecast i iOS són:

1. Pass NFL de jocs

Hi ha dues versions GP NFL: una per als EUA i una altra per a la resta del món. La versió US NFL Game Pass només permet als subscriptors veure les reproduccions. La versió International NFL Game Pass, en canvi, emet tots els jocs NFL en directe en línia.

2. Amazon Prime

Perquè Amazon pugui viure els jocs NFL en streaming, Verizon va renunciar als drets. Fins aleshores, només els subscriptors sense fils de Verizon podien transmetre el streaming dels jocs a l’aplicació mòbil NFL. Amazon Prime transmetrà onze dels partits de futbol de dijous a la nit.

Els subscriptors de Twitch arriben a veure el streaming de forma gratuïta a Amazon sense haver de comprar cap membre.

3. PlayStation Vue

La plataforma de transmissió de televisió en directe de Sony, PS Vue, inclou totes les xarxes de jocs NFL a la subscripció regular, amb l’opció d’afegir el canal NFL RedZone per un import de 10 dòlars al mes..

Fins i tot amb el pla més barat a 50 dòlars, els subscriptors aconsegueixen les cinc xarxes (CBS, Fox, NBC, ESPN i Xarxa NFL). Els canals que obteniu també depenen del lloc on viviu. Algunes regions només poden obtenir contingut a la carta i no emetre’s en directe. En aquest cas, heu de recórrer a altres opcions, que inclouen el servei de satèl·lit o per cable.

4. DirectTV ara

Si sou subscriptor de DirectTV Now, el pla bàsic de 40 dòlars inclou jocs a CBS i Fox els diumenges, Sunday Night Football a NBC, Monday Night Football a ESPN i Saturday Night Football a Fox. Per veure jocs a la xarxa NFL, necessitareu obtenir el paquet Just Right a 55 dòlars al mes. Amb tots aquests llocs de treball que es creen a Amèrica, això és quelcom que moltes persones poden permetre ara.  

Com en tots els serveis de streaming, els canals poden variar d’una regió a una altra. El bitllet de diumenge de la NFL ja no està disponible a DirectTV Now perquè requereix una connexió per satèl·lit. Per veure el Sunday Ticket en streaming en directe, heu de demostrar que no podeu obtenir un servei de satèl·lit.

5. Sling TV

Es fa una mica complicat amb Sling TV, ja que es poden veure els jocs de la NFL als seus plans blaus i taronja i tots dos costen 25 dòlars al mes. El Pla Blau retransmet els partits de dijous i diumenge a Fox, NBC i la xarxa NFL.

El Pla Taronja emet els jocs de dilluns a la nit a ESPN. Només els subscriptors de Blue poden afegir NFL RedZone i el paquet Sports Extra per un import addicional de 10 dòlars al mes. O podeu comprar Blue i Orange per 40 dòlars.

6. FuboTV

FuboTV és una plataforma dedicada a l’esport i el pla de 35 dòlars inclou CBS, Fox, NBC i NFL Network, però deixa fora d’ESPN. Fins i tot quan el preu puja a 45 dòlars a partir del segon mes, no hi ha cap ESPN. Un import de 9 dòlars addicionals al mes li donarà la NFL RedZone si encara seguiu aquest esport. Molta gent només mira el futbol universitari ara i mira més beisbol i bàsquet després de com la NFL continua insultant aquest país.

7. Hulu i YouTube TV

Tant Hulu com YouTube tenen la seva pròpia TV en directe, on podeu veure jocs en directe de la NFL. Per veure contingut en directe, el preu és de 40 dòlars mensuals tant pels serveis, com pels canals iguals: CBS, Fox, NBC i ESPN, i sense xarxa NFL.

A part d’aquestes opcions, també podeu veure la transmissió en directe de jocs a l’aplicació NFL. Ara que Verizon ja no és el titular dels drets, qualsevol pot transferir els jocs al seu telèfon.

Tanmateix, només podreu veure jocs locals, al mercat, a més de les emissions nacionals els dilluns, dijous i diumenges. Els jocs també es poden transmetre a l’aplicació Yahoo.

Millors aplicacions de streaming de NFL

Amb totes aquestes opcions de streaming, aquesta serà una temporada plena d’acció per als aficionats a la NFL. Tingueu en compte que també podeu obtenir aquests apagats apagats NFL amb l’ajut d’una VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me