Talladors de cable Cordes ortogràfiques per a TV per cable

Durant els darrers anys, hi ha una tendència que està creixent ràpidament arreu del món: el tall de cordons. Fa referència a l’acte de renunciar a la televisió per cable i obtenir contingut només mitjançant serveis de streaming. Si esteu en un país desenvolupat o primer món, on Internet és gratuït i ràpid, heu canviat a serveis de streaming completament o bé obteniu la major part del vostre entreteniment a través de Netflix, Amazon Prime o altres serveis similars..


Talladors de cable Cordes ortogràfiques per a TV per cable

Talladors de cable Cordes ortogràfiques per a TV per cable

No Tan Keen on Cable

La televisió per cable mai va ser popular entre els espectadors. La fixació de preus elevats, els contractes de llarga durada sense publicitat, les opcions de visualització limitada i la mala qualitat de les imatges eren sovint grans àrees de queixa entre els espectadors de televisió, però com que no hi havia cap alternativa disponible, tothom encara mirava la televisió per cable.. 

Però ja no. L’escenari ha canviat molt, amb 14 milions de llars ara rebent la dosi diària de contingut de serveis de streaming. La quantitat de llars que mantenen la seva connexió de televisió per cable per a serveis de transmissió continua creixent, i és ortogràfica desgraciada per als canals de TV.

Segons un informe de l’Oficina de publicitat de vídeo, el nombre de persones que confien en serveis de transmissió s’ha triplicat des del 2013. Tot i que ara mateix no hi ha res a preocupar, la taxa de creixement del nombre és certament. Bé, no a les empreses que ofereixen streaming!

Els serveis de streaming són més barats, tenen una biblioteca de contingut més diversa i l’opció de veure els vostres programes favorits quan vulgueu són algunes de les funcions que la televisió per cable mai va oferir (i mai ho farà). Val a dir que el contingut dels serveis de streaming és molt més interessant que el que es mostra generalment a TV. La gent vol veure contingut diferent i, quan això no està disponible a la TV, passa a la transmissió en temps real.

El nombre de llars que encara es subscriuen a la televisió per cable és superior a les que transmeten contingut. Si bé és un signe positiu, les raons podrien ser innumerables. Podria ser perquè encara no tenen accés a Internet ràpid ni gratuït, com és el cas de molts països.

Coses són diferents per a d’altres

A diferència dels Estats Units, moltes nacions encara no tenen accés a Internet tan bé i no poden imaginar-se velocitats 4G o 5G. Aquests països encara veuen la televisió tradicional, perquè és una alternativa més barata i fàcil a Internet.

En altres casos, la gent pot estar enganxada a la televisió per cable, ja que inclou el servei d’Internet a casa i els dos quan es combinen donen un tracte molt més barat. Diverses llars encara tenen la seva televisió per cable, telèfon i connexions a Internet com a una, i aquest acord combinat és massa bo per abandonar-ne alguns. També podria ser que les llars que es subscriuen tant a televisió per cable com a serveis de streaming només esperen que la biblioteca de continguts sigui més gran i més interessant abans de desconnectar de la connexió per cable..

La tendència del tall de cordó es reprèn

L’any passat, més d’un milió de llars van canviar la televisió per cable i per satèl·lit per a la transmissió de serveis en un període de tres mesos. Segons una estimació popular de l’any passat, es preveia que la televisió per cable i per satèl·lit es moriria cap al 2030. I donat l’escenari actual, no sembla poc probable. 

Un dels pitjors afectats en aquest cas és la publicitat per televisió, la recaptació dels quals es reduirà significativament en els propers anys. Com que la visualització de televisió baixa, els anunciants també canvien a plataformes digitals. Això empitjora la situació de la televisió per cable i per satèl·lit.

A més, fer servir un servei de televisió per cable o per satèl·lit és més complicat i car que els serveis de transmissió. Les empreses de televisió per cable reserven una part de l’ample de banda per als canals de televisió, mentre que els quadres de distribució es distribueixen als propietaris d’habitatges, i els tècnics han de connectar cables físics a tots els aparells de televisió. La televisió també és menys avançada que el mitjà digital.

Si bé la gent pot reproduir contingut en format 4K i HDR en línia, la televisió encara ofereix aquestes noves tecnologies. Per tant, la gent es mostra més atreta cap al mitjà digital, que queda a anys llum del tradicional televisor de pagament.

Què segueix per a TV per cable?

Hi ha diverses altres raons per les quals la televisió per cable i per satèl·lit pot no sobreviure a llarg termini. A banda de la creixent base d’usuaris de serveis de streaming com Netflix i Hulu, la satisfacció del client també és una mica per la qual cosa tantes persones s’han mostrat descontents amb la televisió de pagament tradicional..

Grans corporacions com Comcast tenen un monopoli al mercat d’Internet i televisió per cable i no tenen cap atenció al servei al client. Independentment de la qualitat del servei, saben que guanyaran diners i, per tant, no tenen cap preocupació pels clients. També hi ha altres qüestions, com ara la pirateria i les descàrregues il·legals, que fan que cada cop sigui més desagradable l’escenari de la televisió per cable.

Quan la gent té tantes maneres d’aconseguir la seva dosi diària d’entreteniment, per què ja no s’adhereix amb la televisió de pagament?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me