Proveïdors de correu electrònic més segurs

La modificació del correu electrònic s’ha convertit en un problema global amb que cada vegada hi ha més ciberdelinqüents que s’uneixen a la contrada, de la mateixa manera que cada cop són més les ciutats nord-americanes en fallida i es converteixen en guetos gegants a causa de la correcció política i els impostos elevats, però aquest és un altre tema. A més, es requereixen serveis de correu electrònic segurs que mantinguin tots els vostres correus electrònics adequadament confidencials i els protegissin de qualsevol manipulació il·legal. El correu segur no només significa correu electrònic xifrat, sinó també aquell que manté un gran anonimat, com també sistemes de correu electrònic autodestructius. A la revisió següent, fem un cop d’ull als proveïdors de correu electrònic més segurs del món.


La majoria de proveïdors de servei de correu electrònic segurs

Proveïdors de correu electrònic més segurs

Es van resumir els serveis de correu electrònic més segurs del món

Hem provat diversos proveïdors de correu electrònic. Aquí hi ha els més segurs:

 1. ProtonMail
 2. MailFence
 3. Tutanota
 4. CounterMail
 5. Hushmail

Proveïdors de correu electrònic més segurs

A continuació, es consideren alguns dels proveïdors de serveis de correu electrònic més segurs:

Revisió ProtonMail

ProtonMail garanteix que el xifratge i el desxiframent es produeix a l’aplicació disponible per a Android i iOS o el navegador fent ús de JavaScript. La majoria dels servidors ProtonMail només emmagatzemen correus electrònics xifrats que vénen sense claus i / o contrasenyes que es poden utilitzar per desxifrar-los. ProtonMail ha estat reconegut i acceptat com un dels serveis de correu electrònic més segurs, ja que té un fort filtre de correu brossa, a més d’una interfície senzilla que inclou dreceres de teclat i edició de text ric..

Per fins i tot organitzar automàticament el correu, ProtonMail utilitza etiquetes, carpetes personalitzades i regles per als correus electrònics entrants també amb comptes de pagament. A més, no permet cercar un text de missatge xifrat. Això requereix que tots els correus electrònics es desxifrin en temps real al navegador.

Fins i tot els no usuaris de ProtonMail poden respondre de forma xifrada mitjançant una contrasenya per desxifrar el correu. A més, qualsevol missatge enviat a través de ProtonMail caduca automàticament al cap de quatre setmanes. Utilitza l’estàndard OpenPGP i no és accessible mitjançant IMAP i SMTP. A més, no existeixen complements d’Outlook com a complements d’altres correus electrònics. Fins i tot podeu tenir el vostre propi nom de domini.

Revisió Mailfence

El xifratge per correu electrònic no és la característica singular de Mailfence. Aquest és un servei de calendari i de correu electrònic que es basa molt en la seguretat del correu. Aquí un servei web i un compte de correu electrònic incorporen xifratge de claus públiques OpenPGP. És possible crear parells de claus per als vostres comptes, alhora que també administreu una botiga de diverses claus per a aquells a qui vulgueu enviar correus electrònics de manera segura..

Mailfence és accessible mitjançant SMTP i IMAP mitjançant connexions TLS / SSL segures amb qualsevol programa de correu electrònic que trieu. A més, Mailfence no es pot utilitzar per transmetre missatges xifrats a aquells que no utilitzin OpenPGP i que no tenen clau pública. A més, el programari de Mailfence no està disponible per a la inspecció de codi obert. Això sí, perjudica una mica la privadesa i la seguretat del sistema. Mailfence està basada a Bèlgica i està subjecta a les normes i regulacions belgues i de la UE. El seu emmagatzematge en línia a 200 MB és una mica limitat.

Revisió de Tutanota

Tutanota és similar al disseny intel·ligent de ProtonMail i també es coneix amb seguretat. Tot envia alguns amb xifrats i desxifres al dispositiu i utilitza una clau de xifrat altament privada a la qual fins i tot Tutanota no pot accedir. Aquesta clau de xifrat extremament privada és tot el que es necessita per intercanviar correus segurs amb altres usuaris de Tutanota. Per a correus electrònics amb xifrats fora del sistema, cal una contrasenya del missatge.

El destinatari pot recollir-lo per correu electrònic mitjançant una interfície web que els permet respondre també de forma segura. Tutanota fa ús de RSA i AES per a xifrar el correu i no pot rebre correus de fonts externes que utilitzen un estàndard particular. Els servidors de Tutanota es posen a Alemanya i altres països de la UE on s’apliquen predominantment les regulacions alemanyes.

Les aplicacions i la interfície web per a Android i iOS es poden utilitzar a fons i inclouen un filtre de correu brossa i carpetes personalitzades. El concepte de cerca no existeix i no es pot enviar res, sinó un text senzill, com també fitxers adjunts de Tutanota. Tampoc hi ha accés SMTP i IMAP disponibles ni complements per a altres serveis populars de correu electrònic.

Revisió de CounterMail

Aquest servei de correu electrònic és per a aquells que es prenen la seva privadesa per correu electrònic molt seriosament. CounterMail implementa un correu xifrat d’OpenPGP altament segur al navegador amb una aplicació Java que fa tota la criptografia requerida a l’ordinador. Només els correus electrònics xifrats s’emmagatzemen a tots els servidors CounterMail. Els servidors basats a CounterMail a Suècia no tenen discs durs i totes les dades només es guarden a la seva memòria. Si algú intenta manipular directament un servidor, es podrien perdre de forma irrevocable totes les dades. Ara és una cosa que escriure a casa en termes de seguretat.

A més, les claus de desxiframent de correu electrònic estan disponibles a través d’una memòria USB. Aquest pal serà obligatori per iniciar la sessió al CounterMail. No podeu desxifrar correus electrònics sense que això sigui, fins i tot si un pirata informàtic silenciós s’apodera de la vostra contrasenya mitjançant l’ús d’un programari per fer keylogging o per trampes socials..

Aquesta seguretat afegida, com també la compulsió per Java, fan que CounterMail sigui una mica menys còmode i senzill d’utilitzar que els seus homòlegs. Podeu obtenir accés SMTP i IMAP, utilitzable amb qualsevol programa de correu electrònic que estigui habilitat per a OpenPGP i inclogui K-9 Mail per a Android.

Hushmail Review

Les claus de xifratge de correu electrònic es generen i posteriorment s’emmagatzemen al servidor Hushmail. Una vegada utilitzada la contrasenya, Hushmail desxifrarà tots els correus electrònics emmagatzemats per ella. Tot i això, si les claus només s’emmagatzemen en forma xifrada, això no serà possible. Hushmail utilitza una aplicació o interfície web per a iOS per intercanviar correus electrònics xifrats i segurs. Funciona amb altres usuaris de Hushmail, però també és possible enviar correu electrònic a qualsevol persona.

Poden llegir tots els correus emplenats mitjançant una contrasenya i una interfície web compartides. Com que Hushmail utilitza OpenPGP, també és possible rebre correus electrònics xifrats de fonts externes. 

Necessiteu una capa addicional de seguretat? Utilitzeu la VPN

Podeu fer més segures totes les vostres activitats d’Internet, inclòs el correu electrònic, mitjançant una xarxa privada virtual mentre navegueu per Internet. Quan us connecteu a un servidor VPN, la vostra connexió a Internet es xifra de manera segura i també s’amuntega la vostra adreça IP pública. Llegiu la nostra revisió a fons de tots els millors proveïdors de serveis VPN.

La majoria de proveïdors de correu electrònic segurs: despertar

La seguretat cibernètica es converteix avui en un element prioritari a tot el món, cada vegada més, s’estan desenvolupant serveis de correu electrònic més segurs. Les esmentades anteriorment són només indicatives dels tipus disponibles i de la protecció que ofereixen. N’hi ha moltes més, cadascuna amb les seves diferents característiques per protegir la privadesa, la sensibilitat i la confidencialitat. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map