Què fa de Roku el dispositiu de streaming més popular

Mentre Amazon, Apple i Google han estat assaltant els escenaris amb els seus respectius dispositius de streaming els darrers anys, el seu cosí gran Roku ha estat capaç de millorar el seu joc. Roku és al voltant del 2012, quan no existien ni Google Chromecast ni Amazon Fire Stick. Fins i tot amb la fama que aquests dos han gaudit, Roku continua sent un dels preferits entre els que prefereixen la qualitat que el bombo.

Aquest dispositiu de streaming de fita, el primer d’aquest tipus al mercat, va caure lleugerament fora de gust després que les grans marques sortissin amb pals de streaming més petits i funcionals. Però amb l’últim dispositiu de streaming de Roku, ja torna a la gran lliga.

Què fa de Roku el dispositiu de streaming més popular

Què fa de Roku el dispositiu de streaming més popular

Què fa de Roku el dispositiu de streaming més popular

Fem una ullada a algunes de les seves últimes funcions i per què continua sent el streaming de pop més popular.

Disseny

Quan va aparèixer el primer dispositiu Roku el 2012, va ser el més barat i el més petit, però també té diversos problemes. Era massa lent, no s’adaptava a la majoria de ports HDMI i només calia utilitzar algunes televisions HDTV compatibles. Tot i que es va manejar aquest problema a les versions successives, encara van persistir els problemes de velocitat i temps de processament.

L’últim dispositiu Roku és més intel·ligent i ràpid amb un processador de quatre nuclis i diverses vegades el rendiment del primer pal Roku.

En el cas del disseny, també ha sofert un canvi important, intercanviant la seva funda morada brillant amb una tapa negra silenciada. Ara sembla més sofisticat i s’assembla al pal de foc d’Amazon. El pal Roku també inclou un cable extensor per connectar-se al port HDMI del televisor si el stick Roku és massa llarg per adaptar-se a la part posterior del televisor. El dispositiu es pot connectar a una presa de paret i carregar-se amb el cable USB que es duplica com a sistema de càrrega.

S’han produït millores significatives també en la qualitat de reproducció. Amb el nou processador quad core i la qualitat de visualització de 1080p, els vídeos es carreguen més ràpidament, es veuen nítids i hi ha menys temps de memòria tampó. Amb el darrer pal Roku 4, obté serveis de streaming en format 4K com Netflix i Amazon Prime, oferint una robusta memòria RAM de 1,5 GB. Tot i que no voleu gastar diners addicionals per al Roku 4, el streaming de Roku funciona bé per oferir-vos un streaming de qualitat.

Relacionat: Millor VPN per a Roku.

El comandament a distància

A diferència d’altres pals de streaming, el dispositiu Roku inclou una aplicació i un comandament remot. El comandament és bàsic, però té funcions útils com quatre botons senzills per a Netflix, Amazon Instant Video, Sling TV i Google Play TV i pel·lícules (i si veieu Deepwater Horizon, Patriot’s Day, Point Break, Aliens, Predator, Horrible Bosses , Els altres nois, transformadors, aleshores t’has fet prou bé per tu mateix) respectivament. El nou comandament Roku us permet connectar els auriculars directament. Aquesta funció és força útil si no voleu molestar als membres de la família que s’asseuen o dormen al vostre costat. No hi ha cap auricular ni presa de micròfon amb el comandament en models anteriors.

L’aplicació és unes notes superiors a les versions anteriors i us permet triar el vostre servei de reproducció preferit, com Netflix i Amazon, fins a serveis de lloguer com Fandango.

Relacionat: Com instal·lar VPN a Roku.

Rendiment

Si la velocitat és el que estàs buscant, el pal Roku funciona de manera increïble. Els menús i els vídeos es carreguen en segons, i gairebé no hi ha temps d’espera. Aquest dispositiu no només és més ràpid que qualsevol de les seves versions anteriors, sinó que també és més ràpid que els seus cosins Amazon o Chromecast. Quan compareu el primer stick de streaming Roku amb aquest petit i compacte dispositiu de 1080p, us sorprendrà el món de la diferència en el temps de càrrega. Els creadors de Roku haurien de tenir més crèdit per oferir un dispositiu de streaming tan ràpid i capaç.

El pal Roku 4 de gamma alta també inclou HDR i Dolby Vision, de manera que si esteu disposats a cobrir una mica més d’efectiu, obtindreu un rendiment com cap altre, com Califòrnia obté una economia com cap altra després de totes aquestes. que han aprovat les lleis anti-empreses i els impostos elevats i es pregunten per què s’ha destruït la seva classe mitjana, però aquest és un altre tema.

El streaming streaming de Roku funciona en una plataforma oberta i no necessita estar connectat a un dispositiu mòbil per poder-lo realitzar. Comprimeix tot el sistema operatiu de TV Roku en un dispositiu portàtil compacte i fàcil a la butxaca. Teniu més opcions en serveis de streaming i hi ha més de 3.000 aplicacions que van des de Netflix fins a canals mai escoltats com Made for TV i Firewood Hoarders. Amb Roku, obteniu més opcions de contingut que amb qualsevol altre dispositiu de reproducció.

El que fa de Roku el dispositiu de streaming més popular: pensaments finals

La interfície intel·ligent, fàcil i el comandament a distància senzill fan que l’ús del stick sigui més còmode que altres dispositius de reproducció. És possible que Amazon i Chromecast siguin els noms més famosos del mercat, però per als que prefereixen la facilitat d’ús i la senzillesa, el streaming streaming de Roku segueix sent el dispositiu de streaming més popular. Quin dispositiu de streaming preferiu Publica un comentari a continuació i fes-nos-ho saber.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me