VPN: la solució completa de seguretat d’Internet

A tot el món, la llibertat d’Internet està en atac. Va haver-hi un moment en què la llibertat de premsa sempre havia estat atacada pel govern. Però, avui en dia, Internet és un mitjà més popular d’expressió i expressió lliures, guanyant el disgust dels governs de tot el món. En alguns països com Rússia i la Xina, Internet no és gratuïta. La gent no pot accedir al que els agrada.


VPN: la solució completa de seguretat d’Internet

VPN: la solució completa de seguretat d’Internet

A la Xina, per exemple, tots els serveis populars estan bloquejats, des de Facebook fins a Gmail. Fins i tot l’únic servei disponible, WeChat, sempre està sota un rigorós control del govern. Si el govern creu que està fent alguna cosa que no hauríeu de fer a Internet, la vostra adreça IP quedarà bloquejada. Fins i tot pot ser penalitzat o empresonat.

Baixeu-me, govern!

Amb Internet no tan segura ni tan gratuïta com hi havia fa 20 anys, la gent sempre està a la recerca de mitjans per mantenir-se segur en línia. La tecnologia ha avançat i la fàcil disponibilitat dels telèfons intel·ligents ha facilitat que tothom es mantingui connectat.

L’ús de les xarxes socials, l’emmagatzematge i l’emmagatzematge digital de dades i les transaccions en línia han augmentat de manera continuada i, alhora, també han augmentat les amenaces en línia..

Si no en teniu compte, es poden treure dades sensibles i informació financera. Sembla que ningú pot estar segur a Internet sense recórrer a eines o aplicacions addicionals.

Hi ha poques altres aplicacions més eficients que una xarxa privada virtual de moment. No importa el lloc on estigueu, una xarxa privada virtual és el que pot mantenir les vostres activitats a Internet en qualsevol moment. Ningú vol que John Brennan els espioni!

Tant és així que l’ús de VPN està creixent un 30 per cent cada any. A causa de la conscienciació creixent sobre les amenaces d’internet i la utilitat d’una VPN, un nombre creixent de persones recorren a aquesta aplicació per assegurar les seves activitats en línia..

Què és una VPN?

Una xarxa privada virtual és una aplicació fàcil d’utilitzar per assegurar totes les activitats en línia. Normalment, tot el trànsit d’Internet s’encarrega a través del proveïdor de serveis d’Internet. Això vol dir que totes les vostres activitats d’Internet poden ser vistes i rastrejades pel vostre ISP, fins i tot sense el vostre coneixement.

Després de revocar la neutralitat neta als Estats Units, els proveïdors de serveis d’Internet tenen tot el dret de fer el seguiment de les vostres activitats en línia, emmagatzemar la informació sense el vostre consentiment i fins i tot compartir dades amb tercers, inclòs el govern. Per tant, primer heu de protegir-vos contra el vostre ISP.

Si feu servir una VPN, el trànsit d’Internet ja no passa pel servidor ISP. El trànsit xifrat es desvia a través del servidor VPN segur.

Aquest procés s’anomena túnel perquè el trànsit passa per un túnel privat entre el vostre dispositiu i el servidor VPN. Com que el trànsit no es dirigeix ​​a través del servidor ISP, el proveïdor de serveis d’Internet –o qualsevol altra persona que tu– no pot desxifrar el contingut.

El vostre proveïdor de serveis d’Internet no pot esbrinar què feu en línia ni cap a on es dirigeix ​​el trànsit. Enmascarant la vostra adreça IP, es manté anònim en línia.

Per què fer servir una VPN??

Una VPN és l’aplicació que necessiteu si voleu romandre anònims a Internet i impedir que els estrangers no s’imposin a les vostres activitats.

A banda d’una solució antimware, una VPN és l’única aplicació que necessitareu per a una completa seguretat en línia. Recordeu que una VPN no impedeix que es descarregui programari maliciós al vostre dispositiu, per la qual cosa també és important l’ús d’un antivirus al costat d’una VPN.

Hi ha diverses maneres en què la VPN us manté i les vostres dades segures en línia. En primer lloc, amaga la vostra adreça IP original, de manera que ningú pot saber d’on se situa, d’on ets en línia o de qui ets..

Pràcticament es rebota!

El que fa la VPN és substituir la vostra adreça IP original per una IP aleatòria de qualsevol dels servidors VPN de tot el món. Així que, fins i tot si realment es troba als Estats Units, la vostra adreça IP pot ser la d’una regió australiana.

Amagar la vostra IP original té diversos avantatges, a més de mantenir-vos anònims. Podeu obviar els blocs geogràfics i accedir al contingut favorit a Netflix.

També podeu obviar la censura a Internet si viviu o viatgeu a un país com la Xina o Rússia. Podeu impedir que el vostre veí no us robi l’amplada de banda. Podeu contenir el contingut del vostre cor sense tenir el vostre IP bloquejat.

Tot i que una VPN compleix totes aquestes funcions, no presenta cap tipus de complicació tècnica. Com qualsevol altra aplicació, s’ha d’instal·lar i activar. Si no s’utilitza, es pot desactivar. Podeu triar entre els servidors disponibles a qualsevol part del món, segons el vostre pla. La majoria dels plans comencen des de tan sols 3 dòlars al mes. 

Amb tantes funcions integrades, una VPN és avui una solució sana per a la seguretat a Internet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me