NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Quin és millor?

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro – Quin hauria de comprar? La transmissió de serveis s’ha convertit en un segment molt popular i les grans empreses tecnològiques estan buscant un gran pastís d’aquest sector de ràpid creixement. Des de behemoths com Apple i Amazon fins a jugadors antics com Roku, tothom ha saltat al carro. Fins i tot Nvidia, una marca associada als jocs de PC no ha estat capaç de resistir la temptació. El seu dispositiu de reproducció orientat al joc titulat Shield TV va crear un gran xàfec el 2015 quan va debutar. Tenia alguns inconvenients, però el successor, també conegut com Shield TV 2017, va aconseguir planificar la majoria de problemes, fins al punt que ha estat batejat com el vaixell insígnia d’Android TV. Tot i això, Nvidia també ha llançat una versió Pro al CES 2017. Pot resultar difícil per a tu escollir el candidat adequat. Hem preparat la següent comparació de Nvidia Shield TV i Shield TV Pro amb l’esperança que us faciliti la vostra decisió final.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Quin és millor?

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro: el que és millor?

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro

L’elecció entre Nvidia Shield TV 2017 i la versió Pro pot ser confusa. Els dos servidors ofereixen unes especificacions sòlides i un rendiment satisfactori en els fonaments bàsics. Una anàlisi i una comparació minucioses us poden facilitar la tasca.

Disseny

Nvidia Shield TV 2017 i Shield TV Pro difereixen per disseny. Si vau veure la primera versió de TV de blindatge, trobareu una semblança amb el primer dispositiu i Shield TV Pro. El Shield TV 2017 és més compacte i, en primer lloc, és millor amb espais inclinats. Pesa només 250 grams enfront dels 654 grams dels professionals. L’estil és força similar malgrat la gran diferència de mida i pes.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Disseny

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Disseny

Especificacions

Només és natural que el Nvidia Shield TV 2017 Pro tingui unes especificacions millors que el Shield TV 2017. Al model Pro, obteniu una ranura micro USB i una ranura microSD. Aquests models no es troben al model estàndard de Shield TV. Tot i això, tots dos models disposen de ports USB i HDMI. La Pro té un HDD mamut de 500 GB en contraposició a l’emmagatzematge intern de 16 GB de 25 anys amb Shield TV. La resta de les especificacions són les mateixes en ambdós dispositius. Tots dos s’envien amb un comandament agrupat. Ambdós dispositius funcionen amb el molt reconegut processador Tegra X1 de Nvidia i 3 GB de memòria RAM.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Especificacions

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Especificacions

Característiques i programari

No hi ha molt per segregar els dos dispositius pel que fa a la transmissió i la llista de funcions. Ambdós dispositius permeten reproduir contingut d’alta definició de serveis com Netflix i el contingut 4R HDR és compatible. Aquests dispositius també admeten Amazon Prime Instant Video i també Hulu. Pel que fa a jocs, podeu transmetre el servei directament mitjançant un PC o utilitzar el servei de subscripció GeForce Now. Tots dos admeten la funció AI de Google Assistant. Tots dos dispositius tenen suport per a la connexió Wi-Fi 802.11ac i funcionen amb una nova versió d’Android TV alimentada per Android 7.0 Nougat.

Preu

Aquí és on hi ha la diferència més gran. El 2017 Shield TV costa 100 euros menys que el germà Pro. La versió Pro no s’adreça clarament a aquells amb un pressupost modest.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Preu

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Preu

Control remot

Tant el Shield TV de 2017 com el seu germà Pro estan acompanyats de la unitat de comandament a distància, però els comandaments a distància no són el mateix. El comandament a distància Shield TV de 2017 no té una presa auricular. Però ha incrustat IR blaster de manera que podeu utilitzar-lo per controlar el televisor. El 2017 Shield TV Pro no té blaster IR, però inclou una presa auricular. El comandament Shield TV Pro funciona mitjançant un port micro USB que s’utilitza per recarregar la bateria a l’interior, a diferència del comandament estàndard.

Kodi

Tant el Nvidia Shield TV com el Shield TV Pro s’adapten perfectament a Kodi. El seu impressionant poder de processament els permet manejar perfectament l’aplicació Kodi 17 Krypton.

Millor VPN per Nvidia Shield

Com en qualsevol altre dispositiu de streaming, les aplicacions i canals que podeu obtenir a Nvidia depenen del vostre país de residència actual. Els nord-americans, per exemple, accedeixen a canals com ara Netflix americà, HBO GO i Hulu. Totes aquestes aplicacions estan geoblocades fora dels Estats Units. Per tal d’evitar les restriccions regionals, heu de deteriorar la ubicació de Nvidia Shield mitjançant una xarxa privada virtual anomenada VPN. El procés per configurar una VPN a qualsevol protecció de Nvidia no és tan difícil; no heu de ser una tecnologia freak per tal de resoldre-ho tot. Els avantatges que obté són immenses.

A continuació, podeu trobar una llista dels millors serveis VPN tant per a Nvidia Shield com a Nvidia Shield Pro.

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro: Quin comprar?

Aquesta pot ser una pregunta complicada, fins i tot després de comparar els dos dispositius de streaming tal com és. Els factors més importants que us ajudaran a prendre la decisió final entre el duo és l’espai d’emmagatzematge. Penseu-hi des d’una perspectiva pràctica. L’emmagatzematge de 16 GB es cobrirà més ràpidament del que pugueu imaginar i l’HDD de 500 GB pot acollir molts jocs i fitxers de música amb facilitat, tot i que això no és un emmagatzematge il·limitat. Ei, la vida no és perfecta!

Si viviu en un apartament enquadernat i cada cosa importa, el model Pro pot resultar molest per a vosaltres. El comandament a distància és el factor diferenciador final entre tots dos. Penseu si voleu tenir un comandament comú per controlar la televisió i poder-lo utilitzar per escoltar també cançons i poder gestionar el contingut multimèdia..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me