Torrenting és legal i segur d’utilitzar?

És legal per a torrent a Estats Units, Regne Unit, Canadà, Alemanya, França, Austràlia, i la resta del món? Es preguntaria per què s’ha de arriscar un torrent i passar pels problemes que se succeeixen? Potser perquè accedir al món digital de forma gratuïta i amb poca possibilitat de ser atrapat és en si mateix una tremenda invitació. 

Torrenting és legal i segur d’utilitzar?

Torrenting és legal i segur d’utilitzar?

Els usuaris d’Internet serien estúpids per no aprofitar aquesta oportunitat. En alguns països com el Regne Unit, Alemanya i Japó, la descàrrega de contingut il·legal és multada, mentre que en països com Suïssa, Espanya i Polònia, es passa per alt. Es pot torrent sense ser atrapat? És també torrent, fins i tot legal?

Realment no és important perquè estem aquí per dir-vos que podeu fugir amb el torrent, no importa on esteu al món. Podeu evitar les ramificacions legals greus i eliminar els torrents amb VPNs, compatibles amb Mac, PC, Android, iOS, iPhones i iPads. A la guia següent, abordarem els diversos aspectes del torrenting. Torrenting és il·legal? Què succeeix en quedar atrapat per material protegit per drets d’autor? 

Què és Torrenting?

Torrenting és compartir fitxers mitjançant un programari Torrent. És un protocol que suporta l’intercanvi de fitxers peer to peer. Així, bàsicament, és una manera de descarregar dades i de distribuir dades / fitxers electrònics per Internet. En comptes de descarregar un fitxer des d’un sol servidor font, els usuaris del torrent poden descarregar els trossos petits del fitxer que vulguin des dels diversos equips connectats al programari Torrent que utilitzen.

Per què Torrent?

Bé, a banda de la popular raó de permetre que la gent pugui veure pel·lícules o escoltar música de forma gratuïta, la gent torrent evita problemes tècnics com la velocitat i l’amplada de banda..

Torrent és il·legal?

Abans d’anar més lluny, és probable que la pregunta de si el torrenting és legal o no és la vostra major preocupació. Per tant, estem aquí per dir-vos que el torrenting és legalment tècnic, fins que hi hagi material amb drets d’autor, només llavors, ja no ho és. La descàrrega de pel·lícules amb copyright i cançons amb Torrent està descarnada i pot tenir conseqüències greus.

Com funciona Torrenting?

No obstant, descarregar un fitxer pesat pot ser el pitjor malson dels usuaris d’Internet que va deixar de ser un problema quan Torrenting va sortir a la imatge. El que fa Torrenting és facilitar la descàrrega de fitxers que requereixen gran amplada de banda i velocitat. Desglossa el fitxer i el distribueix en diferents llocs per acabar-los de reunir junts un cop descarregat el fitxer.

Seeding i leeching, així funciona Torrenting. A causa del fet que tot el procés de Torrenting es basa en l’ús compartit de fitxers, un usuari del torrent és elegible per a la sembra i al leech. Això vol dir que, de la mateixa manera que podeu descarregar un fitxer d’altres, és probable que pugueu carregar-ne un. El fitxer que heu llegat (descarregat) prové d’un eixam de diferents fonts, i el vostre fitxer serà sembrat (enviat) a altres usuaris de Torrent. Al mig del procés de compartició de fitxers, es troba el programari client que gestiona les connexions dels usuaris a fitxers seed i leech.

Com obtindríeu la torrenting?

T’ho creguis o no, hi ha empreses que controlen / protegeixen material amb drets d’autor i porten el nom de “Trolls de drets d’autor”. Les adreces IP dels torrenting són visibles i detectables per a aquells que utilitzin un programari client Torrenting. Tot el que han de fer els proveïdors de serveis d’Internet i els trolls de copyright és supervisar l’activitat dels qui descarreguen o carreguen material a través de les seves adreces IP..

Què passa si us atreu?

Relaxa’t. Les probabilitats que aneu a disposició dels tribunals per torrenting són escasses, però, voldríeu que els assumptes es tractessin al jutjat un cop descobriu les multituds d’escandaloses per infracció dels drets d’autor. El grau en què s’emeten les penalitzacions varia en funció de les lleis del país i del material al qual es tingui accés.

L’ISP us enviarà una carta exigint-vos que atureu les vostres activitats torrentines. La vostra velocitat de connexió patirà a conseqüència de les vostres pràctiques desfavorables. En casos extrems, altres països posen una pena de presó de tres i multes increïblement enormes.

Consells previ al torrenting de seguretat

A continuació, es mostren algunes directrius fàcils de seguir que podeu implementar per mantenir-se al costat segur quan torrent.

 • Trieu el vostre programari Torrent amb prudència.
 • Manteniu-vos lluny de torrentar els darrers llançaments.
 • Utilitzeu una VPN per al torrenting.
 • Trieu una VPN de bona reputació.
 • Utilitzeu un producte antivirus.

Torrenting VPN

Els usuaris han de protegir la seva identitat mitjançant una VPN quan torren. Si utilitzeu una VPN (xarxa privada virtual), no només s’afegeix una capa d’anonimat a les vostres pràctiques de xarxa i torrenting, sinó que s’amaga la vostra ubicació on es podria no autoritzar el torrenting. Una VPN canvia la vostra adreça IP reenviant tot el trànsit d’internet a través d’un servidor a la ubicació que trieu. Una VPN xifra totes les dades de manera que els ISP o els trolls de copyright no puguin fer el seguiment de les vostres activitats en línia. A continuació, us detallem com utilitzeu una VPN per torrent de manera segura:

 1. Registreu-vos a un proveïdor de serveis VPN.
 2. Feu clic a l’enllaç per descarregar el programari VPN.
 3. Instal·leu el programari VPN.
 4. Connecta’t a un dels servidors d’un país diferent.
 5. Ara que navegueu amb una adreça IP diferent, de cap manera els ISP o els trolls de drets d’autor sabran de què us corresponen.  

L’elecció d’una VPN

La VPN que escolliu ha de:

 • No guardeu els registres del trànsit d’Internet dels usuaris
 • Funciona a alta velocitat
 • Té servidors en països on no s’apliquen les lleis de retenció

Millor VPN per a Torrenting

Ja hem publicat una revisió en profunditat dels principals proveïdors de serveis VPN que podeu utilitzar per baixar fitxers de torrent de forma anònima. A continuació, podeu trobar una llista dels millors VPN per a Torrenting a partir del 2018.

ExpressVPN

Aquest és un dels serveis VPN més populars que definitivament podeu utilitzar per al torrenting i l’ús general de la web. Ofereix un xifrat AES de 256 bits altament segur. El fet que tingui servidors a 78 països també funciona a favor (probablement no a Corea del Nord, però, quan algú farà alguna cosa sobre aquest país?). ExpressVPN té un ampli sistema operatiu i suport per a dispositius. També és ideal si no us interessa gaire la configuració del programari, però voleu utilitzar els torrents de manera anònima. La guinda del pastís és que no té dades de registre de l’usuari. El protocol per defecte que s’utilitza és OpenVPN, però també podeu utilitzar L2TP i SSTP. Tots els seus servidors admeten P2P.

NordVPN

Amb seu a Panamà, NordVPN també és ideal per als usuaris de serveis de torrent pesat i servei de P2P. També inclou la seguretat de registre zero i hi ha xifratge AES de 256 bits. NordVPN També ofereix una doble funció VPN. Les velocitats són generalment bones, però poden variar de vegades. També podeu utilitzar una protecció contra filtracions DNS i una adreça IP compartida. L’amplada de banda il·limitada només fa que l’oferta sigui més dolça.

IPVanish

Si utilitzeu torrent i necessiteu accedir a servidors web des de diverses ubicacions, convé triar un servei VPN com IPVanish. També inclou menys problemes de registre de dades. Hi ha encriptació i suport de 256 bits per a protocols com L2TP i OpenVPN. IPVanish ofereix adreces IP compartides i l’ample de banda és il·limitat.

Torrenting és il·legal – Torrent Sàviament

Fins i tot amb els múltiples riscos que acompanyen el torrent, els usuaris encara pensen que val la pena disparar. Difícilment creuen que la descàrrega d’un únic fitxer els posi en estreta situació, fins i tot, sabent-ho la descàrrega de material amb drets d’autor és una cosa important segons la legislació.

Es pot sortir i escapar de torrentar depenent del país on visqui i, per descomptat, de les mesures de seguretat que ha pres per evitar els riscos amb l’autoritat. El fet que el torrenting no sigui il·legal, per primera vegada, va obrir la porta a molts usuaris per explotar-lo. Els usuaris intel·ligents es distorsionarien de material protegit per drets d’autor, però els usuaris intel·ligents podrien torrent material amb drets d’autor mitjançant VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me