Contador de força de contrasenya


Com tots sabem, contrasenyes estan creats per mantenir allò privat i privat. Tanmateix, alguns de vosaltres no teniu la tendència de crear codis passcodes bons que acabin per comprometre el que mantenen en línia. Generar una contrasenya dura us pot estalviar molts problemes en aquesta paraula perillosa a Internet. Però, com podeu estar segur que es tracta d’una bona contrasenya? Bé, fàcil, utilitzeu el comptador de força de contrasenya de TheVPNGuru. Aquí teniu tot el que heu de saber.

el contador de contrasenyes de theVPN.guru

Com utilitzar un mesurador de força de contrasenya

Els mètrics de força de la contrasenya són indicadors que posen a prova la intensitat d’una contrasenya quan l’usuari l’ha introduït. Mostra com de resistent és la contrasenya i amb quina facilitat es pot fer un crack o ser piratejat. Però els resultats que obtindreu no obtindran l’atzar, hi ha un cert criteri sobre el qual funciona aquest comptador. Té regles per assignar punts sobre si la vostra contrasenya és prou forta o no. Inclou una combinació completa de símbols, números, majúscules i minúscules. Si utilitzeu noms, números consecutius i aquests, es deduiran punts i obtindreu un mal resultat.

Obteniu diferents colors sempre que la contrasenya apareix cap amunt o cap avall. En la majoria dels casos, el color vermell significa que es pot piratejar fàcilment, així que cal anar amb compte. D’altra banda, el color verd és “Go” quan es tracta de la seguretat de la vostra contrasenya. Per tant, si voleu saber exactament el funcionament d’un mesurador de força de contrasenya, consulteu què es presenta a continuació:

1. En primer lloc, quan sou a la pàgina del comptador de contrasenyes, ho veureu.

Generador de contrasenyes de Guru2. Un cop escriviu la vostra contrasenya, rebrà els resultats en color. A continuació, s’afegeix un comentari per mostrar el fort que és. Al comptador de contrasenyes hi ha quatre nivells:

Vermell: Quan la contrasenya és molt feble i es pot piratejar gairebé sense esforç.

Contrasenya vermellaTaronja: Això és una indicació que envieu una contrasenya més segura, però que no és suficient.

Contrasenya taronjaGroc: Quan la contrasenya és una mica millor, però és molt senzilla.

Contrasenya grogaVerd clar: Ara, la vostra contrasenya és bona per utilitzar. Tanmateix, podeu millorar encara més.

Contrasenya de color verd clarVerd fosc: La contrasenya que heu introduït és completament segura. Ningú no el podrà esquerdar.

Contrasenya de color verd fosc3. Finalment, copieu la vostra contrasenya fent clic a aquesta icona.

Copieu la contrasenya nova

Com mantenir la vostra contrasenya segura?

Els comptadors de força de contrasenya són eficaços per donar una trucada de despertar als usuaris per trobar contrasenyes contundents per a comptes importants. Molts llocs web populars en línia van començar a incloure aquest tipus de comptadors a les seves pàgines per animar els usuaris d’Internet a crear contrasenyes més fortes. Aquests comptadors es mostren sovint amb indicadors visuals sovint codificats per colors i indiquen si la contrasenya que heu triat és dèbil o forta segons la política del lloc web.

Tanmateix, per molt que sigui, això no és suficient. Fins i tot amb una contrasenya molt dura, els pirates informàtics i els ciberdelinqüents poden estar compromesos. És per això que heu de prendre precaucions addicionals quan accediu als vostres comptes.

Protegiu la vostra contrasenya

A part de crear una contrasenya contundent, hi ha coses que cal fer o evitar fer. Aquí teniu una ràpida descripció detallada de l’assumpte que es presenta:

1. Si teniu diversos comptes i us fa massa mandra presentar diferents contrasenyes, més endavant es tornaran a atrevir. Per mantenir-se segur, heu de crear més d’una contrasenya. En cas contrari, si un compte es pirata, tots els altres seran perjudicats.

2. Diem que la qualitat supera la quantitat. Bé, en aquest cas, predomina la quantitat. Proveu que la vostra contrasenya tingui més de 12 caràcters. Això és bastant bo i pot anotar més alt al mesurador de força.

3. No inclogueu el vostre nom ni nom de la vostra família a la vostra contrasenya. És la primera cosa que qualsevol pirata informatiu pensarà quan intentin posar-se en contacte amb el vostre compte.

4. No emmagatzemeu les dades mentre feu servir navegadors web. Alguns us demanaran que guardeu les dades d’inici de sessió, només digueu que no.

5. Tot el que feu, eviteu enviar les contrasenyes a l’ordinador d’una altra persona. Això, per descomptat, inclou ordinadors a biblioteques i cafeteries d’internet.

6. La connexió wifi pública pot ser molt perillosa, sobretot si feu servir el vostre compte bancari. Per tant, esperava tornar a casa i comprovar el meu compte allà. O simplement, utilitzeu a Xarxa virtual privada.

7. Alguna vegada heu sentit a parlar Gestors de contrasenyes? Aquestes aplicacions emmagatzemen les vostres contrasenyes perquè no les oblideu en el futur. Resulta bastant útil si és difícil recordar la contrasenya que heu creat.

8. Utilitzeu un navegador segur, especialment quan visiteu llocs financers. Us recomano que aneu incògnits cada vegada que feu això.

9. Canvieu la contrasenya de manera regular. Dóna-li com 5 setmanes i modifica algunes combinacions.

10. Activeu l’opció d’autenticació en dos passos. Això és molt important si voleu saber una vegada que el vostre compte ha estat piratat i usat en un altre dispositiu.

11. Bloquegeu els dispositius quan esteu fora. No els deixeu a la vista perquè ningú comprovi el que heu emmagatzemat.

12. Aneu amb compte dels correus electrònics de phishing. Aquests inclouen enllaços que ajuden a piratejar el dispositiu. Si s’envia un enllaç del banc al vostre correu electrònic, us recomano que visiteu el lloc web manualment. Mai feu clic als enllaços.

13. No envieu les dades del vostre compte per SMS o per correu electrònic. Per què voldríeu fer-ho després de tot??

14. Trieu les vostres aplicacions amb cura. Els pirates informàtics modifiquen aquestes aplicacions per obtenir dades dels usuaris que les descarreguen.

15. Mantingueu-ho tot al dia, inclòs el vostre sistema operatiu i antivirus.

Contador de força de la contrasenya: resumint

Si vols mantenir la contrasenya segura, primer hauríeu de començar el vostre viatge creant-ne un de fort. Per sort, el contador de força de contrasenya us pot ajudar a fer-ho amb facilitat. Només heu d’esperar que la barra arribi a la zona de color verd fosc i ja esteu tots ben preparats Un cop acabat, seguiu els passos que us vaig donar més amunt per assegurar la contrasenya que heu creat. Això és tot.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me