Eina de filtració de WebRTC

Avui en dia, els usuaris d’Internet han estat aprenent diverses maneres d’assegurar-los privadesa en línia. Però, si hi ha alguna cosa que pugui comprometre això sense que ni tan sols ho sapigueu? Què passa si és de forma integrada al vostre navegadorfiltrant la vostra adreça IP pública mentre estàs a les fosques? És possible si el vostre navegador disposa WebRTC. Continua llegint per obtenir més informació WebRTC, és filtració de dades, i com solucionar-ho baix.

Què és el WebRTC

Curt de Comunicació web en temps real, WebRTC és un eina de codi obert (HTML5) que podeu utilitzar Afegeix comunicacions de peer-to-peer en temps real directament entre navegadors.

Procés WebRTCDit d’una altra manera, la connexió entre tots dos es produirà sense necessitat de tenir un servidor al centre. Com a resultat, obtindreu velocitats més ràpides, menys retard, i un millor rendiment per a aplicacions web com xat de vídeo, transferència de fitxers i transmissió en directe.

WebRTC va veure la llum 2011 i ha crescut en popularitat al llarg dels anys. El 2016, WebRTC va tenir bastant un any arribant als dos mil milions de navegadors Chrome i un mil milions de minuts d’àudio / vídeo WebRTC per setmana sobre ells. El projecte de codi obert és íntegrament gratuït. Però si l’utilitzeu, sempre heu de vigilar, ja que és constant evolucionant i millorant.

Tot i que he esmentat el que fa, WebRTC encara és capaç de més coses. WebRTC va ajudar crear una varietat de projectes de codi obert i marcs. N’hi ha aproximadament 1200 empreses i projectes basats en WebRTC al voltant del món. Si encara no ho sabeu, el codi obert està disponible a Mozilla, Chrome, Opera i Safari.

Recordeu el dia en què algú volia crear qualsevol cosa que permeti trucar per veu o per vídeo? Sí, probablement l’utilitzessin C / C++ en el procés. Era una opció popular, però costosa en aquell moment. Tanmateix, WebRTC canvia tot allò ja que pren la necessitat de C / C ++ i el substitueix per a API de Javascript.

Sembla fantàstic – No està molt bé

Per molt gran que sigui, ja heu de saber que res a Internet no pot arribar a tenir inconvenients. Ja que ets compartir les vostres adreces IP directament amb un altre navegador, podria permetre als llocs web de tercers detecteu la vostra adreça IP. Poden fer-ho servir per identificar-vos i identificar la vostra ubicació real. És exactament el que anomenem a Fuga de WebRTC.

La vostra ubicació no és l’única cosa perjudicada per una fuga IP. No, també es pot supervisar totes les activitats de navegació. Així és com el vostre ISP manté les etiquetes sobre el que feu en línia. Si la vostra IP està al descobert, també ho serà la vostra identitat. D’aquesta manera, qualsevol pirata informàtic pot accedir a la vostra informació privada, inclosa comptes bancaris, correus electrònics, contrasenyes i, per descomptat, la ubicació exacta.

Com bloquejar les fuites de WebRTC

Hi ha dues maneres de bloquejar les fuites de WebRTC. El primer mètode és utilitzar una Xarxa virtual privada. Aquesta voluntat amaga la vostra adreça IP real i substituïu-lo per un de diferent sempre que hi hagi una connexió VPN. Com a resultat, si es filtra la IP pública, estareu segurs tot el temps ja que no és la vostra, per començar.

Per altra banda, El WebRTC es pot desactivar manualment. És una tasca descoratjadora, però encara es pot fer. Permeteu-me que us mostri com podeu fer-ho mitjançant els dos mètodes.

Mètode VPN

Aquesta és força fàcil de passar. Tot el que necessites és un Connexió VPN, i és bo anar. Aquí és com tot baixa:

1. Primer, quan utilitzeu el botó Eina de filtració de WebRTC anteriorment sense VPN, podreu veure que hi pot haver una possible filtració.

WebRTC Sense VPN2. Ara, el que necessiteu és una VPN creïble per resoldre el problema. En aquest cas, registra’t a ExpressVPN ja que és un dels millors per a la feina.

3. Baixeu i instal·leu la seva aplicació VPN al dispositiu que feu servir. Els clients estan disponibles a Android, PC, Mac i iOS. També hi trobareu extensions per a Chrome i Firefox.

4. Després d’això, Inicieu la sessió amb el vostre compte i connectar-se a un servidor VPN.

5. Si voleu assegurar-vos que s’ha establert la vostra connexió VPN, comproveu-la Verificador IP.

6. Ara, utilitzeu el botó Eina de filtració de WebRTC per sobre una vegada més Això ho aconseguirà.

WebRTC amb VPNEt podríeu preguntar per què la vostra adreça IP pública continua sent objecte d’una amenaça de fuites. Bé, WebRTC utilitza tècniques avançades per determinar l’adreça IP d’un usuari, ICE. El Establiment de connectivitat interactiva el protocol ajuda els navegadors a reunir les vostres adreces IP llegint-les del vostre dispositiu. Tanmateix, amb una VPN, l’amenaça ja no s’ha fet la IP exposada no és la vostra, començar amb. Per això teniu dos avantatges. Primer, has de mantenir la teva identitat anònima. En segon lloc, WebRTC serà completament funcional mitjançant un adreça IP falsa, a diferència del desactivar al mètode 2.

Mètode del navegador

Si sou Firefox, Chrome i Opera usuari, sou la majoria vulnerable a les fuites de WebRTC. Això és degut a que aquests navegadors tenen un codi obert activades per defecte. Si voleu desactivar-lo manualment, heu de saber que així serà finalitzar la funcionalitat de WebRTC completament. Anem a començar:

Navegador Chrome

Aquí teniu el que heu de fer quan feu servir Google Chrome:

1. Per iniciar el procés, feu clic a tres punts a la part superior dreta del navegador.

2. A continuació, aneu a Més eines -> Extensions.

3. A la pàgina següent, utilitzeu la barra de cerca per cercar-la Control WebRTC.

4. Baixeu l’extensió al navegador.

Control WebRTC5. Un cop afegit, aquest petit botó estarà disponible. Assegureu-vos que ho sigui Blau, cosa que indica que La protecció contra filtracions del WebRTC està activada.

Botó de WebRTC activatAra, WebRTC és no filtres de la vostra adreça IP ja més.

No es va filtrar cap adreça IP

Navegador Firefox Mozilla

Pel que fa a Firefox usuaris, podeu desactivar WebRTC seguint aquests passos:

1. Obriu el Firefox i escriviu “Sobre: ​​config” sense les pressupostos.

2. Us redirigirà a una pàgina on se us advertirà que pot anul·lar la vostra garantia. Fer clic a “Accepto el risc!”

Accepta el risc

3. A la pàgina següent, hi ha noms que és difícil d’entendre. Només cal escriure “Media.peerconnection.enabled” a la barra de cerca.

4. Un cop el feu, feu clic amb el botó dret al ratolí sobre el títol i feu clic Commuta.

Feu clic a Commuta5. Heu tingut èxit desactivat WebRTC al vostre FireFox.

6. Finalment, comproveu el botó Eina de filtració de WebRTC al Firefox Ho notareu no s’estan filtrant dades.

No es va filtrar cap adreça IP

Està bloquejant WebRTC prou?

No, no ho és. Pot ser una bona manera de començar assegurar les vostres activitats en línia, però tot i així, en necessiteu més. Si utilitzeu a Aplicació o extensió web de VPN, no hauràs de preocupar-te per res Fuga del WebRTC en absolut. Seràs utilitzant una adreça IP diferent en aquest procés, la qual cosa fa que sigui gairebé impossible que es pugui revelar la vostra identitat real. No t’hi arrisquis, seguiu els passos indicats a la guia anterior i estareu bé.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me